Няма да се плашите левскари.И с играчи и без играчи,държавата ще продължи да ви бута.
Защо загрижени е в кавички?
Уау !Много жестоко!!!А Иса,за ЕВЕНТУАЛНО псуване е наказан за също три мача и 3000 лева.Абсол'тно равнопоставени пред правилата.
Искали да ни отнемат точки!!!А бе хора,вие наред ли сте?Не можете да ни вземете нещо,което го нямаме.Адекватното наказание е ПЪЛНА изолация във футболноо отношение на България за примерно 2 години и пълен мониторинг на всичко случващо се в българския футбол.Да се следи за корупция на всички нива.Да дадат обаче и обяснение,поради що отбора на Литекс се премести на Армията,как това се случи по НЕСПОРТЕН начин,да се разследват всички "съмнителни" мачове/съмнителни е в кавички,защото те въобще не са съмнителни за футболната общественост.Да се разследват и покажат резултатите от полиграфа в Черно море и виновните да бъдат изхвърлени при аматжорите.
Живея в Англия 9 години.Обиколил съм цялата западна Европа и мога с ръка на сърцето да кажа,че такава селяния и простащина има само и единствено по нашите терени.Посещавал съм мачове и в долните дивизии и сравнени с нашите от модерната ЕФБЕТ лига са направо от друга планета като възпитание и поведение на състезатели,треньори,фенове...Това което са написали нашите,според мен не отговаря на истината.Като си познаваме крадците на име,емблема,стадион и история,мисля че хората вероятно са ги изтърпели едно полувреме и накрая са вдигнали ръце.Жалко че се пише на името на България,но все пак и те са българи,така,че-нормално и очаквано.
Проблема на Лудогорец е треньора.Този смешник е абсолютно лимитиран,не може да си реди състава и не може да държи съблекалнята.Ако някой прерови фирума на Лудогорец,ще разбере от кога го разправям това.С тези играчи,АКО не им се бърка,първенството си го печелят отново.Но той се помисли за голямата работа и за малко да отърве предното първенство и то поради НЕКАДЪРНОСТ.За амбициите на който и да е български отбор на международната сцена ,трябва добре подготвен тактически треньор от водещоо първенство,с достатъчно опит в Европа.
На Лудогорец не им трябва да купуват мачове от ЦСКА-София/София/,защото си ги бият когато и където опоискат.Ако трябва да купуват,трябва да се обърнат към Черно море ,защото с тях шега няма.Но оранжево-червените се усетиха първи и си хванаха няколко момчета от Морето,че инае губеха и него мач,съ=о като предния.
@c00l Защото Хубчев не е сляп,за разлика от съдиите подаряващи нередовни голове на Костов и отменящи редовни на Р.Василев.
Щом смяташ че има право,просто му отмени наказанието и не ни занимавай.Те в УЕФА трева пасат .Правилниците са за да се спазват,а такива гелосани мастии,които даже и не играят,нямат никакво право да се обаждат.
А на Черно море платихте ли както е записано в договора,или ии там първо в съда и после когато му дойде падежа?Щото явно че договорите се спазват едвакато минете през съда,2 години по късно.Ама трябва и играчите ви така да си спазват договорите след подписването им.Да чакат да минат две години и едва тогава да започват с подритвнето на топката.
Като не си плащат като бившата чорба,ще остават пари за играчи.А после фалит и след фалита ТИРЕ.Този сериал продължава.
ПОЗОР!!!Не ви е срам,мръсници!
Все ни гони някакъв карък с нападателите.Миро колко години го лекуваха,сега Бакари е тръгнал по същият път.Съдба бих казал аз.
С какво Славия надделя днес,за да изтръгне победата от Черно море?-следващият бисер от днес.
Типичното злобеене по български за срещу успелите хора.Според мен,това е футболистът с най-успешната кариера за всички времена в БГ футбола.В случая не става въпрос,кой на кой отбор е фен,а става въпрос за 100% чиста завист,към някой успял ВЪПРЕКИ другите.Пожелавам успех на Бербатов в намирането на нов клуб и още много успешни игри и голове.И да не забравя-и още маркови отигравания.УСПЕХ и на всички хора с позитивно мислене!