Само не разбирам за кво "Вечно дерби" се говори ?! Тия, фалиралите, умрелите, измислените, дето играхме с тях, дори и те не знаят кои са, как се казват, и откъде идват.... Към момента толкова са ни възможностите, и доста прилично играхме с измисления отбор, който се бори за поредната калъфка, но пък се хрантути от ДПС с по 35 млн. годишно. В крайна сметка, важното е, че нещата за Левски лека полека вървят и се наместват, и че няма да последваме тъжната съдба на истинското ЦСКА и феновете му.
Винаги си добре дошъл, Валерка ! А всички глупаци, припоци и други боклуци - яжте му гуя на Валерката, той е това, което вие никога няма да сте !
Allons enfants de la Patrie,
Le jour de gloire est arrivé !
Contre nous de la tyrannie
L'étendard sanglant est levé, (bis)
Entendez-vous dans les campagnes
Mugir ces féroces soldats ?
Ils viennent jusque dans vos bras
Égorger vos fils, vos compagnes !
@DUHAM0_Cqp Микренски маймун тъп, баба ми навремето казваше : Не казвай ХОП, преди да си скочил ! Ами ако стане така, че палачинката падне на погрешната страна и съдиите и дузпите и червените картони не ви помогнат ?? Тогава даже очите няма да ти видим, ще си един припознавачески квичалник !
Е как иначе ?? Откак оскубаха гнома, от ДПС плащат, изнудват, заплашват, нема се учудя ако някой от следващите мачове го играят на малки вратички в Арена Армеец.... Чудя се само какъв мизерен и безкрайно комплексиран нещастник трябва да си, че да се радваш на така създаден, така преименуван и нечестно и насила влязъл в А група отбор.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Мъри, първо трябва да отстраним Марек....мисли за това, не за спечелване на купата !
Добър Дани Младенов, един от добрите нападатели, преминали през Левски, БРАВО !
Добър Дани Младенов, един от добрите нападатели, преминали през Левски, БРАВО ! Мършите от АФД Тракия да си ходят !
Президент на БФС се избира с гласовете на над 500 клуба. За 450 от тях е празник да получат от настоящото ръководство на БФС две-три топки или комплект нови мрежи за вратите (за тези, които имат врати), и още дребни подаръчета. Боби ги знае тия неща, така че, според мен Бербатов няма никакви шансове. А ако щат и Бекенбауер за избетат, положението няма да се промени дори с един милиметър !
@neprotivo Розово-оранжавите мизерници вече не са дори и чорбари ! Обиждат ги с различни имена, щото не е ясно откъде са дошли, откъде са изплували, кои са родителите им, каква е историята им, и как влязоха в А група - наричат ги припознавачи, тирейци, микренци, ГМО и прочее гадости, а най-готиното е, че всички са верни ! А може и фесове или потурковци, пак ще е вярно. Снощи дори мазното коментаторче на Диемата призна, че последните 5 мача, тирето винаги завършва мача с човек повече. Е, изключвам мача с Рома....... :-)
Квичат припоците от Микре, под статия за Левски, за кой ли път.... Левски игра добре, във всяка една фаза, беше единствения отбор на терена. Но когато си дошъл с 5 централни защитника, когато си наредил 9 души пред вратата, когато цял мач се играе на една врата и владеенето на топката е 75:25, а и вратарчето ти има ден, случва се и да вземеш точица. В крайна сметка, нали за това си дошъл на Герена - да паркираш автобуса и да се надяваш, че нападателите няма да имат късмет.... Въпроса е, че нещата започват да се случват, лека-полека, и че никога вече няма да ни застигне нерадостната съдба на тирейци - да нямаш отбор, а да кръщаваш и припознаваш други ! САМО ЛЕВСКИ ! И да, ще давам членски внос по 20 лв. месечно, първо защото искам, второ защото имам, и трето - защото не съм мизерен припознавач !
А с него ще дойдат ли паричките на шурея му ?
@КироВарна От гагаузи, които се "къпят" в собствените си изпражнения по варненските плажове, акъл не искам ! Ей, имаш нещо кафяво на гърба....
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Мдааа...СМЕЛА ЧЕРВЕНА ИГРА.....като ГОСТИ ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ.....Тройчо до края на живота си нямало да си мие ръката, с която се поздрави с Моуриньо.... Щял да я показва по съвещания, срещи, конференции и когато трябва да нахъса играчите. Даже планирал да я покаже на ръководството на ДПС на специална среща.
Тройчо до края на живота си нямало да си мие ръката, с която се поздрави с Моуриньо.... Щял да я показва по съвещания, срещи, конференции и когато трябва да нахъса играчите. Даже планирал да я покаже на ръководството на ДПС на специална среща.
Абе нали съм добра душа, мъчно ми стана за припоците.... Вкараха първи, обляха ги некви надежди, разприказваха се по нета, напериха гребените, едва ли не, почват да мачкат.... Пък виж ква стана тя.... :-(
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@UndergroundOdessa Опсссс, сори, тоя е пловдивски армеец.
@Arsenal82 Що да чете ?! Те са свикнали да имат отбор, който няма нищо общо с истината, що да не пишат и неща, които нямат нищо общо с истината. Микренски припознавачи...........
Кой ги бръсне за нещо тези, и Жеков и Камбуров ?! Бавен, тромав и неповратлив селски комплексар, играл 24 години, от които само 4-5 год. в световнонеизвестни китайски и арабски отбори (Далиен и Ал Ахли), и вкарал 1 (един) гол за нац. отбор. Като виждаме скапаното ниво на нашето мутаво първенство, средна класа футболист би могъл да играе до 90 години, и през това време да вкара 500 гола. Навремето, отложиха мача на ЦСКА с АФД Тракия (Ботев Пд.) на армията с един ден, за да може пловдивските армейци да пуснат на Жеков да вкара 4 гола, та да вземе Златната обувка. И тоя нещастен човечец видите ли, се гордеел с постижението си. Безкрайно нечестно, но типично както за истинското ЦСКА, така и сега за тирето.
Браво