Ане не мога да разбера това нещо дето се нарича министър на спорта ,какъв чеп гледа Тирето на джуджето,като има няколко отбора само на мускули. Ботев Враца,Арда, Берое направо са изплюли плувката. Да не говорим за другите спортове. Ужас, пълен Батак! Той тръгнал да свири на джуджето на к....а. Абе ти министър ли си или проститутка?
Дано вече и да го пускат да играе. Само с хвалби не става.
Чичовото се завръща у дома. А дали знае на кой отбор е легенда? На ЦСКА или на тирето?
За съжаление ще бъде употребен и изхвърлен. ГГ и Стойкас Гърмякис работят така.
Когато Акрапович отиде в ЦСКА-София или по- точно- избяга по средата на сезона, определено се изненадах. В Локомотив Пловдив хората го обичаха,подкрепяха и имаше пълното доверие и подкрепа на всички от ръководството.
Когато искаш да смениш някой клуб,първото нещо което се взима под внимание е как собствениците работят с треньорите ,при слаби резултати,при сррдни резултати и при успех. Какъв картбланш получават , подкрепа и търпение.
Гледаш историята на всички предишни треньори, защото така ще бъде постъпено и с теб. Ти не си богопомазан.
Четох статия в която пишеше как ГГ от 2015 година, когато премести отбора от Ловеч в София е постъпвал с всички треньори. Така беше и в Литекс - не забравяйте този факт.
На базата на тази статистика всеки трезвомислещ треньор трябва веднага да прецени,че нещата няма да се случат. Защо ?
Защото просто никой не ти дава време и определено има много подмазвачи , които веднага ще отидат да изпеят на някой по висше стоящ с цел подмазване,ако нещо не е по техен вкус.
Така е в повечето български клубове.
Но съм сигурен , че Акрапович ще си е научил урока перфектно. Другият път или въобще няма да дойде или ще дойде с перфектна неустойка,както един "любимец" на тези които последваха този отбор самоопредрлил се като
ЦСКА-- София - Младенов( "това се направено само от любов- но не не към клуба или отбора ,а към парите").
Така ,че тези които се занимавате с футбол на по високо ниво внимавайте. Акрапович ,го разбра по грозният начин. За съжаление сега нито в Локомотив,нито в София....
Това е добре,щом бъде признат всеки ще може да заведе иск за парите, които има да получава. Все пак те ще бъдат платени. Ганчев и Инджов имат пари. Няколко милиона е меко казано. Но за няколко десетки милиона може и да се случат нещата.
Абе хорас тези рубли ще ви направят тоалетни,че опикахте парка. Все пак два наема по 500 000 са си 1000 000 €. За надграждане Хапчетата от Разград не дават.
При тези условия не беше най- разумно да е там. Но нека да видим. Дано не се окаже менаджерска игра. Поне в Тирето щеше да играе редовно. И все пак късмет на момчето.
Не разбрах Антов в кое първенство играе момчето. В ЕФбет лигата няма отбор ЦСКА.
Изписвайте правилно имената на отборите.
Дано не е толкова голямо ,че да ни е срам утре ,че сме българи. Ония от Разград почнаха да го лекуват, заедно с куция мамалигар.
Нищо против да сте ЦСКА ,само си плащайте задълженията от предишни години, играчи за да не се получават такива загубени дела,които ще донесат наказание върху българския футбол.