Какво общо има този с Гай? Може да е минал Сержиньо, Мурад Хидиуед, Зоран Янкович и тн Кайе, но не и Гай.
Какво му е смелото да се каниш на хората? Той и Кобрата се кани с години и на Кличко и на Джошуа и накрая го търкаляха като аматьор. Не е до "каненето", а до вършенето на работа.
Аз съм за. Нека всички откажат да играят, но да откажат и заплатите си. Да идат да редят тухли или да копаят дупки и никой няма да скандира нищо по техен адрес. Готово, проблемът е решен!
Ами да вземе "да си поиска" да вкара някой гол в правилната врата : 0 Щом може да прави каквото си "поиска" : ) )))
E за кого да се женят? За Жечка или Марта Вачкова ли? : )
Как я направихте тази сметка? Договор за 2 години по 5 млн = 20.3? : )
Знаете ли разликата между минимум и максимум? Така както се го написали, следва да разберем желание на Райола за клауза от ПОНЕ 50 млн, а не най много 50 млн.
Само на мен ли този ми прилича на малко по нова версия на Ивайло Дражев? Реве като сирена всеки ден и само ходи да сипва на черепа по всички медии. Ок, първия път го слушах, но всеки ден да му гледам физиономията с коментари по този въпрос е просто абсурдно.
Нейната къща струваща 6 млн? Какво работи тя за да си я купи или всъщност е НЕГОВАТА къща в която жената пребива?
Най-добре да прекратят сезона в България и да наложат 1 годишна пауза. После всички да почват начисто, без евротурнири тази година и тн :)
Хайде пак в кръговрата от последните 10-15 години. Почне да правиш някакви наченики на отбор и освобождаваш всичко ставащо за нещо и оставаш с играчи подходящи за Родопа и Видима. Пак вайкане, че няма успехи и завъртане на цикъла на просто "съществуването" без някаква цел, идея за развитие и начин за печелене на каквото и да било.
Наглите милицонери нямат ли си друга работа освен да тормозят хората?
Да им забранят да играят и с крака и да правят само видео тренировки с гледане.
По вероятно е да не го взимат заради такива коментари и това, че оправдава себе си със странични неща.
Единственият проблем са такива като Лукаку. На всеки стадион публиката се опитват да те разсее по всякакъв начин. Едни ти викат педал, други черен, трети шишко, четвърти кривокрак, кривоглед и тн. Щом покажеш, че нещо те дразни значително повече и то е "проблем" ами не е трудно да си представиш, че на всеки мач, на всеки стадион ще те посрещат с него и ще ти го повтарят през цялата среща за да ти повлияят негативно.
Oх, тези тиквеници защо не си измислиха някакъв друг спорт, а развалиха футбола с тези дивотии?
ами да дадат 220 млн, а пък дембеле да си го продават за 180 на някой като го смятат така ; ) Кой ли обаче ще ги даде?
Добре бре хора, няма ли да четете малко преди да пишете глупави статии?
Транферния прозорец е САМО за входящи трансфери. Отборите могат да продават играчи във всичките 365 дни от годината. Просто не могат да картотекират нови извън трансферния период в определената държава. Лукаку могат да го продадат и на 31 август и Интер ще си го регистрират спрямо трансферните правила на Италия!
Това са глупости! Ако е такъв, да се отказва и да си хваща пътя. Няма място в мъжка съблекалня!
@neptunzemya Най добрия нападател в света е в Юве : )
Какъв Меси бре? Роналдо спечели купата с Португалия и постигна същото като барса с меси. Само дето не се провали като него с националния... : )
Роналдо или Ван Дайк и в случая Ван Дайк би трябвало да е!
Тази защо е без забрадка? Я да взима пример от семейството на Ердоган бей! А на Йозил трябва да му отнемат немския паспорт и да си ходи в анадола.
Да вземе пак да праща снимки как се хили при уволнение на треньор и да се чуди защо аджеба става така
Колко трябва да си лакома за да се прежалиш и да легнеш с тоя? : )))
Кво е работила тая, че да вземе половината му пари? Пълен абсурд!
И защо ще му плаща за разтрогване? Може просто да го продаде и да вземе пари. Ако пък той не иска... пращат го да гледа видео до края на договора без да играе и така. Най глупавото ще е да му платят всичко и той да може да подпише като свободен агент с друг. Няма кой идиот да го направи това.
Той има право да не подписва, а ПСЖ има право да не го пуска в игра, нали?
Късно е вече... сега трябват 4 ма нови защитници, а не 1. Всичко е разрушено.
Този същия преди 15 тина години се опита да финтира цял отбор. Един лежеше контузен, той показа, че ще изчисти топката и в момента на обръщане на съперниците му към лежащия, подкара топката силно напред и стигна почти до другата врата преди да го спънат. : )))
Хеликоптер, а не вертолет.
  • 1