Значи финала на ШЛ може без публика, а КБ не?
@red1973 , нашия като е 40000, кога за последно е бил пълен? По-добре 22000 и да е пълен или почти пълен от колкото голям и празен. Например при 10К зрители малкият стадион ще е наполовина пълен, а при капацитет 40000 ще е на 1/4. В кой-случай домакинският ефект ще се усеща повече?
@Executor , абсолютно си прав, но с тази разлика, че националните им отбори са на светлинни години от нашия. Близките до нас държави (Сърбия, Гърция, Украйна и т.н) вкарват отбори в ШЛ с предимно местни играчи, които после освен, че продават за милиони, но и стават водещи в отборите си. А нашите ако въобще се продадат в чужбина, после отборите се чудят как да ги разкарат.
Искам само да го питам, как играеше Литекс срещу Левски, когато и двата отбора бяха спонсорирани от М-тел?
Браво на Лудогорец и толкова! Честито на всички българи ще кажем, когато се класира Националния отбор за някое първенство. Или може би както е модерно напоследък трябва да го припознаем?!? Стига глупости, както се казва в една реклама! Лудогорец е проект на Домусчиев, не е национална кауза! И един цент от 15-те милиона няма да влезнат в бюджета на държавата.
Винаги съм се изумявал от познанията на чорбарите по историята на Левски.
Сигурно я познават повече от собствената им такава, която е на половина по - кратка.

Историята не Левски е интересна защото е истинска, родена от обичта и страстта на хората към една игра. Левски е създаден с любов, а не по задължение.
Разбирам, че гласуват предимно по-млади хора, но не разбирам защо Гонзо е толкова напред в класацията при нападателите.Моите уважения, но нямам спомени да е направил нещо запомнящо се в евротурнирите.