Дерменджиев: Колко той ще си вдигне формата за ден и половина и в кой отбор? Като тренира с мъжкия национален отбор, или там?
Абе чичка, ти чу ли се какво ги дрънкаш. Ми ще си вдигне формата като спи в хотела в Полша преди мача с младежите, а не виси по летищата в София, Хелзинки и Гдиня НАПЪЛНО ИЗЛИШНО. Ще си вдигне формата, като му се даде време за почивка, а не да пътува като разпран през цяла Европа. Дерменджиев ти си неадеватен бе. За какво взимаш него и Янков в мъжете, като те бяха много нужни на младежите и трябваше да са с тях за целия лагер. Видя ли как стана гола на Полша, Дермеджиев? От статично положение на което бяхаме супер неорганизирани, ами ако Антов беше с отбора за една седмица, може пък това да е можело да се изчисти. Справка Антов е центален защитник или дефанзивен халф, а тия хора са доста важни при статични. Чичка давай оставка и се махай и спри да говориш глупости. И не смей да ми говориш, че при тия преди тебе е било същото, защото не беше! С Хубчев все пак взимахме победи, сега ни бият като тъпан на сватба!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Леле, леле! Това са Шахтьор Солигорск, а не Донецк. Тия от Донецк малоо са в Украйна, което е друга държава. Гонг, стегнете се малко и проверявайте какво пишете, моля!
Гонг, оправете си заглавието. Това не е спорна дузпа, това е смешна дузпа! Ако това е дузпа, значи трябва да свирят по 15-20 дузпи на мач, а пък в долните дивизии на Англия по 50! На оня Кирчо Домусчиев само мога да му кажа, че затова никой в България не ги харесава тия от Разград и много хора дорри в евротурнирите са против тях и викат я за Милан, я за Милсами, я за Копенхаген да речем. Пълна пародия, от сега се знае, че тия ще ги бутат до края. Захапали са кокала и няма пускане. Това е положението.