Едно е да не я харесва човек просто (въпрос на вкус естествено), а друго е и да избълва куп гадории... по адрес на жена, която дори не познава. Явно за някои обидите и грозните словоизлияния са толкова обикновено нещо, че дори не им прави впечатление, че ги изливат. Но аз съм се убедил- българите сме кофти племе...завистливи и злобни, без грам такт и възпитание. Разсъждавам си само...и се радвам, че аз не съм станал такъв :)
Леле, леле...като ви чете коментарите, ще си помисли човек, че вкъщи е.ете Памела, Кармен Електра, Ирина Шейк, Риана, Шакира :) За тази жена да кажете, че е грозна и толко гадни коментари... Ама май истината е,че гроздето е кисело, защото е високо... Е нищо, аз пък съм откровен– харесва ми, нямам забележки :)
@damyanov1963 Моля ти се, не му обръщай внимание на тоя имбецил. Някакъв комплексиран дразнител, плюе навред в темите за Левски... и прост, та знае ли се...На такива игнор, щото вниманието към тях им е балсам за егото.
Хайде там, ибре ли си (това от Ибрям ли идва, чудя се), не демонстрирай острата си мисъл. Ти в агония ли си? Ако си, взимай мерки и се спасявай, не се проявявай като много загрижен за други страдащи. Гледай си в паницата и не парадирай с това, което не притежаваш...
Не че самоиронията ми е много присъща, ама бих искал да споделя, че тая статийка не ме заинтригува особено... щот' тия моите май го пропускат тазгодишното “раздаване“ :)
Captain, абсолютно съгласен с теб! Ако Каргас е футболист...спирам да гледам футбол. Е хайде, може да си живурка в отбор от втората осмица, на 2 хил. евро заплата, max!
@IbreObre Какво ме интересува това? Някъде да ги коментирах тях? И като си рекъл, тия безброй, заедно ли ги смяташ на двата отбора с едно и също име, или поотделно?
@replay Ти къде видя да твърдя, че сме поели нагоре точно сега? А за небитие, малко пресилваш. И от “В“ група да тръгнем, не е трагедия. И други са го правили и са успявали. Важното е, че зад този отбор стоят милиони привърженици, което гарантира, че ще го има, пък било то временно и в по– долна дивизия! Е това е голямата болка на някои, ама то си техен проблем...
Момчета, не драматизирайте. Левски е бил и пак ще го бъде! В живота има и възходи и падения. Важното е в първия случай да не се възгордяваме прекалено, а във втория да имаме сили да се изправиме. На хейтърите пълен игнор, защото омразата храни бедните им, гладни души, безразличието от наша страна и проявата на такт и умереност ги влудява. Само Левски! Здрави да сме, другото са бели кахъри :)
Изпусни парата, ще гръмнеш от злоба бе, комплекс!
Горките ловешки вдовици, все те ощетени,все те ощипани...живи да ги ожалиш! Нема такъв селски манталитет просто....
Аман от ловешки рев...хайде веднъж постъпете като мъже и спрете съдията да ви е виновен!
Абсолютната истина! Коментарът на Божинов е перфектен, много добре казано.
Абе няма ли кой да му играе една тояга в гърба на тоя кисел некадърник...?! Макар, че за бой и е...е е този идиот, който е подписал такъв умопомрачителен договор с един откровен некадърник. Еййй.. положението си е ейбъл мейбъл...
Левскар съм! Но не искам да се поддавам на клубни страсти и да плюя по хората. Първо мразя тия доноснически изпълнения, второ Plamen_Levski47 е абсолютно прав, че това е “МАЛОУМНАТА ПСИХОЗА НАСАЖДАНА ОТ ПРЕСТЪПНОТО И НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ“!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Хахаха, абе Гринго, викаш гроздето е кисело, като не можеш да го достигнеш...смешник :) Кой знае какъв дзвер имаш ти, ако въобще имаш, съмнявам се...
Ей, злобни хейтъри, какво лошо е казало момчето? Или щото обича Левски? Когато вие играете в Юве, Ман Сити, Спортинг и т.н. , когато сте били поне с една жена като неговите (или гроздето ви е кисело, щото е високо?), когато имате парите му, тогава ще коментирате, а сега си стойте в тинята и си мълчете, завистливи неудачници! Хайде със здраве от Божинката :)
Ей, злобни хейтъри, какво лошо е казало момчето? Или щото обича Левски? Когато вие играете в Юве, Ман Сити, Спортинг и т.н. , когато сте били поне с една жена като неговите (или гроздето ви е кисело, щото е високо?), когато имате парите му, тогава ще коментирате, а сега си стойте в тинята и си мълчете, завистливи неудачници! Хайде със здраве от Божинката :)