Ти ли ще говориш? Фен на тотално закритият и преименуван в ДИНАМО отбор, на първият ХИБРИД, УРОД в БГ футбола ТИРЕ СПАРТАК. ТИ ЩЕ МРЪНКАШ?
@toristo Всъшност ДПС СА СПОНСОРИ НА ДИНАМО. НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ. ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ВИ В ДЪРЖИ В РЕАНИМАЦИЯ, ИНАЧЕ НОВА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ. ВИЕ СЪЕ СВИКНАЛИ.
@sslevski1914 Какъв лефски.?1949 г истинският Левски УМИРА. ЗАКРИТ И ПРЕИМЕНУВАН В ДИНАМО. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. ЗА ТИРЕ СПАРТАК ЩЕ ГОВОРИМ ДРУГ ПЪР. УНИЩОЖАВАТ СПАРТАК, ЗА ДА ВИ ИМА ВАС И ЦЕЛИЯТ СРАМ И ПОЗОР, КОЙТО СТЕ ДОНЕСЛИ НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА.
Ха, ха, ха абе пич, ами вие как се чувствате като го носите този срам от 1949 г. и после от 1969 г., първият ХИБРИД, УРОД В БГ., ТИРЕ СПАРТАК, ДИНАМО и прочие. Закрити и унижени. Да се смееш на някой, че се е ОСРАЛ, а да не виждаш собствените си лайна увиснали до КОЛЕНАТА не е ДОБРЕ. ИЗМЕКЯР.
Чета коментарите на някои хорица, най-вероятно фенове на ДИНАМО или ЛАЙНОГОРЕЦ, а може и на третият УРОД с ЧИСЛО и ми се ще да им кажа следното. ДУМИТЕ ви са мнение не ФАКТ. ФАКТ е, че ЦСКА-СОФИЯ играе в ХРАМА, стадион БЪЛГАРСКА АРМИЯ, на гърдите на футболистите ГРЕЕ ЕМБЛЕМАТА С ЧЕТИРИТЕ СВЕЩЕНИ БУКВИ И МИЛИОНИТЕ ФЕНОВЕ. В сайта на УЕФА от преди няколко месеца имаше следната класация, обхващаща периода 1955-2020 год. ЦСКА-СОФИЯ-48 място, ДИНАМО-СПАРТАК-98 място, лайногорец-145 място. Това е положението. Знам, че умират от злоба и ЗАВИСТ, но ЦСКА е ЖИВ и ПРОДЪЛЖАВА БОРБАТА, а ба ДИНАМОВЦИ пожелавам след 20,30 години да направят отбор. УРОДА с ЧИСЛОТО НЕ ГО БРОЯ.