В събота Ботев има "важен" мач, в който не трябва да скача на противника. После играят с отбора, който е направен да дразни и е част от статуквото, вече от началото на октомври леко по леко ще се нормализират нещата и ще понатрупат някакви точки.
@mitari Съгласен на 100%
А кой е брат му на Касабов?
Киро почва да облъчва и по Нова.
Боже на къде отива България...?
Томе, със Стефан не преставате с това постоянно повтаряне и натъртване на ЦСКА-София, не се чудете тогава защо има прокоба. С такава злоба която вие 2мата показвате, не очаквайте нещо друго и спортната мъка за Левски ще продължи.
Жалко за Дел Пиеро, Шави, Пирло и Иниеста, другите са чудесни футболисти, но чак златна топка...
И в двете публика има дебили, но за разлика от телетата, ЦСКА си плаща всичко и то с лихвите. Справка: за някакви хвърлени и видяни само от делегата 50ст. бяха глобени с 40 000лв + затворен сектор А, а тук за опит за убийство 4000лв!!!
Смешна история.
За жалост тази година турнира е доста по слаб от миналогодишния.
Това е добра новина, обаче трябва да отчетем, че поради контузии в момента не участват, Джокович, Мъри, Вавринка, Нишикори и Раонич.
Rosenborg (NOR) 12.665*
Oleksandriya (UKR) 9.526
Skënderbeu (ALB) 6.825
Altach (AUT) 6.570
Vardar (MKD) 5.125*
Sūduva (LTU) 1.825
Тази статия я пишете, да оправдаете цената от 6лв за пакета на Диема ли ? За 1 година вдигнахте цената с 50%, това не е нормално...
"Ранният гол на Рамирес със сигурност не попадаше в плановете му, а няма как да отречем и огромният късмет при положението на Джон Тери секунди по-късно. Ако шутът на англичанина беше влязъл, имаше голяма вероятност Ливърпул тотално да рухне."
При положението на Тери беше свирена засада !!!
Гонг, ясни е, че сте тъмно сини и всяка подобна новина Ви радва, но питам аз защо не ни информирате къде ще играе бившата звезда на Левски - Влади Гаджев ?