В Италия местните тимове го правят от години.
Тази новина е пълен БС. Първо наказанията за купата на Италия важат само и единствено за Купата, обяснете как Куадрадо игра онзи ден срещу Лацио. Второ, Лукаку беше наказан за втори жълт картон след съприкосновение с Куадрадо, който и той получи ЖК.
Теодора Андреева от сладура с цялото това къпане на внимание не е мръднала и с милиметър за тия 20 години. Направо се чудя Кубрат как я е търпял толкова години.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@toristo Точно той знае и някои ще си имат правни проблеми.
Трудно е да се обясни на Вутов, Живко Желев и Беляков защо така се получава. :(
Роко Комисо колкото и да подскача винаги е бил и ще бъде фен на Ювентус.
Космонавта преди години прецака Гошо Петков за да му вдигнат цената с тази награда. Сега историята отново се повтаря.
Костя Копейкин на треньорите.
Има снимка на Хааланд и баща му по време на мач на Ювенус с шапки на отбора. Можете да добавите снимката като доказателство. ;)
@AS23_against_GMO Ако ПФК Берое получаваше по милион на месец от Градус + парите от Тец ти знаеш ли, че всяка година Домуса ще е на 10 точки зад Берое? Отделно всеки играч от вътрешното първенство ще иска в Берое. Мисли, не бъди с мозък на градусово пиле.
@np1888 Един град, един отбор, това е.
Кон > негър.
DMS VASKO 1914 помогнете му с смсчета.
Тя е испанка, но щом сте рекли...
Ха! Надуваемите кукли вече предлагат и екстра говор.
Поне да бяхте пуснали видеото да видите, че му извика siuuu в ухото, какви целувки ви гонят?
Тоалетна журналистика. Пише се за нещо, което се случва ежегодно на Вилар Пероса в срещата между Ювентус и юношите на Ювентус. По някое време феновете спират срещата за да се снимат с любимците им, а играчите бягат към съблекалнята за да отърват писането на домашно и селфитата.
Жълти зъбки и нерви лабави...
Вече има нов с 12,471,158 харесвания. :)
До Иво Стефанов, ако си гледал другите представяния на футболисти от миналото лято досега на Рома в туитър нямаше да напишеш подобни глупости. Туитър акаунта на Рома е най-добрия футболен акаунт в света, а може и спортен въобще. Яко залагат на хумор и доста фенове на различни отбори го следват.
За Лудогорец-2 ли става дума в заглавието?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Светослав Табаков явно страда от някакви комплекси за да сложи такова заглавие. Излишна агресия има натрупана у вас, господине.
Ей бонбончо, язък ти за годините и косите, според твоята тъпа логика всеки трябва да знае кой е Клайн. Аз мисля, че са тъпи Хамериканците, защото не знаят кой е и дясното бекче на U-16 Ливърпул, край разкри ги. А що се отнася до обща култура повярвай ми и ние сме на този хал. Опа щях да забравя като се отнася до обща култура: https://www.youtube.com/watch?v=0U_PUbQGA4U
magic83, точно заради такова ограничено мислене българите сме на това дередже. Първо Клайн не е Меси или Роналдо, второ сокъра им тепърва прохожда и никой не е длъжен там да им е фен. Ако утре срещнеш Вират Коли дали ще го познаеш? Ако пък имаш неблагоразумието да питаш кой е той хора от крикет държави доста ще ти се смеят. И само не ми казвай, че крикет е малък спорт и от почти никой не се гледа. Тей, че не бъди строг съдник точно пък за Клайн.
Осъзнавате ли каква глупост сте написали?
Или да има доказан роднина от тази страна.
Как да играе Каранга в националния след като от 2008 година ФИФА въведе ново правило. За да играе чужденец в друг национален отбор той трябва пет години да е живял в съответната страна, дори и да е взел паспорт пет дни след като е пристигнал.
Дибала от няколко дни е представляван от брат си като агент. Мино Райола просто си изказа мнението, че Дибала ще напусне Ювентус.
  • 1