Реална е тази цена, която клуб даде за даден играч и стане сделка!!Не се вижда такъв, обаче.Следователно реалната цена на Стаси в момента е 0,00 лв.Честито!!!
През миналата година Левски обезпечи трансферите си с продажбата на Давиде Мариани..""- браво!! По тъпо от това трудно може да се напише!
Тити, хипохондрико отчаян, що не даде пример как се купуват акции?!!Ти колко плати за тези 35%???Що си мислиш , че феновете са балъци до безкрай, а ти си месията?!! НЕЩАСТНИК!!
...Мога да остана начело, но не виждам смисъл!!!"- това е точния цитат!!!! Що за нещастни манипулатори сте Гонг-а...или просто некадърни
@gmo Скъпи ми колега,хайде моля не се изказвай като лойясъл политик : "най-обичания отбор е този на Левски! "Звучи малко като "най-добрата майонеза!" Говори от свое име и не се крий зад безформени маси.Какво би казал за обективния коментар на Дарик-радио???
Ронди...Родни....??? Ало,преписвачите!!!
Задава се напаст от бездарни журналистчета..и то основно в този сайт!!Любо Asicsa осребри каквото може покрай волейбола. Защо да не се оттегли като герой??!! А и кацата отдавна е празна..както и тиквите на редколегията тук..
И как точно го декларираха това си желание..??С декларация пред нотариус??Все едно - ще питам директно Тема спорт.Тук сте преписвачи и то доста посредствени...
Съжалявам, ако е така. Тогава интриганта е Любко.Не се прави така!
Интриганти ли сте, провокатори ли сте?!!!Човекът дори и в явен стрес не си позволи да посочи дори и едно име!!!Запази тяхното и своето достойнство!А вие сте жалки...
.."Мачът ще си започне от 0:0, и в буквалния, и в метафоричния смисъл а думата!" - Ники Александров. Шапки долу!!! Титан на мисълта и словореда!
Томка, изпусни леко въздуха!И това първенство ще си изтече в канала без изненади.Не е лесно да си журналист при умрелия БГ-футбол, при това върло пристрастен!!Сам си помпаш надеждите и сам се опровергаваш на разсъмване...Пази си здравето,момче!
Ники, един съвет към теб - не се напрягай да мислиш метафори и после дълго да ни ги обясняваш!Дай го по-професионално - анализ, причини, изводи и решения! Ясно ни е - ЦСКА няма класа, с лимитирани като възможности играчи, с арогантно и елементарно треньорче и безхаберен собственик, без манталитет и визия за развитие и без управленски потенциал на всяко ниво.Мъка за всички - играчи, треньори и публика! Имаш трибуна - извикай мощно : СТИГА ГАВРИ С ЦСКА!!!
Уникално тромав и скучен коментар...Типично!! Поне ни обясни детайлно положението с мастилниците..
Голяма мъка е да се слушат "бутонките" на Ники..Половината време отива да ни обясни заглавието си.Втората половина ни се припомня кой къде е в класирането..Тромава и объркана мисъл - ужас!Време е да си обучи нахакан и остроумен младок, че да опонираме някак на синята канонада!!
Приятели от ГОНГ, не е ли по-коректно да озаглавите статията : ОТМЕНИХ ЧИСТ ГОЛ НА ЛЕВСКИ И НЕ ОТСЪДИХ ДУЗПА ЗА ЛИТЕКС?!!! Тасков казва точно това!! Хайде изтрезнейте от тази фенщина!!
Извинявам се на Стефанов, имам предвид Стефан Стоянов!
Има си стил г-н Стефанов и той е успореден на линията на г-н Русев и ГОНГ-а изобщо! Синьо късогледство над 5 диоптъра! Малко обективност вкарайте, бъдете честни и поприкрийте фенското в себе си...с две думи - спомнете си МИЧМАНА!!