@AS23_against_GMO , извинете, че не можем всички да сме на Вашето интелектуално ниво. Разбира се, добре би било да си опресните граматическите правила за поставяне на пълен член в българския език (така де, като ще критикувате правописа на другите, първо проверете Вашия).
И в съседната статия (за нови проблеми в "Левски) не се споменава за кой отбор иде реч - "Левски" от Чепинци, Лясковец, Лом или друго затънтено място като Подуяне например, но хората някак си се досещат. Които имат сиво вещество, разбира се, Които нямат, се нуждаят някой да им дава уточнения...
@fckltx , в този случай именно законът е спазен - плащането е извършено в едно законосъобразно производство и кредиторите ще си получат дължимото в размер и ред пак в съответствие със закона.
Аха, значи ГГ и Стоилов лично са се обаждали (при това от собствените си телефони) на въпросните футболисти, за да уреждат мача. Смях голям, нямам думи
Май-май, Дринкуотър не си оправдава името...
Не знам дали съм прав, но ми се струва, че ако Кобрата беше награбил да целуне така един репортер-джендър, то всички западно-ориентирани общества щяха да го похвалят колко широко скроен, модерен, толерантен към различните човек е и т.н. Но понеже целуна жена - сексуално посегателство било, дискриминиращо и не знам какво си. Да, като цяло е просташка проява, ама такъв пък шум чак...
Сега, ако веме и някоя точка на тенис-мач, цена няма да има...
Трябва да признаем, че Гела е брилянтен тактик и, очевидно, народопсихолог. Не случайно си избра да направи проекта далеч от двата софийски гранда. Защото явно знае, че никога няма да се сблъска с обединена опозиция - когато единият се проваля, другият ехидно ще се усмихва и доволно потрива ръце, което идеално устойва образуванието от Лудогорието - дори не се налага да влагат кой знае какви усилия - пътят им се разчиства по естествен начин. В този триъгълник (макар и не любовен) виждаме еманацията на израза "не в важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле" или пък "ще си запалим къщата, та да ти изгори плевнята", от което лудите се възползват по наичн, както намерят за добре. Киро ни владее дори без да се налага да ни разделя - разделението си го правим сами, той само се възползва от този факт.
@pasullica2 "На кафе" и "Гонг" са продукти на една и съща медийна група. След като собственикът е един, разбираемо е да има цитиране на неговите предавания.
"Поканата дошла още през лятото, когато първият българин, избран в драфта на НБА..." Дали първият българин, избран в драфта на НБА не беше Георги Глушков?
Тази тема вече я дъвкахме преди година... В приозводството по несъстоятелност е така - придобиваш правата такива, каквито са принадлежали на длъжника. Още при подаване на офертата беше налице спор за собствеността на въпросните земи, което всеки разумен купувач следва да отчете, правейки си сметките. Моите уважения, но това сега са пълни глупости.
еха, какво уважение, каква възвишеност, направо бих казал любов - между нещо, наречено ЦСКА и клуба от Подуене. ако се ораганизира такъв мач може ръководствата и агитките на двата отбора да седнат заедно, а накрая да се прегърнат и целунат...опа, забравих, че числото няма агитка...нищо сините ще дадат малко назаем. и без друго гледам, че числото неудържимо привлича сините фенове и те постоянно му се обясняват в топлите си чувства. колко трогателно, направо се просълзих...
@TORO1906
нема начин, така е, щом ти казваш...
@5serdi

както кажеш, баце, ти си по-космат. няма да спорим с тебе
То и като пише просто "Левски" не става ясно за кой от дузината отбори с това име става въпрос, но никой не се прави на малоумниик като тебе. За справка пълното има на дружеството, развиващо фурбол с адрес в Подуене, е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ" АД. Гледайте да го изписвате по този начин, за да не стават недоразумения.
Предлагам ние също да бойкотираме откриването на Мондиала...:)))))
ама това е страшна простотия... този джендър-свят не отива на добре. остава НБА и НФЛ да забранят мажоретките...
Интересно, ако наистина се стигне до бойкот от страна на Англия на финалите на СП в Русия, кой всъщност ще бъде наказания от тази мярка - Русия ли или националния отбор на Англия...
Браво армейци! Страхотна победа на ЦСКА - с много дух, себераздаване и доза късмет, без който не може в големите битки, срещу един солиден отбор. Снощи, освен на терена, имаше и още една голяма армейска победа - тази на трибуните! Не съм сигурен от коя наша победа ги боли повече по-долу изказалите се лилави другарки - от тази срещу Лудогорец или от тази на червените фенове. Май е от втората, съдейки по злобничките им, простодушни постове.
Я, румънският каратист се е изказал... да не е имало турнир по кунг-фу, та са му дали думата... нещо нервничък ми се вижда. споко, бе, Гела ще ви уреди се някак
Ха-ха, да видиш как динамовец се пеняви - безценно... Драги ДС-агенти, мина времето, когато можехте да казвате кой какъв да бъде. Сега живеем в демокрация (уж) и всеки има право на самоопределение. Та, бръщолевете си вашите шизофренични фантазии за Литекс, Етрополе и т.н., никак не ни пречите.
Динамовци нещо много са се развалнували. Споко, бре, милиционерчета, ще си докарате някой инфаркт така. Все в чуждата купичка гледате, а по-добре да се фокусирате върху себе си. Ама с тоя пусти ДС-манталитет все към работите на другия ви тегли.
Според мен, засада имаше. При удара на Пластун имаше футболист на Лудогорец зад последния защитник на Левски. Действително, футболистът ба Лудогорец не игра с топката, но тя мина между краката му и с позицията си пречеше на Митрев да прецени ситуацията и реагира по-адекватно, което си оказва влияние върху играта, а когато футболист влияе върху игровата ситуация, макар и да не играе с топката, засада има.
"Това не война, това е един мач, една игра..."
Доста добре казано, но твърде трудно за разбиране от трайно комплексирания българин.
аз съм на възраст 40+ и съм гледал ЦСКА под формата на няколко различни юридически формирования... поради една или друга обществено-икономическо-политическа причина те се е налагало да бъдат закрити и заменени, но ЦСКА остава, защото остават неговите фенове, включелно моя милост... може и милиони да сме. все пак аз казах няколко стотин хиляди, което не изключва някой друг милион, нали :)
има общо, Маги, при това много общо има - няколко стотин хиляди червени привърженици. това е достатъчно. друго общо не е и нужно да има...
На твоя кравешки мозък трудно ще се обясни, защото той е пригоден единствено за рупане на зелена тревица. Затова съм убеден, че всеки опит би била пълна загуба на време. И ако все пак в твоя мозъчен вакум премине мисловен атом и успееш да го задържиш, опитай да дефинираш кое не ти е ясно, може с някои по-простички думички да ти се разясни
За да разбираш нещо, каквото и да било, би следвало да можеш да използваш главата си за дейности, различни от пазенето на равновесие и украшение. Очевидно, не ти се отдава.
Да чуеш говеждия рев - безценно. Гонг, благодаря за точната статия
Престъпникът си е престъпник - червен, син, зелен - няма значение. Мястото му е в затвора, колкото се може по-задълго. Тъжно е, че масата на феновете често се използва от подобни елементи за прикритие, но за съжаление е честа практика и то не само у нас. Колкото по-бързо бъдат разкрити и се очистим от тях, толкова по-добре.
  • 1