Берое или Монтана?
Най - добре ще е да пишат само хубави неща и да величаят уефскито !
Много си отворено бе човече. Гледай си уефски и не мучи всеки ден по форума.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Правилно!!!!!!! Когато Левски играе контрола и пада няма значение , но ако ЦСКА падне в контрола воят е до нибитож.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Те новините касаещи Левски не са страхотни , а най-страхотни. Там играят в момента най-големите играчи търсени от цял свят , а има и списък при ревльо и гъза със желаещи суперзвезди да играят там .`
@gmo Ало мууууууууууууууууууунчо прост недей да плюеш лъжи с болния си мозък ами отговаряй :

#9, Преди 20 часа
gmo КОЙ Ви доведе СТРАБАГ бе муууунчо? Кой ще отговори на казаното от Божков как Боку простия ви избира спонсори и как го еи натресъл на вас или Божков лъже? Защо ревльо взе едни 400 хил. лв от Шиши и каза , а те не миришат и ни трябват? Защо ривейки обиколи всички телевизии за пари , изведнъж спря. Не4 сме такима наивници да повярваме , че има будали при тая стагнация , при тоя глад и безработица доа даевата пари за нищо. Имало билтехни отчети ! Муууууухаха , а декларирахте ли ги пред НАП за да ги проверат и ви вземат данъци.
МУУУУУУУУ забрави да добавиш и от семки , ключодържатели - продадени са над 1 млн. паокетчета семки и 1 млн. ключодържателя по света понеже е отбор и на света.
@ReaktoR Кво знаеш бе муууууууууууууууууууу , каква голяма измама е в изкуфялия ти мозък? Нали сте си доносници от време оно само измисляте и пишете простотии.
@GoshP Бе ти пърнво отговори за Левски , а това , че си под фалшиво име няма да те спаси да ти се потърси отговорност за написаните лъжи.
@gmo КОЙ Ви доведе СТРАБАГ бе муууунчо? Кой ще отговори на казаното от Божков как Боку простия ви избира спонсори и как го еи натресъл на вас или Божков лъже? Защо ревльо взе едни 400 хил. лв от Шиши и каза , а те не миришат и ни трябват? Защо ривейки обиколи всички телевизии за пари , изведнъж спря. Не4 сме такима наивници да повярваме , че има будали при тая стагнация , при тоя глад и безработица доа даевата пари за нищо. Имало билтехни отчети ! Муууууухаха , а декларирахте ли ги пред НАП за да ги проверат и ви вземат данъци.
@gmo МУУУУУУУУ забрави да добавиш и от семки , ключодържатели - хпродадени са над 1 млн. паокетчета семки и 1 млн. ключодържателя по света понеже е отбор и на света.
@bambo Пич вий сигурно сте се сдобили с магаре да ве сере пари, а стига лъкардии с тая фенска любов.!И на скоро четох изказване на ваш отговорен фактор , че сте разсрочили парите към НАП. Нали знаеш КОЙ решава у нас кой да се удари и кой да се пожали а ?
@danon Пич дай ми 10 хил.лв. да ги управлявам и аз с молив и гума такъв отчет ще ти направя , че свят ще ти се завие. Нали при вас е ножа и хляба. Каквото си напишете това е. Бих попитал къде е НАП да Ви направи ревизия на приходите и да види какви данъци сте платили. А КОЙ/ТОЙ ли / за пореден път разпореди да ви разсрочат плащанията пред НАП?
@mr.gignac Моленето пред феновете е шменти капели за да се прикрият даренията на Шиши и най-гоулемио Леефскар Бочко
@Marakesh Господа от ГОНГ мен защо постоянно ме блокирате , а това недоклатено гожведо дето пише глупости и сее омраза с пяна на уста го държите. Какво да Ви напиша за Вас ------- Вие си знаете , че сте........
