Такива гнусни и долни отборчета като Пирин, нямат място в А група ! Да ходят да си ритат тъпото катеначо некъде из селските групи..... Наредени 10 души отзад, топката няма откъде да мине. Нямало да се затварят и да рушат, щели да се надиграват....с кого ше се надигравате бе, тъпаци, за 45 мин. сте минали 2 пъти центъра. Селски животни !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@reddevil80 Ами, не са по 20 милиона, по 500 милки му вади месечно сакатия Стоикас.... Колко сте тъпи, жалки и мизерни припознавачите....
..............Румен Спецов е освободен от поста шеф на НАП............
Още преди 1 месец казах, че кой се е заял с Левски, хаир не е видял. Ела сега да заплашваш клуба, лизач !
Вероятно Мъри и ръководството се опасяват, че ГГ отново ще "премира" варненските добитъци, за да изпотрошат нашите момчета точно за мачовете в ЕКТ. Всъщност за третокласна селска мутричка като ГГ му е все едно - важното е да им счупят краката, ей така, щот сме Левски...
Е, като се подготвите, пак заповядайте !
Вече ще е така припоци, плужеци микренски, свиквайте ! Ако пък наесен се подкваси морето, хем ще го галите и целувате, хем ще го обдухвате, хем това ще ви прави щастливи припозначави ! За чепатия син гуй говоря !
СВИКВАЙТЕ !
Жалки, нещастни оранжави припознавачи, ДЕПМ ! То не беше 6:0, та 4:0, ама то за оранжавите свини е почти все едно. Грухтете прасета жалки, това ще ви остане.............. ДЕПМ !
drelic, go6etogong, vallige, ЦЕЕКА на ганчев и прочее оранжево-микренски припознавачески маймуни.... КАКВОТО И ДА СТАНЕ В СОЛУН, КАТЕГОРИЧНАТА ПОБЕДА НАД ПАОК НА ГЕРЕНА, ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПОМНИ, И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ОМАЛОВАЖИ ! Е, не е като вашия успех - геройски да завършиш с престижен Х срещу 10 световноизвестни македонци, но все пак е нещо :-)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Честито, това е положението, Лудогорец вече 10 години се управляват суперпрофесионално, купуват сравнително прилични играчи, работят на високо ниво, направиха отлични база и стадион (нищо, че е празен), всяка година играят в ЕКТ, трупат точки..... и съответно, в началото, играят с по-слаби отбори. А ние, столетниците, още първия мач с ПАОК.... :-) Нищо де, надяваме се на чудо....
По стар африкански (особено нигерийски) навик, 20 годишните им футболисти обикновено са от 27-28 год. нагоре... Като ги гледам тирейци, с тия "малки негърчета", подготвени за ганчевата сергия, и липсата на бели момчета, черните са надхвърлили годините си сумарно/общо с поне 50-60 години... :-)
Ами пожелавам успех на момчето, дано му се получи ! Отсега предчувствам чичо Венци как ше се надуе като листна въшка... :-) :-) Колкото до глиста, хлебарката, въшката ---drelic--- че той си е един нещастен и жалък розово-оранжев гащник, такъв и ще си остане..................
@Darko_Panchev Някакъв шанс да си поделим разходите и респективно, удоволствието от срещата с CSKAnaGANCHEV ? :-)
@1973orange Ти не можеш да си позволиш дори билетчето до Студентски град бе проста, мизерна маймуно, да не говорим за коври и дискотеки ! А иначе, треТирана е майка ти, незнайно с какво ! :-)
Евала Валерка, великан си ! А коментаторите отдолу (вероятно и отгоре), затова са обикновени невежи,прости и озлобени селяндури, които ти завиждат !
@Радо Защо да е незаслужена, напротив, така се приземяват тъпите копелета - 16 неточни + 4 точни удара = 0 голове, ония - 4 удара = 1 гол.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Какъв ден Х бе, Мъри ?! Зорлем ше направим тоя прост червен тупан Любо да се помисли за треньор...... Усещам как припознавачите започват да припознават 48... :-)
..........водени от едни от най-добрите наши треньори - Любослав Пенев и Станимир Стоилов.............Gong.bg, ПРОСТИ СТЕ КАТО ПРАСЕШКИ ЗАДНИЦИ - как може въобще да сравнявате тъпанара Любо Супата, с доказан специалист като Мъри ?!
@drelic Ей, прасе нещастно и тъпо, като ми се мерне в коментарите Иртиш, и веднага разбирам, че простия припознавачески шопар drelic пак грухти под теми за Левски..... Ква майка те е родила тебе бе, животно тъпо ?!
За миг си помислих, че ще е нещо присъщо на гордата припознаваческа душа - помашко зелено, или турско синьо...
Според мене, Тошко никога повече няма да играе сериозен футбол на проф. ниво, не за друго, а съм 99% сигурен, че лекарите няма да му позволят....
Готино, кво друго да кажеме.... тоя мургавия, къв черен, дебел, чепат и смрадлив....банан, им подаде на ганчовците, ще усещат вкуса му дъъъъъълго, дълго време. И джуджето ако още не е разбрало, първопричината за тоя вкус в устенцата му, са ония маймунски звуци, расови обиди, заплахи и замеряне с банани, сътворено от самите фенове на тиренцето.... Айде честито ви самозасиране !
Да се обадят на Домуса, ще я направи българка за 10 секунди...
Яник Вилдсхут завинаги в тирето ! :-)
Са нашите ако се усетят, ще намерят прилична работа на жената, отвреме навреме ще я четкат, ще я канят на събития, ще и оказват внимание, ще я накарат да се чувства важна, а малкия за благодарност ще изрие терена от кеф....
Другояче се казва професията ама аре..... :-)
Гнусни бели цигани, прости и неуки българчета.... Нормалните хора обичат и уважават родителите си, вие очаквате от тях да ви отглеждат до 45 години, след което ги давате в старчески домове и чакате да умрат... Жалки сте !
Абе защо на Армията нема един да си е тръгнал и да е казал добра дума за ЦСКА-София (София) ?! Още на летището започват да плюят по кочин парк, да казват грозната истина, да обиждат всичко и всички, да се възмущават и т.н. Така е, когато едните маймуни (микренските) не се разбират с другите маймуни (африканските)..... Само едно злобно грухтене и квичене.....
  • 1