Оооо, какъв шооок!?? Мале мале... все едно никой не знае това... май отново шокорани сте само вИе, платените и обслужващи силните на дрня... смешници
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@atanas7510 жив и здрав и ти да си, ама не знаех, че критерии за силата на един отбор са последните 10 години!!! особено когато говорим за клуб с над 100 годишна история! Ние титли и купи имаме много и ще продължаваме да имаме! А това, че журналята си пишат свободни съчинения не е проблем на ЛЕВСКИ ! А това къде живееш няма никакво значение...
@atanas7510 Ще ни спукааш от смях бе!!! кви титли бе, ти в кой свят живееш... Защо въобще намесваш ЛЕВСКИ... Изпрати ли са оферта, Неделев е отказал, живи и здрави, а това, че медиите си пишат глупости, такива селски пръчки като теб да щракат и да коментират, не е проблем на Левски, разбра ли бе селяндур!!!
@Stanimir_81 И ти много деликатно леееличко се опитваш да отклониш вниманието от собственик на еднин провинциален тим, към момента играещ в софия...
@Messiah абе много си тъпо парче бе! Като не ти е ясно нещо не се хаби да пишеш, че ставаш смешен... Дори и 60милиона да са дълговете, ако се разсрочат и се изплаштат няма никакъв проблем!!! Най големите клубове в европа са с в пъти по-големи задължения! Всичко това са поредни опити да се вкарват интриги и напрежение в клуба, но на всички ,,доброжелатели” ще кажа, че ЛЕВСКИ Е вечен!!! ЛЕВСКИ НИКОГА НЯМА ДА ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА цска, защото ние не сме като тях! и те нямаше да станат литекс ако не се бяха съгласили да станат съучастници в убийството на отборът им и да се превърнат в п.........ките на гриша!!! Така че спете спокойно!!! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!!!
@drvmayer в коментарът ти няма нито един факт, а само заучени клишета! ОТ футбол не разбираш приятелче! Ако наистина мислиш това което си написъл и се смяташ за ЛЕВСКАР, по-добре си избродирай едно шалче на автентичния литекс или едно зелено на лудогорче! Според мен обаче ти веше имаш 1 от двата! САМО ЛЕВСКИ! Всеки който е гледал мача обективно е видял как ЛЕВСКИ смаза лудогорче през 2рата чат и само късметът, страхливте отсъждания на реферчето ислабите намеси на полачек лишиха ЛЕВСКИ от побеата! В този мач нямаше никакви грешни тактически решения !
@mahamadu Пий хапчетата и лягай, калтак! Ти за ЛЕВСКИ не се притеснявай, лекувай болната си глава!
@umen Либан Абди... беше класа наистина!
Тава го написахте и на 21.06.2018! Защо просто като го представят в Израел не го отразите, а всеки ден глупости... Ако не е подписал официално до утре пак ще се почне с глупостите!
А случайно да ви прави впечатление, че първият гол на берое е от засада...! Вско спорно положение когато е отсъдено за Левски се анализира, повтаря по 10 пъти най-малко иска се мнение от "специалисти". когато обаче е в ущърб на Левски се неглижира или както в тази ситуация никой не казва нищо...
Не се излагайте бе! Човека е топ 4 в света! Естествено, че като има контузия няма да си рискува сезона! Гришо с теб сме, мачкай!
100% дузпа!!! първо го удря в лицето после продължава д го държи! Но ме радва фактът как наскачахте от мишите си дупки! Сега ЛЕВСКИ е силен и започнахте да го атакувате със трдиционното- съдии!!!
100% дузпа!!!
Смешен алкохолик! Та ти нда не би да се сравняваш с Леонардо Де Винчи бе ...
