Тошевввв , на първо време заради рАководители като началника ти Боби и легнали “журналисти” като теб ще се затрием !!! Кой доведе кръстаич ?
За тирето това е непосилна бройка...... ехх тва синьо Бфс само се чуди как да се изгаври с ловешкия клуб настанен от ББпп в центъра на София.
И като закрия ЦСКА 1948 да не мислиш, че неприпознавачите ще ходим на ГМОто..... Пак ще си останате 1000 припока на стадиона докато на ГГ не му писне и си бие шута... Тогава ще ви видим вас колко билета, смс-а, артикула ще си купите за да спасите Литекс.... или тогава ще се сетите, че е ГМО и по морално да се припознае следващият клуб... Примерно Царско Село !!
Никво обединение ..... и за какво..? Да се получи още по-голямо Гмо....
Фенската маса никога повече няма да бъде като във В група. А й не трябва, ГГ и ББпп със тяхната схема ни показаха, кои са истинските фенове и кои са нагаждачи-безпринципни-хамелеони
Тоя па македонски ..... срамнно е за 100годишната си история единственото, което да правиш е да засрамваш родината си.....
Ходи си при димитър благоев глупак
Тоя бусато е класически припок.... феновете решили хахаххаха.... феновете в началото казаха , че гришовата схема е гмо и никой няма да е припознае.... факти за това колкото искаш. Дано бб си направи гавра и даде Армията на 1948, а пък тирето да го връща в ловеч ... да видим тогава припоците къде ще ходят ?
"Ние никога няма да припознаем едно такова гмо какво се опитвате да създадете.... Ние сме Армейци родени в ЧЕСТТА И МОРАЛА. Много е лесно да преименуваш друг клуб, да вземеш лиценза, да направиш схема, но ние точно за това сме от ЦСКА понеже си държим на думата" цитат от Павката-Животински..

К*р за литес-софия але
Абе 1948 не е истинският ЦСКА, но определено бих го подкрепил срещу ловешката-гмо-джудже-мутренско-полит-икономическа-припознала-оранжева-уродлива-лъжа-с-много-тирета-и-закърмена-с-лъжи-схеми-уродщина
На припока съвестта му е гузна .... а гг някой ден като си отиде , кой ще иска литекса ?
просто един ГМО тумор, както сами го бяхте нарекли и който уж “никога” нямаше да подкрепите. Тука ви закопаха припоци....
@everlast66 За съжаление този цирк доказа някои неща. В световен мащаб. Жалко.
Еее и литекс-софия да фалира, гришата ще преименува царско село на ЦСКА, ще го премести на Армията.... и те така.
Няма страшно албентоса, няма страшно припоци.
И припоците биха дарили ама хероина не се чисти от кръвта така бързо.
@red1973 Абе говедата са срам ама най-големият срам е да си припок, който гледа жално и гузно.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Истината както винаги е по средата !
@keler Това да не ти е о(т)бора след моста Чавдар ?!?!
Ще има ли син шпалир с 2 загуби с по 3 на 0 за лудогорец в предстоящите мачове ?
@komandini А да ти напомня ли че Стоичков го изгради и наложи в литекс на времето.Това дали е наш юноша какво значение има ... нали е българин.. Бандаловски, Цоневи , Вутовци като са ваши юноши к'во оттова точно те най-силно пеят КЗЛ и най-силно ви мразят. А за Киро беше на 15-16г. когато стана титуляр в Агрупа благодарение на АРМЕЙЦИТЕ ГАНЧЕВ И СТОИЧКОВ. Но мнение на комплексиран-вечновтори-евроидиот нямат значение.
@Заклет Левскар Заклет олигрофрен.... много ясно, че ще ви спасят. Големите антисемити и русофоби, а Мишата Чорни и Лукойл са вашите богове. Да не говорим по времето на СДС и Иван Костов какво беше, но понеже си малък ама си и доста тъп няма какво да ти се разказва.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А само да знаете как посрещнаха гонзо в Рен...
@us_milev Не само ,,тиквата'' да си припомник ,кои са Борис Велчеви ! Дъртия Борис Велчев вторият човек в Народна Република България след Тодор Живков , а сега Борис Велчев джунйър , който е Главен Съдия след Цацаров. УЛТРА КОМУНИСТИ и УЛТРА ЛЕФСКАРИ.
Сини другари това че държавата не позволява да фалирате не ви прави морални.
ХАХАХАХАХАХ не нее закривайте цирка хаххаха
Агент Николай е типичен пример за левскар-подлога на всяка власт.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Томислав даде НАЙ-обективното мнение за фалита на ЦСКА и КТБ, които наистина са от национални значения. Моето мнение се препокрива на 100% с неговото.