@trendy Знаеш му ти схемите на Ганчев. Иска стадион на мястото на стария но му удрят греди за инфраструктура, не дават и метър извън стария стадион и един храст не позволяват да се отсече в парка!
@aleks71 Не знам на кой клуб си фен, не знам кой какви пари ти дава... но това че не си ЦСКАр се вижда от километри. Не ми е ясно как мислиш да си живееш живота по нататък, не знам как се гледаш без притеснения в огледалото?!! Да се пишат подобни постове е долно и мръснишко. Намеренията са ти толкова прозрачни и лесно разгадаеми...
@pejcholakov Що бе, мой, числото не ги ли вкараха служебно в Ефбет лига? Я си спомни, изиграха ли си всичките мачове миналата година?
@muhluz, задаваш отговори. Не се аби - в тази медия манталитета и морала са като при дъждовен червей.
Тъпо е да заявиш нещо подобно. Футболистът на снимката е талантливо момче, роден и израснал в Трънчовица. Едва ли се чувства комфортно с този надпис на фланелката.
Съвсем логично е да го купят. Антов резонно се вписва в стеснените им финансови планове. Ще продададат някои от звездите си, както вече обявиха. А там цените започват от 5 милиона Евро и нагоре. Освобождават се от скъпи, с големи заплати, класни футболисти и вземат такива за 2-3 милиона и малки заплати, какъвто е Антов. Освен това е млад с перспективата да го продадат за добри пари по-късно. Такава е философията на всички по-малки италиански клубове.
Не съм го чувал какви ги е говорил след първите си мачове като дойде. Но сега виждам сериозна промяна ;). Преди казваше че губи от смешни отбори и мнението му за БГ футбола бе доста снизходително... сега твърди, че са загубили от солиден отбор играещ добър футбол :))
Е има израстване в манталитета, няма да си кривя душата.
Абе кофти звучи, даже и да е вярно. Нещо като "Боли ме зъб и куцам". Да се оправя там и да тренира, формата му не е толкова зле. А и сериозни турнири на клей му предстоят.
"Принцът на Валенсия" го наричаха по едно време там. На Реал Мадрит още му държи сухо от пребиваването на Пенев по Иберийските земи ;)
@PlanetRock Да, не показват голям футбол но за Бг стандартите са добре. Ако не беше дошъл Дамбраускас сега нямаше да са шампиони. Също както ако не беше Акрапович сега ЦСКА щеше да е 4ти :)
@Romanisto Напълно съгласен. Заради продаващи се добре "шокови" новини сте готови да изпортите кариерата на един играч. Само за сравнение, заради карантината българските отбори въобще не пускаха африканските си футболисти по националните отбори.
Дълбоко уважаваният член на изпълкома и президент на Славия г-н Венци Стефанов е байрактар на движение "16 отбора в ефбет лига". Това обяснява толкова много...
Единствения по-удачен формат от настоящия е А група с 12 отбора.
През тази година имаме равностойни и здраво борещи се отбори в дъното на таблицата. Спомнете си обаче, какво беше в предишни години. В България трудно ще събереш 14 качествени, финансово обезпечени отбора. Цяло чудо е, че в тази пандемия никой не прекрати съществуването си.
Не го аресвам тоя, ама казва болезнени истини. Първенството ни може да е слабо но за първи път от много години е интересно - няма безсмислени мачове.
С 16 отбора Голямото Черно Тото се връща с гръм и трясък. УЕФА няма да гледа безразлично и шамара, който ще ни зашлеви ще е звучен и ще боли дълго!
По-лошото обаче е калта, в която ще затъне футболът ни за дълго време!
Бях останал с впечатление, тази медия си е сменила собственика. Та в този ред на мисли, означава ли това, че Домуса си плаща за статията или си карат по старому...
Голямото Черно Тото започва на есен, след първите изиграни срещи на първенство от 16 отбора. Връщаме се директно в 90те - любим период за повечето от футболните ни деятели(собственици и администратори)
Джоката е пич но баща му е пълен идиот! Всеки път като си отвори устата, все едно кал върху сина си хвърля.
Тия лимонади да земат да се стягат за да не "духат супата"...!
Дали Бруно ще остане не зависи от купата а от това как ЦСКА играе.
Но има и една друга истина: дори при спечелена титла и купа, в Гонг ще има статия за това как Акрапович напуска!
Браво, чичо Пенчо - и ти им го сложи на журналята. Търсят под вола теле а под вола напипаха друго.
Мръсна работа е това журналистиката. Как се гледате след това в огледалото незнам? Майките си ще продадете и върху децата си лайна ще хвърлите ако това ще продава статии!
Няма много логика в поредните полюции на Найденов.
По какъв начин е повлиял на резултата с последният си гаф в ущърб на Лудогорец?!!
Странно е, че записаха втория гол на Али Сол. Ударат беше на Байрамян и Алито не е отклонява топката. Камерите обаче следяха Алито през цялото време. Стана звезда вече без да е сторил все още нещо значимо.
От скоро е тук и явно не знае - ако имаше публика няма да бъдат домакини! ;)
@blue_bear единият отбор е ЦСКА 1948 а другият е ЦСКА. Няма нужда да се правим на идиоти - ФИФА, УЕФА и КАС го потвърдиха официално... не, че беше нужно и не, че не беше ясно на всички.
Когато има дим, има и огън - Акрапович отдавна говори за план А, В и С.
ЦСКА показва, че е сериозен клуб, работи се по план и случайни неща не се случват.
Данаил Ганчев е добър вариант за нов собственик.
ЦСКА играе на Армията. Няма нужда да се обединява с някого. Числото и Левски са един отбор.
Червената общност на Цукито има нема 5-6 човека роднини и гаджета. Червената общност на Бочето е половин България...
Грозен, примитивен, провокативен въпрос му бе зададен за феновете. Треньорът отговори дипломатично но ние все пак търсим интригата и се хващаме за всяка дума, дето може да продаде новината.
@peliforewer, Какво значи "вече"? Това не е чак такава рядкост в БГ футбола. Само в Левски вече имаше няколко такива случаи през последните години и те бяха шумно отразени в пресата. Става въпрос за момчета от школата им.
  • 1