Хахаха, е нема такъв селски фейс
Мръсен, мазен, крадлив педерас! Ни срам, ни очи, няма такива боклуци долни...
Хахаха, Боре - аграрния фейс в управителния съвет, да координира действията с нарко - бригадата... Бяхме за смях, станахме за резил :(
Левскар съм, но това не значи, че автоматично ще защитавам един лицемер, само защото е треньор на моя отбор. Срам ме е от това нелепо изказване. Пияната перука, оня сливенския шарен папагал, мазния торбалан от Овча купел, това са идиотите, закопали бг футбола, а Мъри агитира за тях, безсрамие!
Алкохолизиран хамстер. Малоумен некадърник, подлога на пияния мокет. Ни срам, ни очи, ебахти наглеците долни...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
С какво се гордееш бе, гелосан ? Че си подлога на тиквата, че с държавни пари ти направиха отбор и ти го поддържа един престъпен футболен съюз? Че държавата ни е тотална катастрофа, а българите се плашат от държавни репресии и си мълчат, като роби...?! С това ли се гордееш, бе позьор?!?
@red1973 страхотен коментар! Браво! Относно мача, попитах един приятел : "Унгарците ще ни изнасиля ти днес?", а той : "Изнасилване е, когато се съпротивляваш. Ние сме толкова изули гащите (т.е. отборът ни е под всякаква критика), че то няма да е изнасилване, а обикновено е...е" :) Много ми се иска да изживеем една хубава вечер, но реалностите в европейския футбол и нашето място там са такива, че не виждам поводи за оптимизъм.
Еййй, пак ли Марто- мъката бе? Стига го мъчихте момчето да играе футбол, стига мъчихте и нас да го гледаме. Да си подписва с Янтра и там да си я връща на вратаря, жив и здрав.
Вади отбора, бе ревлив нещастник! Как пък веднъж не реагира мъжката, да си замълчиш достойно? Боклук, най- страшен! Все ти ощетен, все ти онеправдан...тъпак противен!
@CTEoloAH Кажи честно, тъп ли си или...?! Сигурно си, то толкова тъп не може да се правиш, то отвътре си ти идва.
Ти к'ъв бай Ганьо си, не е истина...С какво освен с пиенето си да се похвалиш?! То човек като е прост, нали е като мъртъв- не го осъзнава, ама мъчи другите. Малко акъл ако имаше в тая спиртосана глава щеше да понамалиш изявите, респективно излагацията...Колко простотия, колко селяния...край няма!
@Bigi чудесен коментар! Навалица от комплексирани неудачници седнали да съдят и се присмиват на човек, за чийто живот де факто мечтаят. Ама нали знаеш, гроздето е кисело, щото е високо...Жал ми е за тях, а не би трябвало!
Жестока мацка :) Ама ти как да го осъзнаеш, като те привличат мъже...?!
@garry.r Я не се превъзбуждай бе, да не вземеш да ревнеш като кумира си...? :)
Ама недейте така, моля ви, той е чувствителен и много ще плаче :(
А сега сериозно- не знам какво го бавите още ревливия прозрачник...Книжката “на трупчета“ и даже велосипед да не види, тоя е рецидивист на пътя!
А вие от сайта сте безгръбначни подлоги на една власт, чиито дни са преброени!
Крушарски е прост селяк
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
neptun ли си , zemya li si, и ти не знаеш, ама си щастливец! Защото не осъзнаваш, колко си ограничен и нещастен. Жал ми е за теб, а не трябва.
@IbreObre няма смисъл, пич! Не хаби енергия и не губи време в спорове с тях. Те си живеят в собствен свят, да им е честит!
@PhantomM изборът на хората е да си тръгват престъпниците, взели властта с измама. И ще си тръгнат! 2/3 от народът мисли по- различно от теб и съмишлениците ти и ще изрине боклука по високите етажи на властта. А да си трая няма как да стане. Поинтересувай се какви огромни средства влизат в страната ни, от нас в чужбина. Всичко най- хубаво и на теб.
@PhantomM сега се движим напред? Ти си голям шегаджия :) Някои хора са измамно щастливи, защото не осъзнават нещастието си! Абсолютно не го казвам като обида нещастието, а като душевно състояние, нищо лично! Аз да те накарам да мислиш не мога...мога да те подсетя, къде грешиш- не сравнявай нашия батак, колко по- малко зле сме сега в сравнение с преди, а сравнявай нас със Европа и света, на колко светлинни години назад сме. Защото докато ние лазим, както казваш бавно напред, светът прогресира. Макар, че това “напред“ само ти го виждаш, според мен на база всичко, което ти изредих в предишния ми коментар, ние копаем дъното! Иначе на 44 съм и аз съм видял всичко, което изреждаш в миналото. А от 12 години живея в нормална, прекрасна държава и разликите с нашата ще ми избодат очите. Някой път даже се чудя на себе си, какво толкова съм се загрижил за една обречена кауза...?!
@PhantomM Какво ми е виновна властта?! Ти виждаш ли мизерното състояние на пенсионерите ни, виждаш ли издевателствата върху старите хора по селата, виждаш ли катастрофалната материална база и обслужване (на принципа дай пари!) в болниците ни, виждаш ли състоянието на домовете за сираци и хора с увреждания, виждаш ли безработицата и битовата престъпност по малките населени места, виждаш ли ремонта на ремонта на ремонта на пътищата ни, за строенето на които 2/3 от парите се окрадоха, виждаш ли циганските гета, дето нямат нищо общо с Европа и 21- ви век и същевременно виждаш ли оялите се шопари, твои кумири- тиква, каскет, дебелян и т.н. и т.н. Не виждаш, не ти и трябва, живей си в илюзията, нали твоя мозък не е гладък и не си ниско- интелигентен футболен фен. Лицемер!
@dvdvd хахаха, опит за предумишлено убийство, хайде малко по- сериозно. На всички е ясно, че павето е хвърлено “в нищото“ просто като израз на гняв, а не цел нараняване. Кому е нужно това преекспониране? А еничарите ги защитаваш, ами ако ти или някой твой близък беше позорно бит и затворен (говоря за нищо непредизвикалите ги хора, както се видя на клиповете), ти каква песен щеше да пееш? Риторичен въпрос, не ми отговаряй, ясен си ми.
Шофира си като онбашия ревливия “прозрачник“, нали от нашите дарения се плащат глобите към КАТ, какво го бърка него?! Няма такъв лицемерен циркаджия...
Свобода за Бранеков! Павета хвърлял...по едни еничари, които по малките часове гонеха, пребиваха и арестуваха невинни хора. А бяха изпратени там от диктатурата да действат като през комунизма. Не сме мръднали в развитието си грам напред, вървим назад и копаем надолу. Тиква и каскет- позор, за вас оставка и затвор!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@VNG смятай какво им е нивото на тия “журналисти“ тука, бати аматьорите...И винаги се изхвърлят с някакви гръмки заглавия, с надеждата да им се четат повече жълтините...
  • 1