Тази несъстоятелност спасява дружеството от претенции на кредитори (Прим. НАП, футболисти без заплати и т.н.) След назначаване на синдик следва процедура по оценка на активите и т.н. Четете ТЗ
@NEBETO Когато сумата на активите на едно акционерно дружество е по-малка от уставния капитал (сумата на акциите) управителният орган на дружеството е длъжен да поиска от съда обявяване на несъстоятелност.
По начало ПФК Левски е във фактическа несъстоятелност (простонародно наричана фалит).
Акционерите не носят отговорност за финансовото състояние на дружеството.
И мисля че най-доброто в тази ситуация е Левски да тръгне начисто от Окръжната група и с млади момчета, добро ръководство и с подкрепата на хилядите всеотдайни привърженици за няколко години да стане страшилище в А група
Впрочем Левски АД отдавна беше фактически в несъстоятелност, тъй като стойността на активите беше по-малка от уставния капитал.
Това предпазва дружеството от претенции на кредитори, в т.ч. и НАП. Съдът назначава синдик и пр.
Изпълнителният директор е ДЛЪЖЕН да поиска от съда обявяване на акционерното дружество в несъстоятелност
Съгласно Търговския закон акционерното дружество Левски трябва да бъде обявено в несъстоятелност защото стойността на активите му е по-малка от размера на уставния му капитал
По начало Левски АД трябва да бъде обявено в несъстоятелност защото съгласно неговия счетоводен баланс стойността на активите му е по-ниска от уставния мъ капитал
Аз твърдо вярвам че алтернативата е именно Левски да стане собственост на привържениците си.
Убеден съм че:
1. Привържениците могат да намерят сред редиците си доказали се мениджъри, които да съставят нов Управителен съвет на АД.
2. Да оставим приказките за милионите привърженици, но ако част от контролният пакет се разпредели между 50 хиляди такива, например по 100 лева на всеки (по-малко от цената на 20 кутии цигари), това са 5 милиона, не малка сума като начало.
3. Вече 11 години се видя че моделът бащица не работи. Само с наливане на пари за някакви неизвестни чужденци не става. Ако моделът продължи, още толкова години Левски титла няма да види. Затова останалата част от акциите новоизбраният Управителен съвет трябва да предложи на акционери със сериозни финансови възможности, левскари до мозъка на костите.
4. Най-важното е обаче искрената подкрепа на феновете. С 1500 души на мач няма да стане. Трябва да има 15 хиляди на всеки мач, при цена на билета минимум 20 лева (4 кутии цигари). Ето още 6 милиона (при 20 мача на сезон на Герена).
5. Също толкова важно: да се изгради нов отбор почти изцяло от юноши и след 4-5 години успехите ще дойдат! Досега левскарската общност чакаше доста години, но при сбъркан модел - световно неизвестни футболисти със заплати на средно европейско ниво. Хора които нито са чували за Левски, нито им пука за феновете!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
8 точки които са напълно възможни ще донесат още 3 милиона лева както и увеличаване на бг кпефициента
Напълно равностойна група. Всеки може да бие всеки. Дано Лудогорец вземе над 8 точки, добре за коефициента на България, който и без това се дължи на 90% на "лудите"
Разбира се сте прав. Не го написах защото тук е пълно с непризнателни "хейтъри" с капаци на очите
Всички останали бг отбори да благодарят на Лудогорец, защото нашият коефициент се дължи почти единствено на него. Това дава възможност на другите поне да са поставени в първи кръг и да играят 4 мача в Европа. Защото коефициентите на другите са нулеви и участват с коефициента на страната
Не се прави така не само в САЩ, но там присъдите са яко. Жалко че по този начин ще приключи навярно кариерата му. Той иначе не е лош боксьор, разбира се не е от класата на най-добрите, но не беше с атрактивен стил, играеше като в аматьорския бокс и за това не предизвиква голям интерес.
Не бях в България когато се игра мача, интересно ми е в каква зала се е състоял? От видеото с целувката се вижда че интервюто с него се взима в някакво пространство преградено със завеси???
За пореден път Пулев демонстрира че е просто момче. Не знам защо се вдига такава пушилка около случая, той е ясен. Не се прави така в
Горкият Кубрат никога няма да стане световен шампион. Готов съм да се обзаложа на сто към едно. Тъжното е че той може би не осъзнава че не е атрактивен като боксьор, защото стилът му е като за аматьорския бокс. Поради тази причина сериозните играчи нямат никакъв интерес да се боксират срещу него за никакви пари (справка битките в зала "Армеец" и за да поддържа форма трябва да се бие или с отдавна издухани играчи, или с никому неизвестни такива.
... Филмът не е шведски, а съветски... Същата история: не че азерите го искат, а нашите им го предлагат :)
@Captain Stottlemeyer Господине, тук бъркате. На мястото на националния стадион се е намирал стадион "Юнак", построен от българската държава, на който са се провеждали мачовете на националния отбор, а също и други спортни мероприятия: Балканиада по лека атлетика през 30-те години и мн. други. Там са се провеждали и редовните спортни събори на дружествата "Юнак".

"Левски" София никога не е имал собствен стадион. Имало е игрище, горе-долу на сегашния вход на Борисовата градина, до езерото "Ариана", но след построяването на "Юнак" и на стадиона на "Атлетик-Слава 23" (на същото място сега е "Армията") мачовете си "Левски" е играл там.
Дано наистина "Лудогорец" да не е единствения наш участник в ЕКТ. Засега е единственият, който вдига общия коефициент на България, благодарение на него Левски, ЦСКА-София и Славия бяха поставени в първи кръг. Догодина може би останалите наши ще са поставени и във втори, пак благодарение на Лудогорец/
@Tireto Едва ли ще е толкова разочарован, като реално може да получи още 2-3 милиона евро към вече сигурните 3 милиона за влизането в групите.
Пулев се уплаши от Джошуа и не се яви на мача с него под предлог от контузия, сега иска да се бие с него 2 години по-късно? Единственият смисъл (не-маловажен) са многото пари, които Пулев ще вземе и при загуба от него до петия рунд (както с Кличко).
Изглежда че Пулев наистина не иска да се бие с Уайт и протака.
Жалбата би била о.к. ако Левски не беше също яко подпиран от съдиите в няколко мача от есента: срещу Локо Пд неотсъдена кристална дузпа за Локо в последната минута, гол с ръка на Яблонски в последната минута за 1:0 (мисля срещу Верея) и т.н.
Без допинг руснаците още нямат златен медал. Изводът е ясен :)))
Според мен Пулев пропусна шанса на живота си поне да поиграе няколко рунда, а при повече късмет - и цял мач срещу Джошуа, симулирайки контузия.
Аман от хейтъри по националното "Дарик" радио, "Гонг", "Тема Спорт" и пр.! Как пък никой не се сети че точките, които трупа "Лудогорец", са жизнено важни за рейтинга на българския футбол, съответно и за другите отбори които се борят да изиграят от 2 до 4 мача за Лига Европа.
На втората снимка (лупа) ясно се вижда че ударът е с бицепса, значи голът не е с ръка, а с бицепс :)))
Къде го бившият активист в червената агитка и настоящ страстен син Тити да коментира съдийството? Подарени 4 точки за сините в последните 2 домакински мача:)))
  • 1