Съдийската грешка на тоя мач е факт, но Гонзода си спомни, че с гол от засада Локо спечели първото си домакинство срещу ЦСКА от настоящия шампионат.
Не е лошо, когато коментира мач, Милош да отчита, че публиката също го е гледала. Та коментарът му да не контрастира на това, което тя вижда. А в последно време феновете не харесват играта на отбора. Ама никак!
Ицо Йовов както може да потърси връзка с Левски, така може да го направи и с всеки друг клуб в България. Тотото е държавно, а не частно. Но той някога и Иво Тонев изпълняваше това ,което Бащицата нареди. Тоя филм сме го гледали.
Хей, Колев, коронавитусът върлува в България от десет години насам, тъй че не рачитай на него! По-добре, надявай се на Държавеното тото!! Там нещата " се подреждат", май.
Никаква изненада! Това е новата управа на "Левски".
Защо питате Димитър Ганев за неща, за които отговор можетеда получите от само двама: Васил Божков и Бойко Борисов. Божков е в Дубай и интервюта не дава/Тогава?
Стефанов, а ти, дето НИКОГА не си бил футболист, защо си шеф?
Както върви Пол Погба ще се озове в Лудогорец.
Да бе, да! След операция и то от менискус, Тошко Неделев да се появи на терен -картофена нива през февруари-март. Каквито са повечето терени в България. Съхранете момчето, за да не го пенсионирате без време!
Catitan -e Stott... и все пак, моли се достойният път, по който може да тръгне Левски, да не се случи. Той Васил Божков имеше схема за спасяването и на ЦСКА. Добре не се стигна до нея!
Единствената адекватна реакция е тая на "Сини сърца". Всичко останало е заблуда или самозаблуда -все едно.
Смях в залата! Феновете на Левски да станат собственици на акциите! Няма български клуб, който да не фалира точно три месеца след това: в първия месец - прехвърляне на акциите, втория - изкристализиране на проблемите,свързани с издръжката и третия месец - класическа неплатежоспосбност! Болният фен на Левски Бойко Борисов е на път да реши проблема, докарвайки клуба до фалит. Чрез феновете - "собственици" на акции, зад които не стоят активи, а дългове! Васил Божков може да е длъжника на държавата, което е най-вероятно, щом клубът е издържан изключително чрез дарения от фирмите му, но истината, че без него Левски ще фалира, е очевАдна!
Освен да "извърти номера" да се самоизнесе от ЦСКА, какво друго може да направи Тони Уот? Но безутешно страдащи едва ли ще има...
Точно затова Митко Илиев е Футболист №1, защото няма нищо общо с огромната радост, която националният ни отбор донесе на родните фенове.
Медиите какво искат да постигнат с Джеки? Да ни предложат сериозни анализи? Глупости! От големия някога футболист остана едно голямо плямпало. И, уви. нищо друго...
Митко, целувайте несръчните ръчички на вратарчето на Литекс. Защото вече втори мач в Пловдив играете Ганкиното.
E, Иване... в какво се състои престъплението на Али Соу? Че не се остави да бъде обязден насред терена от Илиас Хасани?
Петричев, докато Козмин Моци се подвизава в Лудогорец,а Сисиньо вече го "копира" твърде успешно, да говориш за покушения е забавно!
@grozdanovdng78 - Футболните приключения на Кирил Домусчиев приключиха. Започват телевизионните.
Черно море се раздели с още четирима играчи, а в края на предстоящия шампионат ще се радели с Първа лига.
Прекрасен мач и съдия за "червен картон"! Ако Йорданов е най-добрият български съдия и бог няма да опази българския футбол!
Като си спонмям как бе изгонен Джеси срещу Левски, същото можеше да се случи и с Григоре. Но да оставиш на терена Сисиньо, а да изгониш Григоре е нелогично!
Разконцентрирани, уморени, може би преситени от футбол. Това е Лудогорец в момента. Но върхова форма няма как да се поддържа години наред. Разградчани си остават фаворит за титлата, но ЦСКА да стане шампион е напълно възможно.
На тоя етап от турнира никой отбор не е за подценяване. Дори Струмска слава. А пловдивските отбори играят много атрактивен футбол и много ми се иска на полуфинала да се състои "дерби" между тях!
@nhl7143 Какъвто Етър по отношение на ЦСКА, същият и Ботев (Враца) по отношение на Левски. Разликата е в сърчицата на Божинката по време на гостуването на врачани в столицата...
На практика "Етър" е вън от "шестицата". Ощетиха го неведнъж през сезона. Мачът с ЦСКА ще е приятно забавление за публиката с точно съдийство и лесен за предвиждане знак - "2".
Не мога да приема за нормално откритото злословие срещу Григор Димитров! Добър или лош, обичан или не, Григор е най-добрият български тенисист и един от най-добрите български спортисти изобщо. Заслужава признание за постиженията си на корта, а не злобни подмятания заради лични си живот, който, между другото си е негов!
В последните няколко сезона Икарди бе личността, която носеше Интер на раменете си. И в момента той тежи повече за "синьо-черните", отколкото треньорът Спалети. Както вървят нещата, след края на сезона най-късно Интер ще бъде и без двамата. А липсата на Икарди ще е по-осезаема. Ханданович е прекрасен вратар, но няма "присъствието" на Икарди в състава.
Toшко, българската марка, която най-добре продава, безусловно е ЦСКА! Ботев е чудесен тим, с отлични футболисти, но все пак, не е ЦСКА! Твоят съгражданин Жоро Славков, лека му пръст, излезе в чужбина едва след като премина през "червения" клуб. Ти си негово "копие". Нивото ти е не по -ниско от това на Десподов. Изводът? Имаш ли желание и шанс за ЦСКА - пътят ти към Европа, различен от тоя към Майнц 05, минава през "Армията"...
Или, както се казва в такива случаи, зад всеки успял мъж стои една умна жена. Успех на Де Йонг в Барса!
  • 1