Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@jdim_12 Не са сбъркали, Херо така го е казал, за да ги унижи!
Да играем докато на Чорбата е треньор тоя некадърник Крапа и вземем някоя друга точна и да помогнем за пролетта, като станем шампиони.
аКРАПович няма бъдеще повече в България. Късметът на Локомотив Пд му донесе малко по-дълъг престой. Като се знае, че на чорбарите треньорите са по 2-3 ма средно на сезон Крапа му давам време до края на зимата.
Оправянето на футбола ще е дълъг процес, около 20-30 години. По-възрастните, най-вероятно, няма да имат възможност да видят успешен български футбол. Освен това , децата нямат стимул да играят игри с топка. Тяхното отношение към спорта е различно от това преди 30 години.
Българския футбол е отражение на българската действителност и не може да се очаква той да бъде нещо по-добро. Каквито политиците от управляващи и опозиция, такива са ни и футболистите и треньорите. За да има някакви успехи България, трябва да се започне най-отгоре с политиците, докато дойде време и за футбола.
Тоя няма да излезе жив от България ми се струва. Майничките от Локо-Пд ще му видят сметката.
@Xunap Нали това ти казвам бе, голям отбор е Чорбата срещу трето-дивизионните отбори, не като Левски!
Най-после класата на ЦСКА си пролича .....................срещу трето-дивизионен отбор!
Мизерията на соца! Отврат!
Кой каза, че няма да има българи на Европейското?!
Не трябва да се спира публиката. Който иска да ходи, който го е страх , да си стои в къщи.
Протестите против Тиквата Борисов що не ги спираха?! Дали ще има забрани или няма да има вирусът се разпространява. Какво спечелиха сегашните заразени, че ги затваряха цели 9 месеца преди?!
Малоумие е да се правят забрани и ограничения. Който му е писано да се зарази, ще се зарази каквото и да прави. Мерките не предпазват, те се правят от управляващите за всеки случай, да се предпазят от критиките на опозицията, не за хората.
Домусчиев е комунист и трябва да бъде набутан в затвора както фашистите на времето!
Не повече от два месеца му давам да аКрап-ович. Чорбарите гонят много бързо някой който им лази по нервите! Ха-ха!
Истинските левскари, трябва да си спестяват негативното мнение в тоя тежък за Левски период! Курдов е прав, но ние също го виждаме това и не трябва да се повтаря постоянно едно и също, защото ще има негативно последствие върху играчи, треньори и фенове.
Николета Лозанова е по-добра.
Да взема Левски! Ако е истински професионалист , няма да му пречи, че е бил чорбар!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Правилно са направили Висшата лига. Бедните отбори нямат равностойна скамейка и 5 смени не ги устройва. Ливърпул, Юнайтед, Сити, Челси, Тотнъм, Арсенал могат да направят два напълно равностойни тима, докато другите отбори едва скалъпват за един.
Никакво отлагане. Сега е момента да ги заразите и пропастите сезона на чорбарите.
Трябва да се направи отбора поне да бием "Ловеч" и "1948". Другото само ще дойде.
Дано направи нещо Славиша, щото левскарите играят не рокендрол, а Ганкиното в последно време!
Чорбарите го взеха Акрапович не толкова да се оправят, колкото да развалят Локо -Пд.!
Аз ако съм на Сираков щях да направя Веселин Великов за треньор на сините лъвове. Единственият проблем е феновете да не го съблекат като Петев. Великов щеше да се задоволи с малко пари за заплата , но ще е на ниво. Неговите отбори винаги са били на първите места когато на футболистите се плащаше редовно, като в Дунав-Рс който беше известно време на първо място и завърши 4 -ти преди три сезона.
А в двете "Чорбета" Литекс ,1948 и Лудогорец, кога ще влязат полицаите?!
Мико да работи над форхенда си който е доста странен.
Не можа да разбера какви са проблемите между Кокъл Велев и Левски?! Ха-ха!
Трябваше да опитат отново с Кокъла Велев!
Чорбарите нямат шанс! Ако не бяха Домусчиев, Найденов и Ганчев да предадат Божков на прокуратурата, Левски щеше да е нормален отбор със сносен бюджет и вероятно първи в класирането!
  • 1