А нима в днешно време някой се интересува от нещо друго, освен от парите?
Каквото и да се каже, в България Левски е номер едно!
Напротив, Мариана, ако Божков беше собственик на ЦСКА никой нямаше да то бутне. Както е Ганчев в момента. Човек, на чиято съвест лежат достатъчно престъпления, голяма част от които се припокриват с тези на Божков, но него никой не го закача. Защото е човек на властта. И тази власт прави всичко възможно да угоди на Ганчев.
Не знам колко е вярно това, което е написала цесекарката под мен, но аз съм сигурен, че започва бавното, но сигурно възраждане на Левски. А тя самата нека да не се безпокои за своя отбор. И при него ще има доста уредени мачове. Нека да си кажем и това.
Браво на сините фенове от Панагюрище! Така ще спомогнем и за възраждането на клуба ни.
Като наблюдавах развоя на събитията във българския футбол през последните 2 седмици разбрах, че тази седмица Берое - големият приятел на ЦСКА ще легне за разгромен резултат. Головата им разлика на беройци бе оправена в предишните мачове. От това, което се случи абсолютно не съм изненадан. Всичко бе един добре режисиран сценарий - такъв, какъвто само Ганчев може да осъществи. Каранга - с 3 гола. Той трябва да ги трупа головете, за да бъде продаден по-скъпо. Несъществуващите засади на Берое, вкарването на голове от ЦСКА на празни врати... Всичко бе от ясно по-ясно. Добър подарък от Берое. Обаче "цесекарите" си мислят, че просто отборът им е бил с крила на краката, заради рождения ден на благодетеля им. Глупости! През 2018 година ще се направи всичко възможно ЦСКА да обере минимум един трофей. Но това е една друга тема.