Чудесен резултат срещу чехите, особено с оглед на това, че половината отбор е нов! Поздравявам и Йосиф Миладинов с резултата му днес в Токио. Желая му медал от сърце, вярвам, че се е радвал и за Локо, наше момче е...
@bozovt Кажи де, защо да не казваш? Кажи например как свършиха последните 4-5 мача с ЦСКА!
Евала на моряците за това, което правят с 10 човека! На левскарите желая бързо стабилизиране на отбора и повече радости в бъдеще! Все пак, чест им прави, че подкрепят отбора си до последно!
Не знам, но само на мен ли ми се струва, че левскарите нищо не играят този мач, а би трябвало. Ние излязохме с полурезервен състав, но не разбирам защо футболистите на Левски играят така. Както и да е, живи и здрави!
Напрегнат мач и спаведлив резултат! Иначе, защо се обиждате като хамали, никой никога не е печелил от обиди.
@NSCA Така е, засада бе. Което си е видно не може да се оспорва!
Чак пък смля! Честито на локомотивци, здрава игра. Поздравление и гостуващият отбор, както и за чудестната атмосфера, създадена от двете публики.
@Mariana74abvbg Не се знае, ЦСКА са добър отбор, но ще е интересен мач надявам се.
Mалко сковани нашите, но постигнаха целта.
Верстапен кара невероятно и скоро не бях гледал такова яко състезание. Каквото и да си говорим в Австрия той бе най-бързият пилот, изпревари "всичко живо" пред него. В случая печели единствено бъзстановането на интесът към F1.
С ръка на сърцето - дузпата е несъществуваща. Съгражданите са ощетени сериозно.
Не знам дали някой би се изкефил на такъв уговорен мач. Както каза колегата по - долу поне пари заплати...
Приятел,нали се сещаш, че написаното от теб, няма как да стане.Нито феновете на двата отбора биха го допуснали. Просто трябва да се мисли преди писане..