@levskarov който ще става министър на спорта няма ли минало във фалиралата чорба?????
@redfist Червено пестниче,Делян Добрев не може ли да е фен на Левски, а и ГЕРБ вече не са от половин година във властта? В този ред на мисли зализания
@didami84 Ти ли беше един от двамата "фенове" на фесовете присъствали на мача, или си един от тримата им фена, въобще? Има ли лудогорцье? Няма да ви има скоро.
@champoine1 Шампоан, не знам на кое отборче си фен, и не ме интересува, но със заучени фрази не ставаш интересен. Стана ли ти двусантиметровата патчица като се изказа за Левски, тъпак? Значи....., ти живял ли си тогава, небъдник? Или повтарящ на мустака ГА-ГА мантрите? Ей...............
Супа и дъугове. Журналистите в този сайт се изправят на пръсти и едвам докосват дъното.
@Yellow_blood Yellow fever, знам, че скромното ти отборче не е в медийното пространство от дълго време и търсиш поле за изява. Вскичките 15 фена на този отбор я търсите. Благодаря, че я намерихте в тема за Левски.
@Martinez1948 Малоумник, Георги Марков ясно каза, че според него Наско не е в Левски заради натиск от Бойко, затова го моли. Кой крив, кой прав не знам, но това са фактите. Не изопачавай като истински наследник на хвърковатите мандрообирджии.
Искам да попитам някой и друг въпрос. 1. Като се смеси оранжево и червено какъв цвят се получава? 2. Кой отбор е бил сам себе си с 8:0? 3. Производно на въпрос 2, дали феновете на отбора бит с 8:0 и припознали победилия го отбор не са шизофреници? 4. Абе вие от кое сесека сте?
Гаврата е, оранжеви олигофрени, че вие даже нямате и Вадуц във визитката ви, защото ви нямаше на картата..., а, извинявам се, май бяхте отпаднали на жребия миналата година, небъдници! Така че, понатрупайте малко мачове и пак говорете, иначе ми липсват гаврите за Тулуза и ЬМТК
Командини, мухльо, твърде е вероятно да си изгонен поради адска некадърност в много ранна възраст от някоя от школите на Левски, та сега да сееш такава омраза срещу юношите пробили в отбора! Твоето е комплексарщина, моето момче, не левскарщина, ако мога така да се изразя. Със сигурност тези момчета са с класи над, а и са готови да умрат на терена, хилядите чужденци и българи минали през отбора последните десетина години. Не смятам да се занимавам повече с теб. Бобо ли си, мобо ли си, защо не си гледаш нещастното отборче с по-малко фенове в Търново в сравнение с левскарите (от които съм и аз),ами си седнал да пишеш под всяка тема?