@fen_na_barcelona Пич пий си редовно хапчетата от фантазираш и измисляш иш смени плочата от тази вече се изтърка ва !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
С кво са по по най от други отбори и фирми та за 15 път по нарежодане на гоуемио левскар Боко простото им разсрочват? Смее ли Гриша да не плаща ? Та нали фалираха ЦСКА за неплащане. Имаше търг и го спечелиха , а след това платиха. Ей уефсканри пишйте си редовно хапчетата от халюцинирате и измислятеи и прехвърляте вашите нередности на други отбори. Не мислете , че като сте под фалшиво име не могат да ви открият , па за ЛЪЖИ СЕ ПЛАЩА И СЕ ЛЕЖИ. Пак питам от не плащате наем за стадиона ? Не лъжете от и има ТВ запис как Ст.Софиянски си признава, че понеже е голям левскар ви е уредил 40 години да не плащате.Пак питам как придобихте навремето Гейарена- взехте го по нареждане на Цола Драгойчева от Спортист Кремиковци.Какво ще отговорите на това което Божков каза , КОЙ го е накарал да ви стане спонсор , как се НАЗНАЧАВАТ спонсорите ви.
@GoshP Аз не питам за тях , а питам ВАС КОЙ ВИ СПОНСОРИРА? кОГАТО СТАНЕ РЕЧ ЗА ТЯХ ПИТАМ И ПСУВАМ. НАЙ-ЧЕСТО СЪМ ПСУВАЛ ГЕЛОСАНАТА ДЖАПАНКА И ЗА ТОВА СА МЕ СПИРАЛИ ДА НЕ КОМЕНТИРАМ.Повтарям и чакам отговори на въпросите , който Божков зададе на Боку тъпанара- как го е накарал да ви спонсорира , какви са игрите при това спонсориране , кой ви избра страбаг и изобщо много са въпросите от който бягате като дявол от тамян!
А кой ви даде едни 400 000 лв. бе мучашо говедо и Тита каза , че немате пари и ще ги вземете. Онзи ден ти писах и те питах следното защо Тити спря да риве за пари, не мисли , че се връзваме , че от екипи и карти издържате отбора. КОЙ ви плаща 5 месеца птодред на НАП едни 350 хил.лв? Пак ли ги разсрочиха по разпореждане на големия левскар Боку/само той разпорежда да се удари ЦСКА или да се разсрочи плащането на вековните идиоти/?Защо не плащате наем зоа стадиона по признание пред телевизионната аудитория Ст.Софиянски/признал си също , че е голям лефскар/ каза , че за 30 години ви у упростил да не плащате наем. А Гейарена я виждам всеки ден тъй като живея в квартала. Понеже ти не знаеш да ти светна: В района на времето се строяха блокове на работещи в "Кремиковци" и ръководството на "Кремиковци" реши там да построи стадион за отбора "Спортист" , НО отново държавата се намеси и им го взе. Стадиона беше пред завършване и караха предприятия с доброволен труд да го довършат. Майка ми работеше в Пирогов като мед.сестра и цял месец ходи да дава доброволен труд да ви слагат чимовете с трева.Ти мислиш ли , че ако собствениците нае ЦСКА не си бяха платили задълженията на държавата големия левскар щеше да им прости. Не прехвърляй с болния си говежди мозък от болната глава на здсравата. Кога и къде е написано , че държавата ще направи нов стадион на ЦСКА. Ганчев със заеми е събрал парите , но държавата го мота за букви и парафи от закони. Идиш на лекър щот явно халюцинираш и си измисляш за да ти даде хапчета и да спреш да вривеш недоклатен като един ревльо.
@redl973 Четеш Гугъл карта като дявола евангелието синьо , недоклатено говедо. Той автобуса ще го вземе , но има тахометри , пикане , сране и тем подобни къде и кога бе умнико?
@IbreObre Не само от натурата са парите , а се снишават като стане реч за Шиши и Боку - най- големио левскар . Снишават се и за наема на стадиона, който им е опростен от Ст. Софиянски/признато по ТВ от друг голем левскар/ за 40 години.
А сега ми обясни думите на Божков когато напусна Левски! Кой го е накарал да поеме Левски , кой кара други фирми да хрантутят Левски? И т.н. А сега ми обясни Левски защо не плаща наем на стадиона и няма да го плаща още 30 гожд./казано от Ст.Софиански в телевизионен ефир и било така понеже той бил голям Левскар. А сега ми обясни защо ревльото спря да риве и изведнъж пари в Левски се намериха! От къде? Само не казвай от екипи и членски карти щот е смешно ! А сега ми обясни защо за пореден път Ви разсрпочиха плащането към НАП, а някой отбори фалираха за това? Мисли нормално , а не като осветено добиче от крайния квартал.
  • 1