Не бе, Карначо се казвал... А иначе, Бербатов и Роналдо не трябва да ги слагате в едно изречение, дори на един ред в изречението !
На ГГ не му трябват нито договори, нито пътна карта, нито ясно разписани срокове, нито ангажименти за всяка една от страните.
Той иска да си строи ей така, едно към гьотере, бавно и тужно, с пари на ръка, все едно сковава къщичка за пиленца...
@SPQR Тая игра не е за празната ти помашка тиква ! Аре обувай потурите, нахлузвай чалмата, и бегай да кормиш пилета, нагазил до колене в червата, за 600 лв./мес. ! Щото и това е подвиг ! :-)
Нищо му няма, ако трябва, може и повече да го.....контузят ! Тъкмо като си вземе паричките, дето ГГ им ги е обещал, ще си купи превръзка и мехлем.
Още един некадърен "неможач" на армията, халал да им е ! :-)
.................там той видя нещо при единоборството................ Драганчо Иванов ше залеби нещо за това изречение............... А, пак да кажа : Вече ще е така, свиквайте !
На тоя татуирания му маймунско-цигански вид, наглото му държание, изцепките по бензиностанциите, достатъчно ясно предсказваха какво ще се случи един ден... Е, денят дойде, много по-бързо от очакваното. Следващия Семерджиев си заслужава абсолютно всичко, което му се случва. Даже прогнозирам, че изцепките му тепърва предстоят.......
Момчето игра много стабилно и в двата мача, браво !
@drelic Евала пич, кефиш ме максимално, направо ги разбиваш рогатите, браво ! Метни едно телефонче, да пием по бира, аз ще почерпя.....
Ми публикувайте им домашните адреси на тия съдиии бре, все некой ден, некой откачен пиян или надрусан, титан на мисълта, ще реши да раздаде правосъдие и да стане велик...
:-) :-) :-) Мили, тъпи, неуки, бедни, озлобени и мизерни припоци, това е положението, свиквайте ! Отбора ви умре, вие сте Литекс, феновете лека-полека ви напускат, всеки мач се биете по трибуните и извън стадиона, на вас ви предстои само мъка и гадости, и съм сигурен, че няма как да не го усещате. Зависите от един третокласен селски тарикат и наркоман, целувате му задника и треперите в поза партер, да не се откаже. А той е в пълното си право да си прави каквото си иска, вие, феновете, за ГГ сте една НУЛА ! Животното това, Кюстендилеца онова, жалки нещастници !
Голем праз ! Некакви си незнайни, безименни и безотборни умреляци, излъгали с автогол СЕДМИЯ в швейцарското първенство.... Големо геройство, голема радост, нема що. Най-интересното беше боя по трибуните между наркодилърчетата, кой да шитка повече на припознавачите и да ги праща в припознаваческия рай :-) Умрелото е на ръба УЕФА да ги лизне здраво !
Е нищо ново, то беше ясно. Но тая "статия" е пусната нарочно, да има кликове, да прикъткат простите рекламодатели, да има грухтене и квичене откъм кочината, и да се кефят припознаваческите свине :-))
Напиши си името бе, авторче лизаческо и наведено.... :-) Нищо не е пресъхнало и нищо няма да пресъхне ! Никой никого няма да продава за 1 млн., особено някой от цитираните в горните драсканици. Имат да се плащат едни 1.5-2 млн. към НАП, но тия пари ги има. Припоци жалки, как не разбрахте, че палачинката вече е наполовина обърната, скоро ще се обърне изцяло и вече ще е така !
@Mirosvel НИЩО положително НЯМА да започне да се случва, нито във футбола, нито в държавата ни въобще ! Отново ви врътнаха, отново ви изпързаляха, излъгаха, преметнаха и т.н. Но с мълчанитео и примирението си и с наведените си главички, си заслужавате всичко !
Най-важното е, че въпреки злобата и надеждите ви, нас ще ни има, докато вас вече ви няма, колкото и да се пънете, ВАС ВИ НЯМА !