Тази статия все едно е преписвала клюките на някоя селска седянка. Имаше времена, когато на никой не му хрумваше, че подобни глупости може да се пишат в медия.
С това май окончателно погребваме БГ-футбола :(
Националния отбор вместо за третото място във всяка квалификационна група сега ще се бори за предпоследното!
Тези сметки май се правят при спечелен от Медведев АО... а това не се случи!
Сапунен сериал направиха тези двамата.
Страховита статистика за Даниел Гаджев. Да се чудиш какво дири подобен елемент в БГ футбола!?
:))) Това се е случило преди 2-3 години... и изведнъж, точно преди конференцията на Бербатов някоя си Стефанова публикува компроматно видео достъп до което имат единствено хората управляващи базата в Бояна!!!
Бе можеше и не толкова елементарно мятат кал и да търсят под вола теле ;)
Колко килограма е тази Стефанова? Добре че погледнах видеото да видя "скандала", згазените деца и мутрите :)))
Този би трябвало да си плаща за да работи в Левски. Взели са го да се учи на тях.
Автогол за феминизма ще се получи ако тръгнат да защитават всяка курветина.
@Радо, какво е "сальотка" и как се пие?
Всъщност се яде с вилица и се казва сельодка(Селёдка).
@trendy Знаеш му ти схемите на Ганчев. Иска стадион на мястото на стария но му удрят греди за инфраструктура, не дават и метър извън стария стадион и един храст не позволяват да се отсече в парка!
@aleks71 Не знам на кой клуб си фен, не знам кой какви пари ти дава... но това че не си ЦСКАр се вижда от километри. Не ми е ясно как мислиш да си живееш живота по нататък, не знам как се гледаш без притеснения в огледалото?!! Да се пишат подобни постове е долно и мръснишко. Намеренията са ти толкова прозрачни и лесно разгадаеми...
@pejcholakov Що бе, мой, числото не ги ли вкараха служебно в Ефбет лига? Я си спомни, изиграха ли си всичките мачове миналата година?
@muhluz, задаваш отговори. Не се аби - в тази медия манталитета и морала са като при дъждовен червей.
Тъпо е да заявиш нещо подобно. Футболистът на снимката е талантливо момче, роден и израснал в Трънчовица. Едва ли се чувства комфортно с този надпис на фланелката.
Съвсем логично е да го купят. Антов резонно се вписва в стеснените им финансови планове. Ще продададат някои от звездите си, както вече обявиха. А там цените започват от 5 милиона Евро и нагоре. Освобождават се от скъпи, с големи заплати, класни футболисти и вземат такива за 2-3 милиона и малки заплати, какъвто е Антов. Освен това е млад с перспективата да го продадат за добри пари по-късно. Такава е философията на всички по-малки италиански клубове.
Не съм го чувал какви ги е говорил след първите си мачове като дойде. Но сега виждам сериозна промяна ;). Преди казваше че губи от смешни отбори и мнението му за БГ футбола бе доста снизходително... сега твърди, че са загубили от солиден отбор играещ добър футбол :))
Е има израстване в манталитета, няма да си кривя душата.
Абе кофти звучи, даже и да е вярно. Нещо като "Боли ме зъб и куцам". Да се оправя там и да тренира, формата му не е толкова зле. А и сериозни турнири на клей му предстоят.
"Принцът на Валенсия" го наричаха по едно време там. На Реал Мадрит още му държи сухо от пребиваването на Пенев по Иберийските земи ;)
@PlanetRock Да, не показват голям футбол но за Бг стандартите са добре. Ако не беше дошъл Дамбраускас сега нямаше да са шампиони. Също както ако не беше Акрапович сега ЦСКА щеше да е 4ти :)
@Romanisto Напълно съгласен. Заради продаващи се добре "шокови" новини сте готови да изпортите кариерата на един играч. Само за сравнение, заради карантината българските отбори въобще не пускаха африканските си футболисти по националните отбори.
Дълбоко уважаваният член на изпълкома и президент на Славия г-н Венци Стефанов е байрактар на движение "16 отбора в ефбет лига". Това обяснява толкова много...
Единствения по-удачен формат от настоящия е А група с 12 отбора.
През тази година имаме равностойни и здраво борещи се отбори в дъното на таблицата. Спомнете си обаче, какво беше в предишни години. В България трудно ще събереш 14 качествени, финансово обезпечени отбора. Цяло чудо е, че в тази пандемия никой не прекрати съществуването си.
Не го аресвам тоя, ама казва болезнени истини. Първенството ни може да е слабо но за първи път от много години е интересно - няма безсмислени мачове.
С 16 отбора Голямото Черно Тото се връща с гръм и трясък. УЕФА няма да гледа безразлично и шамара, който ще ни зашлеви ще е звучен и ще боли дълго!
По-лошото обаче е калта, в която ще затъне футболът ни за дълго време!
Бях останал с впечатление, тази медия си е сменила собственика. Та в този ред на мисли, означава ли това, че Домуса си плаща за статията или си карат по старому...
Голямото Черно Тото започва на есен, след първите изиграни срещи на първенство от 16 отбора. Връщаме се директно в 90те - любим период за повечето от футболните ни деятели(собственици и администратори)
Джоката е пич но баща му е пълен идиот! Всеки път като си отвори устата, все едно кал върху сина си хвърля.
Тия лимонади да земат да се стягат за да не "духат супата"...!
Дали Бруно ще остане не зависи от купата а от това как ЦСКА играе.
Но има и една друга истина: дори при спечелена титла и купа, в Гонг ще има статия за това как Акрапович напуска!
Браво, чичо Пенчо - и ти им го сложи на журналята. Търсят под вола теле а под вола напипаха друго.
Мръсна работа е това журналистиката. Как се гледате след това в огледалото незнам? Майките си ще продадете и върху децата си лайна ще хвърлите ако това ще продава статии!
  • 1