Задавайте си правилно въпросите, защото са подвеждащи.............. Искам си компенсация за отговора , защото така зададен въпроса : Кои трима треньори могат да се отличатс постижението ДА спечелят - навежда на мисълта че тепърва ще печелят , а не че са печелили. И за мен тримата , които в Катар могат да спечелят като треньори , след като са печелили като футболисти са :Дешан, Луис Енрике и Лионел Скалони. Вие не пишете - са печелили , т.е оттук нататък е възможно да спечелят. Смятам , че съм напълно прав да твърдя , че съм дал правилен отговор!!!
Обърнете внимание по 3-ма българи в отбор, хайде с вратаря на Берое там са 4 /мисля бесарабски българин е/. Та какво очаквате от националния отбор , като знайни и незнайни гастербайтери изяждат правото на младоците ни .Само не ми казвайте , че тия са класа.....Ако е така едва ли ще са се домъкнали в бедна България....
Гришата нали си взе вече милионите......Сделката със смешните му високопроходими коли и сега връщането на пари за чия сметка ще са? После бате Бойко , кой отбор пазел и кой собственик му е на сърце , а? Дай да вземем едни пари от Брюксел , пък после ще ти ги дадем на теб за смешните ти трошки....Ти ще платиш емблемата и парите ще се върнат чисти и неопетнени в нечии джобове....
Странен коментар!?! А че преди всеки мач от Шампионската лига ще са домакини и това ли е проблем?
Лъжат ..... не са им дали парични премии . На някой са казали,че са се охарчили покрай техните състезания и , за това няма да имат премии , пък било то и за 1-во място!!!
Този е гледал друг мач или изведнъж помисли ,че като дава парите и е най-големия спец. Имаше леко подпиране , но за Локо , особено фауловете , които им даваше за симулациите около наказателното поле на Левски.....а колко 2-ри жълти картони им спести .......Януков беше за гонене още до 20 мин., а Крум Стоянов ?