За всички оранжеви Ловешки селяни .Левски за това е голям отбор,защото всички гледате само на там.Опитват се с Левски да крачат ,но Левски лети.Мъждукат и други тимчета разни,но Левски блести. И на края всички Ловешки,Папгалски и Чербойски фенове .....езиците ви се изтъркаха и гъзовете също.
ЛОВЕШКИ ПРИОМИ ,ДОСТОЙНИ ЗА МИКРЕ. АХ ТОВА СИНЬО БФС. ПРИ БАРБИ ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ПОДПИРАЛКИ ЗА ЛОВЧАНЛИИ
Направо Ловешките тарикати да продължат.По всичко личи ,че Хебър искат да им дадат мача.
@casparcho Страх тресе Ловешките примати.........
@Foootball А Литекс нямаха такъв късмет и фенове като тебе го оставиха в най-сублиният момент.Ето затова тогава имаше едно лого ,което гласеше,колко жалко е да си чорбар!
Толкова проста и изсмукана статия от гъза на автора не съм чел.Ако това.......ако онова,той няма план Б.Смешен сайт ,който на гърба на Левски иска да му цъкнат статийката.Вие сте толква далеч от клуба,че съм сигурен,че не знаете и 5% от това ,което се случва в клуба.
@Avok .....и тоалетни нямат....
Все по жълт сайт ставате.Няма нищо такова.Стегнете се!!!
Филип кой?
С по-умрял отбор от сега сме играли единствено през 2016
Исках да кажа много прасета тука ама се сетих за едно изречение на Григан :сърцето ми е оранжево ,душата люлякова и се сетих.че вече не съществуват.......
@red1973 припознавач.Умираш в омраза,пошлост и завист.Ти си едно голямо лаЙно.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Там няма тоалетни те тръгнали да имат претенции.Ловешка им работа.
@didami84 Нали знаеш,че кренвирш партито рано или късно ще свърши.Това са отбори еднодневки.Ще се смени управлението и няма да е ББ да дава поръчки нагоре надолу на Домусчиев и ще трябва да свие бюджета и тогава ще трябва да припознаваш като едни други.
Та в училищата има повече хора отколкото на стадионите и първо ще затворят стадионите.Мани мани мани,да не говорим,че сега като стане студено на мач ще ходят по 2000 човека на 35 000 стадион
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Айде оранДжевите комплексари пак почнаха Левски,та Левски.Ама какво толкова .....ГМО.
@OtKoiOtborSi чист фен си им и си бъркате там където ви харесва.Още от едно време сте им - годеница.
Хем е мощен,хем няма да е генерален?!?!?! А какъв ли ще е генералния? Понякога се чудя тия статии от задника ли си ги вадите?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Биете и шок и всички жълти издания.Не е хубаво един клуб ,който е на земята да продължавате да го стъпчете,защото ще дойде време да се изправи и тогава................
С пари от държавата е лесно.....
Оранжеви проститутки.......добре дошли в София......най-обичам като коментирате новините на най-голямия футболен клуб в България.Той и затова е най-голям ,защото всякакви селяни,включително и от Ловеч коментират Левски,но не и собствените си отбори. Искате да сте прасета,ама не сте.Вие сте люляци.
Чакам с нетърпение да видя,хората,които ще работят с Наско Сираков.
Поредното обединение.Очаквам догодина припознаване на Лудогорец. Такъв друг изкуствен отбор като Литекс няма.....
Фалит и припознаване и ако може по-бързо да не ви хванат УЕФА!!!