Затвори и (малко останалите) заводите, които са огнища на вирус, както и курортите, които скоро ще станат огнища. Ама не става, защото няма ДДС, няма да има за Чекмеджето, а и няма да може да броиш турските гастарбайтери за туристи, нищо че само преминават през страната.
@Neno_Er :-) :-) Много очакваш.
Заради обърнатия словоред в заглавието сте написали страшна глупост! Тъй като никой не е посмял да си напише името под статията - двойка за всички неграмотници от гонг.бг!
По-добри със собствен завод за сламени шапки, отколкото с чужд маркуч на бензиностанция.
Оригинално и актуално! :-)
Що за ретро екип може да представи отбор основан на 18.06.2001 г.?! (https://bg.wikipedia.org/wiki/ПФК_Лудогорец_1945)
Това платено съобщение ли е, че АdВlocker-а не го "хваща", да му обновя настройките?
Дано Цецо Бета да му е звъннал, че ми омръзна всеки ден да излива помия къде ли не. Въпреки че ако него го няма, изчезне и Шкембеслав в гонг.бг няма да има никакви "новини".
Всъщност решението касае плащане на агентски такси на г-жа Бенжелюн, а не пари на играча (https://resources.fifa.com/image/upload/dc-140533-12-02-2020-pfc-cska-sofia.pdf?cloudid=mvpfvsudyiumivkytkdb)
Иначе някои са прави, че за ФИФА Литекс е спортен наследник на цС*ка (УмрЕл), но все пак ФИФА е спортна федерация и за нуждите й е важно спортното наследяване, защото клубът може и да не е АД, както е в България, а да има друга правноорганизационна форма. Подробно е обяснено в т. ІІ.22 - 28 от решението за Спрокел (https://resources.fifa.com/image/upload/dc-150860-13-02-2020-pfc-cska-sofia.pdf?cloudid=tphun8fp9axrg7st0a5r). В най-общи линии се казва, че КАС (арбитражния съд) е приел критерии, които спортният наследник да е изпълнил, за да се приеме че е такъв на закрит клуб. В същото време Литекс е изпълнил САМО ЧАСТ от тези критерии, но ФИФА приема, че изпълнените ПРЕВИШАВАТ неизпълнените условия и затова Литекс трябва да бъде третиран като спортен приемник на цС*ка и да плаща на Спрокел. Тъй като става дума за спортен наследник прокурора Гешефтев не може да се позове на това решение и да иска събиране на 30-те милиона от Литекс (данъци, осигуровки и т.н.), но всички футболисти, треньори, агенти и т.н. на които Умрелия не е платил могат да си търсят парите от Литекс, но чрез ФИФА (нашият съд ще ги отреже, защото цС*ка умрЕ).
@CTEoloAH Той мачове не е уреждал, играе на едро - плаща си колкото и на когото трябва и влиза служебно. Къде ще чака той 2, 3, 5 мача да урежда, че накрая да стане сакътлък и дигиталните да се провалят в някой неуреден мач.
@CSKA1923_SOFIA Да бяхте инициирали някаква подкрепа, извън клавиатурните си изяви, преди четири години и Умрелия можеше още да е жив, а не да оранжавеете от срам.
Точно Шкембеслав да говори за уредени мачове, предвид начина на достигане до титлата и купата през 1996 г. е неуместно, но като цяло има прецедент в България - при съмнение за уреден мач да се изважда отбора, върху който пада съмнението - Верея през 2019 г. (хихихи, единият съмнителен мач е със Славия).
@CSKA1923_SOFIA А специално за такива като вас - микренци, в новия Закон за физическото възпитание и спорта има предвиден и такъв текст - чл. 12, ал. 4 Преобразуването на спортен клуб не води до промяна на неговото класиране или на неговите отбори в първенства и състезания, както и до преминаването им от една група в друга.
ЕВАЛАТА гонг.бг по-подходящ видеоматериал към статията нямаше как да подберете и да сложите - Пикоч вкарва на ЛИТЕКС!
Лаладжия! Според transfermarkt ЛЕВСКИ е 15,3 млн. евро, Локо Пловдив - 6,3 млн. Къде видя пет пъти по-скъп отбор!? Освен това Локомотив не победи ЛЕВСКИ в два мача, а в един. Вторият завърши наравно. Изливай, изливай помия, ама като те подгони и теб Той, защото спреш месечните отчисления за нощното Му шкафче ще видиш къде зимуват раците.
Не бил Филип Кръстев, а най-бил Филип Фоден, който ще се интегрира в първия отбор.
