Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@dvdvd , явно бая са ти са п_разнели оранжевите в/у турско-сините цайси, щом не спираш да мучиш за тях дори сега, когато са в "Б" Група.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Отново подуянските циг@ни мучат за ловешките си събратя, и то при положение, че в статията не са замесени оранжевите олигофрени. Сметай ква шизофрения ги тресе м@нг@лите от Подуяне. А има и един г3й, който е хем от подуянските, хем от мадридските м@нг@ли...
@Foootball ,

Само психично болен човек може да нарича ЦСКА с друго име, при положение че играе на "Армията", носи червения екип със звездата и публиката е зад него.
@Foootball , глупак, статията е за ЦСКА, ти си мучиш за ловешките селяни. Явно бая са те комплексирали.
@didami84

Одеве казах всичко, което трябваше да се казва:
Единствено и само футболните неграмотници биха поставили туморът за човечеството над Лео Меси.
@didami84

Г-не от турски произход, "ловешки ЦСКА" може да съществува единствено и само в мозъкът на психично болен човек. Ти току-що доказа, че си футболен неграмотник, след като не виждаш разликата м/у най-великия играч за всички времена и зализаната проститутк@. Лео Меси, освен че вкарва голове, участва и в организирането на играта - има качества на плеймейкър. Докато на проституткат@ единствената й задача е да бележи, Меси е нагърбен с отговорността да създава положения за съотборниците си - все неща, които няма как да осъзнаеш, защото, както казах, си футболен неграмотник.
@Hameleon4o , ти ненормален ли си, бе?! Та нали мадридските циг@ни измислиха тоя лишен от 'секва логика спор, в който 'сравняваме' плеймекър и голаджия с една човешка утайка, дето е на принципа "на ти, Кьорчо, вкарай".
@muhluz , ти си психично болен, май френд. ЦСКА е по-жив отвсякога, колкото и да не ти се иска. А литекс е там, където е мястото и на лайногорец - в 'Б' Група.
@damyanov1963 , избушена е дупарата на подуянската курва, която в Европа я мандръсат как си сакат.
@toristo , кое не е ЦСКА, бе, кавал избушен?!
@damyanov1963 , кой кого е сменил, бе, подуянски циганин гнусен?!?!?!?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@didami84 , както 4ел$и, $ити и п$ж никога няма да бъдат приети от нормалните фенове и няма да бъдат грандове, така и лайногорец. Винаги ще сте ТУМОРНО ГМО, запомни го!
@R22_D22 , явно бая са те комплексирали ловешките селяни, щом ги споменаваш дори сега, когато са в 'Б' Група.