Това "материалче" изглежда като плетене на интриги и е доста под нивото, на което сме свикнали в тази медия. Хубчев за мен е един от най-моралните и съвестни треньори. Едва ли мислещ човек ще се върже на тази "новина".
Мотивирано, динамично, интересно за гледане - браво Берое! Можело значи!
Я стига злоба срещу Хубчев! Човека си е на мястото и беройци знаят, че той си разбира чудесно от работата. Той е идеалния треньор за Берое. Не същото обаче, може да се каже за част от футболистите. Видно беше, че играчите никак не си дават зор и не им пука. Но дори и те на моменти показват, че имат потенциал когато искат - например в края на мача с Ботев, могат да играят силно и мотивирано.
Посредствено, демотивирано, разочароващо представяне на футболистите на Берое. Толкова си могат или не стават за А група?
Наистина е станно бездействието на БФС срещу това нашествие на чужденци в българското първенство, на практика има по 1-2 българи титуляри, срамна работа. Колкото и да падне нивото в А група при повече българи в съставите, в дългосрочен план това е по-добре отколкото пълното му обезличаване, което се очертава.
Малко недостатъчно изглежда обаче тичането по терена на играчите на Берое, голямо пестене беше. Като има разлика в класите, не трябва ли да наваксаш с повече тичане. Айде срещу ЛокоСф в 18часа в най-голямата жега умората беше разбираема, но сега в 22-23 часа?
Само аз ли видам нарушението в атака при гола за Локомотив - при центрирането , нападателя с номер 9 видимо и продължително задържа с протегнати ръце защитника с номер 14 на Берое и му пречи да избие топката. Едва след това топката достига до голмайстора на Локомотив.
Явно пето ниво на френския футбол са по-добри от българските "професионалисти". А преди 29 години им бихме националите насред Париж.
Долу БФС! ВЪН некадърници! Провалихте българския футбол за десетилетия!
В стартовите състави от 22 на терена - 5 български имена: 2 в ЦС и 3 в Локо. Браво БФС!
@UndergroundOdessa ето друга конспиративна теория :) Решили са да задържат още няколко месеца най-конвертируемите си футболисти при Хубчев, и лятото ще опитат да продадат някои от тях и даже да излезнат на печалба.
А аз преди месеци се зарадвах, че ръководството подава ръка на бероец за първи стъпки в треньорската кариера.
Старозагорци също не искат техните данъци да отиват за софийското метро при положение че улиците в техния град са неремонтирани, или пък за издръжка на 200 хилядната държавна администрация в София.
Като победи Левски и ЦСКА защо не викаха оставка?
Толкова първична злоба от чеврените фенове. Колко ли щяха да го псуват ако беше започнал при тях, че бил бавен, некадърник и само пречи на шампионските им амбиции.
Айде стига сте мрънкали. Оставете хората да работят и да покажат идеите си на терена. Аз пък напълно одобрявам рязката промяна в курса, по който поема Берое! Даже закъсняха. Какво ми събират само някакви чужденци, които имат сили да бият слабаците в БГ, а навън са едно нищо.
Това е пътя - млади БГ играчи, по възможност с малък опит в чужбина!
.. да продължа. В момента в който тръгвам да търся откъде да сра клипа, накаква реклама се отваря на цяла страница - каква изненада- отново видео със звук. Като това второто рекламно видео се смесва с другото, вклщчително и звука. Така, тръгвам подред да спирам рекламното видео, след това и първото.
Е най, накрая вече мога спокойно да си прочета статията. Супер сте!
Гонг, уникални сте. Отваря човек страница, за прочете някаква статия, в това време обаче тръгва някакво видео със звук, без изобщо да съм пожелал да гледам някакъв автоматично стартиращо с видео. Така, веднага тръгвам да ръгвам къде е пауза или спиране на клипа. Все пак ми пре