Кой цС*ка е получил лиценз, нали вчера е получил за Европа, защо да не получи за нагласеното ни първенство, в което има два цС*ка, кой от кой по-истински, и кой от кой по-служебно включиен в първенството?!
Странно е че цС*ка влязоха сега, служебно, в А група, а вече имат лиценз за Европа.
Добър е, но не е нещо невиждано https://www.youtube.com/watch?v=BpbzfY3U5p4&ab_channel=Wrzzer
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Реден мач. Шкембеслав изкарва пари преди да променят Закона за хазарта. При дузпата може да се види как реферът отива пред играчите на Славия, за да пречи при евентуално влизане в полето, дори и влизането да е след изпълнението. Първият гол на Берое - защитата на Славия спира. Вторият - дузпа, която въобще не е ясно защо се прави като има вратар, а и нападателят не е централно срещу вратата (може би защото Славия води с един случаен гол, а Берое трябва да спечели). Следва нов случаен гол за Славия. Бедата е поправена - при третия гол защитата на Славия спира да играе, отново. Трима гледат прехвърлящата ги топка. За по-сигурно защитата на Славия спира да играе за трети път и резултатът е ясен 2:4. Двама защитници обикалят малко по-встрани от играча с топката, третият прави фиктивен шпагат. По-добре е такива мачове да не се излъчват, да се играят без публика, за да може спокойно да завършват "правилно", да не се налага на рефера при два случайни гола да се чуди как да спасява резултата, а Шкембеслав да не го хулят чужди и свои.
@Neznaiko1912 И като те "приключи" арменския поп и цялото му паство, бегом към Коматево да си обсъждаш Металик Сопот.
@Neznaiko1912 В Металик Коматево освен, че са познавачи на почти всички форми на извращенията (по твои думи), но и могат да провидят неща, които ги няма, защото в съобщението на ЛЕВСКИ не се говори за благоденствие, но ти все си успял да видиш такова. Би ли провидял числата за тотото в неделя?
@Ranilist Ако прочетеш ОРИГИНАЛНИЯ пост, а не преразказа на драскачите от гонг.бг, ще видиш, че никъде не се говори за печалба, плюс и др.п., но сигурно вече си в мишия гъз и не виждаш оттам оригинала.
Че на Джендемец да ни би кисело мляко да е спонсор, та ударът ще е само върху ЛЕВСКИ. Или се пише ЛЕВСКИ, за да има кликове върху статията. После искат равно разпределение на ТВ правата, ама нещо като пише Джендемец, Литекс или Селско царство кликовете не достигат, та и при броя зрители май е така?
@kanarche Друго си е каВаЛче да ти даде акъл за буфер.
Металик Сопот откога играят в Пловдив, а не в Коматево?
@badkiki В голяма заблуда си. За всички по равно е при комунизма. Независимо от приноса всички получават равно заплащане, а това убива инициативността. Защо ми е да привличам К.Роналдо в ЛЕВСКИ след като и с Горанов ще получа същата сума от ТВ права. При демокрацията, който предлага по-добър продукт има повече приходи. При тезата, която си развил независимо от инвестициите в отбора всички ще получат еднакво плащане, а това означава, че паразитиращи отбори със слаби футболисти винаги ще има, защото ще лапат пари от правата. Когато един отбор има качествени футболисти привлича повече зрители. Имаш ли повече зрители - трябва да получаваш повече, защото продуктът ти е по-добър. Несъстоятелно е и твърдението ти за българските футболисти, защото ако гледаш някой и друг мач ще видиш, че точно българските футболисти не стават. Освен това се поинтересувай от школата на ЛЕВСКИ колко точно футболисти захранват българския футбол и ще останеш изумен от количеството. Няма български отбор от А и Б група, в който да не играят юноши на ЛЕВСКИ, понякога и повече от един - двама. Изключение са Лудогорец и Микре. А че никой не е длъжен на ЛЕВСКИ съм съгласен, но плащането трябва да е според пирноса - малко зрители, малко рекламно време, малко заплащане за Витоша Бистрица - Арда, повече зрители, повече рекламно време и повече плащане за ЛЕВСКИ - Микре. Другото е толериране на паразити като Шкембеслав, който продава най-много билети на ЛЕВСКИ и Микре и то не такива цени, че ако ги пусне на своите ще го обесят на пилона на автогарата до стадиона.
@Neznaiko1912 Не е повредата в телевизора ти, покритието на Диема е САМО за България.
@goro72 Никой не смята Лузерпул за Москвич.
  • 1