мислех си че решения стил Батков са минало! Мислех си че УС на ЛЕВСКИ наистина са разумни, интелигентни, балансирани и хора разбиращи от футбол! Не мога да повярвам на случилото се!!!м Как ще уволните човекааа беее ! Това не е истина. Не искам да повярвам как медиите уволниха старши треньора на ЛЕВСКИ! СРААМ СРАМ СРАМ! Подиграхте се с хората за поредна година! и защо го уволнихте за да дойде дядо Любко... ама вие чесно лииии??? Как може година след година да правите една и съща грешка бе РЪКОВОДНИ ФАКТОРИ ТРЪСТОВЕ НКП ДРЪН ДРЪЪН ЛУДИИИ ЛИ СТЕ БЕЕЕЕ ЕЙЙЙ! Бездарниции такива как не ви е срам да мачкkате достойнството на хора като стойчо и Гонзо бе въшкии! иМАХ ВЯРА НА Г-Н тОНЕВ МИСЛЕХ ГО ЗА ПО РАЗЛИЧЕН ЧОВЕК... УВИ... МНОГО СЪМ БЪРКАЛ!!! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ЧЕ РЪКОВОДИТЕ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КЛУБ КОЙТО Е ОБИЧСSАН ОТ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА КОИТО ЩЕ СИ ДАДЪТ ЖИВОТА ЗА НЕГО ДОКАТО ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ НА ШЕФОВЕ! нЕЩАСТНИЦИ СТЕ... РАЗБИРАМ ПОНЕ ДА ИМАТЕ АДЕКВАТЕН ВАРИАНТ ЗА ЗАМЕСТНИК ... МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕНИЯТ ТАКЪВ Е МЪРИ В МОМЕНТА КОЙТО ОБАЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТАКИВА КАТО ВАС...
Gergine gergine... temata futbol ti e neponqtna... ne se habi da pishesh...
Не е истина просто! Това е поредната подигравка с Бг футболът или по точно каквото е останало о т него! Официално гѝ изхвърлиха преди 1 ден ама те изведнъж решиха да добавят тект в наредбата!!! Говорете ми още за синьото БФС, МЪРШИ ГАДНИ! ОВЧАРИ ПРОСТИ СТЕ ВСИЧКИ В ТАЯ ДЪРЖАВА ЩОМ ПОЗВОЛЯВАТЕ ЕДИН ГЕЛОСАН, САМОВЛЮБЕН П...Л, ЕДНО МИКРЕНСКО ДЖУДЖЕ, КОЕТО ЗА ПО МАЛКО ОТ ЕДНА ГОДИНА СЪСИПА 2 ОТБОРА, И ЕДИН ТАНЦЬОР С ПЕРУКА, КОЙТО ОБСЛУЖВА ПРЕДНИТЕ ДВАМА... ТЕЯ Е...А МАЙКАТА А ВС ДТОЯТ Ѝ МИ ГОВОРЯТ ЧЕ ЛЕВСКИ БИЛ ТИКАН КЪМ ТИТЛАТА... АБЕЕЕ ЕЙЙ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕЕ.. Я СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ... ЕТО ЗА ТОВА ЧОРБАРИ ЩЕ ЍЗГНИЕТЕ В ,,Я,, ГРУПА... НЯМА ВИ.. ТЕЯ ВИ УНИЩОЖИХА А ВИЕ ПАК ПО ЛЕВСКИ ПЛЮЕТЕ... НИЕ ОБАЧЕ НЕ СМЕ КАТО ВАС! НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И СМЕ ВЕЧНИ!!!
нАИСТИНА ЕЙЙЙ! ЛЕВСКАР съм пък вече и на мен ми писна! За вас направо незнам!!!
Вие слепи ли сте? На 3D графиката ясно се вижда, че няма засада!!! Трябва да си кирчо гела да не гоможеш да го видиш! Въпреки това никой от Левски не акцентира върху този момент!Едно голямо евала на сините деца за този мач! Боби Цонев има страхотно бъдеще, същото се отнася и за брат му, за Мики, Краев няма нужда да го коментираме! Деян Иванов ако продължава по същия начин е бъдещият централен защитник в националния! На мен този ЛЕВСКИ ми харесва! С класни и опитни футболисти и покрай тях да израстват и младите лъвчета! ЛЕВСКИ се завръща към автентичният си вид и подобни мачове са доказателство за това! Точно такива загуби ще калят момчетата! САМО ЛЕВСКИ!!!