@GoshP Това може и да върви при теб, но за останалия свят евентуално не си познал..
Винаги ще помня смълчаните им трибуни "Анфийлд" на тия - при попадението на Вальо Илиев, а преди това бат Стойчо какво ги направи!!
@Captain Stottlemeyer Ало-у, я по-кротко с тези подуянски митологеми: стадион "Юнак" (сега "В. Левски") първоначално е на ФК "Слава" (1916), който през 1923 г. се обединява с "Атлетик" София (1910) и съответно се премества в съседство на "Атлетик парк" (сега "Армията"), ТОГАВА ВЕЧЕ освободеното място се предоставя от дясно-монархическата власт ВРЕМЕННО на твоето отборче - до идването на комунистите, чието предприятие "Кремиковци" ви построява "Герена" - до самовзривяването към "Кабриоарена", но като не ви харесва: да си бяхте останали на стадиона на "Спартак" след обединението от 1968 г.!!
@Mendosa Не съм ти другар, стари комсомолецо. Мястото тогава вече не е било празно, а най-първо игрище на ФК "Слава" 1916, естетствено, че с напредването на времето след 1920 г. - то е било застроявано няколкократно до превръщането му в национален стадион към днешна дата и много отборчета, като твоето са играли там.., но ако искахте да се пишете в историята, че сте от центъра - да си бяхте останали на стадиона на "Спартак" след 1969 г., поне милиционерските пагони ви останаха завинаги!!
@Mendosa Ха - ха, по-голям виц скоро не бях срещал, пък и с израза малоумие вътре, стадион "Юнак" първоначално е на ФК "Слава", а после бива използван временно от много клубни отбори, след което и от националната гарнитура, "Левски" София никога не е имал собствен стадион - до построяването му в Подуяне от държавното и комунистическо предприятие "Кремиковци", по-късно последва саморазрушаване с идеята "братушките" от "Газпром" да ви го преустроят, но по руска линия в последни времена сполучихте само за ВТБ Банк (не/"случайно" спонсор и на московските ви съименници от Динамо)!!
........ и пак няма титла, пак няма купа, само .... ......!
..., но стана само едното жално мучане.
На калпава ракета и космосът и е крив!!
Вековен срам за столицата и БГ футбола е това "синьо" отборче, кога най-после го закриват.. още вчера!?!
Много, ама най наистина много липсва А. Генов!
Радио Ереван били запитани:
- Ако минимален брой отбори от елитната „А“ група на шампионата по футбол в България бъде редуциран дори само до два клуба - на кое място биха се класирали ППФК "Левски" София след края на първенството?
Последвал отговор:
- Пак на второ!!
Радио Ереван били запитани:
- Защо в държавата България отборът на "Левски" София се счита за най-популярен по брой привърженици и носи прозвището "отбор на народа"?
Последвал отговор:
- Защото най-малко всеки втори на глава от населението е ченге, като бройката на последните превишава тази на останалата част.. (което дава отговори и на въпроси по други теми - например: за епохалната липса на промяна в политическото, а от там и икономическо, спортно и т.н. статукво)!