Не го харесвам, ама съвсем, не го харесвам, но в случая е твърде вероятно да е прав. Например до вчера пишеха с апломб за новото партньорство на националния отбор с efbet, а и до днес няма нито капка информация, че братята-подлоги на властта са попаднали в списъка на Министерство на финансите с лицата, които биха търпели санкции във връзка със списъка по закона Магнитски. Настоящият Изпълком е действал като истински Гербераст - преди потъването на кораба, да загробим колкото се може повече, а след нас ... е*ал съм му майката! Та затова може би Бербатов е прав за Изпълкома.
@pipi68 Преди да РАЗПРОСТРАНЯВАШ ЛЪЖИ прочети материала с интервюто на доктора на Интер. Има го и под тази статия.
Ефбет партнърс ООД (дружеството, което набира партньори на Ефбет - например за рекламни банери в интернет) е в списъка по закона Магнитски. Дружеството е свързано с "генералния спонсор", а всичко това вероятно ще се отрази, едва ли положително, и на националния отбор.
От всички, досега, съобщения съвсем не се разбра как и с какво е помогнал. Дяков говори, че в качеството си на делегат по допинг-контрол д-р Великов е бил на стадиона и че бил готов да помогне. Че то на трибуните е възможно да е имало още 10+ доктори, които да са били готови да помогнат, но това не означава че са помогнали някак. Малко прилича на "много шум - за нищо".
@CTEoloAH Може би 30 кръга + 2 осмици по 1 мач - 37 кръга. Осмият с третия/четвъртия на бараж за Европа (зависи кой е взел купата), 2 изпадат (15-ти и 16-ти), 2 влизат (1-ви и 2-ри от Б) + 1 бараж за оставане/влизане в групата между 14-тия от А и 3-тия от Б. С баражите - 38 мача за участващите в баражи. В момента са 31/32 кръга + баражи. Не е чутовна разликата.
Хахаха, последното изречение като го прочете човек и няма и да си помисли, че се говори за Кюрда, който се отрече от България още преди години.
@Bivol С микренското килийно образование явно не знаеш, че името се изписва Dixon.
@danon А на Дриша Малчоганчев, Шкембеслав и Домуза какво им пише на лицата?
@1973red Ку*а Слънце същестувва само в твоята реалност (задната, осветената), защото Диксън се пише Dixon, а не Dicksun. Би ли "превел" Моби Дик, Дик Чейни, а и Лий Диксън (Арсенал) или Кери Диксън (Челси)?
Най-добре е хВалери да отиде в Локо Сф - идеален отбор за него - шие свине, а срещу ЛЕВСКИ - контузен :-)
...."подкуп и/или корупция"...? Че то като цС*ка в България - обвинен в припознаване и/или крадене на самоличност! Ама няма наказание за 7 години, затова припознаха две по 7 и едно 8 :-)
Зума има тежката дума - Десподов, вторият български космонавт!
@Hedgehog11 Нищо.Ще има и ново 2-7, ама тогава не знам каво ще пишат?!
ЧУДЕСНА "новина" лъжа преписвана от една интернет станица, на друга и ХОП - става "новина". Като ще прпеписвате/цитирате смях-порнограф поне да се прекръстите на "смях-гонг/преписвачите". Иначе каква ви е новината? (нарочно не пиша "Ви" с главна буква, от неуважение, защото отдавна се продънихте).
Те хубаво припознаха, вкючително от ФИФА/УЕФА, 1-7 и 2-7, ама кой ще припознае 8-0???
@sim66 Повече от елементарно - защото РЕАЛНО не е свързно с тях, а подобна връзка съществува само в няколко болни мозъка, които си повтарят открай време едни и същи опорки, за да извинят собственото си падение и да оправдаят съществуването си.
@upton За закона Магнитски не се притеснявай, че едно от бастисаните дружества е цС*ка баскетбол. Другото свързано със спорт е една от дъщерните фирми на ефбет.
@mr.gignac Е` па на маркучу шъ съ върне. Той затова се е закотвил в БФС, че след това - маркуч (нечии, я ще го лапа, я ще му го напънят резвАора догоре, как го са поръчали). Венцеслав - маркуча, какво да очкваш от шнур?
@manafa Най-накрая един черкезин да пише под собственото си име, а не под измислен никнейм.
@ekLep_Bu3AHTueC Докато има друсалници като теб ще има и продавачи на наркотици.
Вместо да пишат писма и декларации да се замислят какво да направят след някой ден като дойде време за конгрес на съюза и те искат ли и как ще променят статуквото. В противен случай следващия път писмо до арменския поп да напишат.
@Goved_Stadoakan Поправи си правописа, защото с микренското килийно образование ставаш за смях. От толкова лапане и духане на Педя Човек от Захар крада съвсем си изветрял и не можеш дори името на Апостола да напишеш правилно. Можеш ли да напишеш правилно Литекс, но без тире?
Предложение за заглавие на "статия" (пореден пасквил): "Неуспял в цС*ка - Реваншист в ЛЕВСКИ?" Задължително е да има питанка в края на изречениетно, защото повечето "статии" на гонг.бг са "без автор" и затова не са "новини", а жълто-кафяви пасквили.
Хайде СИНИТЕ!
@Mitach Обективен анал-лиз от микренец!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Romanisto А като прочетеш и английския текст в карето и започваш да се чудиш - как решиха от гонг.бг, че става дума за конфликта на Израел с Хамас?! Нищо подобно не е написано, но явно в гонглбг са медиуми! Може да става въпрос за какво ли не от улично и домашно насилие до всеки регионален конфликт или дори за поведението на ПутКин към опозицията му.
Е па вземете` се,
@DUHAMO_Cdb От духане явно ти се е проветрила празната черепна кутия.
@bumerang58 Веднага ти го обяснявам - виж класирането. Като не може цС*ка да се класира на второ място по спортен, се класира по служебен път. Очаквам си поздравлението.
  • 1