@stoper Зависи бате Ули Хьонес в затвора с какви хора се е срещнал. Оказва се, че същия съдия не свири и очевдния фаул на Бензи срещу Донарума... Няма случайни неща, да знаеш. Байрямчето бая им беше виснала гагата първото полувреме, ама съдията се погрижи да им оправи настроението. Ама то всяко нещо си има край. Само дето с наглата си политика, ското няма да има кой да ги спре в Джендърмания, защото там крадат всичко най-добро от съперниците си. Ама бате Ули знае как. :)
Хахаха. Байрям ми превзе дедовия... БАРСА ги убиха... УБИХА ГИ! Ама накрая убиха и себе си с множеството си пропуски. Докато Байрям с два точни удара - два гола. А относно това КОЙ не е ПРОСТИЛ - НЕ ПРОСТИ СЪДИЯТА, за пореден път. По очевадна дузпа не съм виждал!!! Ама здраве да е! То така или иначе ВСИЧКО вече е пито платено в спорта. За жалост. :(
Хахаха. В полза на Барса! Абе ей, хейтърче! Ходи се гръмни, мишко!
Ръководството на Ла Лигавня, което си е от Реал М всячески се опита да добута титлата в ръцете на Смърдел Мърдит - този мач беше егааааати ПОАКЗНОТО как се манипулира мач със съдия.
Ама споко, титлата пак ще е за БАРСА! ;)
Такива рогачи и симуланти не заслужават да играят футбол, камо ли да печелят купи.
Барса сами са си виновни - факт, но факт е, че и съдията остави много груба игра и не изгони рано рано поне двама от Билбао.
То нямаше такова блъскане и симулиране. Ей такива отбори ме отвращават от футбола.
Без абсурдната дузпа, не виждах как Соса ще вкарат гол.
Барса играха добре, дори и без Меси.
Съдията второто полувреме "забрави" да свири нарушения за БАРСА, но най-показателната, фрапантна и нагла негова проява беше в 75-та минута - тя описва целия мач.
И все пак на дузпите съдбата си го върна на Соса.
Vamos, Barca!
Мотото на Ла Лига трябва да бъде сменено. Трябва да бъде: "Това не е футбол. Това е Ла Пародия". Лека нощ!
@shark4uk Хахаха. РеВАР Смърдит. Сянка на великия Реал Мадрид. Цял свят се подиграва на Ла Лига заради тази пародия.
Видяха, че втора поредна година с НУЛЕВ сезон е лошо на "Най-великия отбро на света" и хайде пак подпиранията и порязванията на основния съперник. Смешковци! Направо ми е жал за такива "играчи". Срам!
КОЙ, КОЙ подава титлата на Ревал? Дали не е чичко Перез? Изпуснаха ШЛ, 3 години наливаха там пари, сега решиха малко да налеят в Ла Лига, че последните 10 години са доста зле там. СРАМ ЗА ЛА ЛИГА!!!
Челси бяха надиграни и в двата мача. Имаше лоши решения против двата отбора.
Първият мач уреден ли беше, г-н Майтап? Че там нещо 3 червени картона бяха спестени на Челси? Или "уреждането" е само за втория? Мине се не мине и хайде малко хейт, ей така за спорта.
Най-жалкия мач! Най-жалкия съдия! Най-жалката БАРСА! След неотсъдената очевадна чиста дузпа за БАРСА в 65-та минута - спрях да гледам това порно. А преди това - ритане, скубане от Билбао, а картоните за БАРСА. Хаха. БЕТАДЖИИТЕ вече осраха всичко! :)
Както и свързването на БАРСА с хиляди играчи, за които те хал хабер си нямат, но се пускат fake невс, за да им се вдигне цената... или пак за имиджа на БАРСА - да изглежда като отбор, който не може да си позволи даден играч. Жалка работа!
Само като видиш източника - испанският AS (по му подхожда ASS) и ти става ясно!
Хибридната война - черен PR, fake news, вече се води на всички фронтове - социални медии, вестници (парцали) и т.н., за да може БАРСА да се разклати. Смешна беше и новината за това, че играчите на БАРСА не били съгласни с тактиката на Сетиен. Това са пълни простотии, които целят само подкопаване имиджа на БАРСА.
Хахаха. БАРСА играели за МЕСИ. Хахаха. Абе ей, дечица, спрете я тая дрога навреме, че на 20 г. ще приличате на дядки. В псоледните 3 сезона ОЧЕВАДНО МЕСИ мъкне БАРСА на гърба си и ВЪПРЕКИ ТЯХ успява да печели титли с отбора и индивидуални отличия!!!
Без да впечатли ли??? Хахахаха. Явно не сте гледали мача, а и мисля, че е очевадно, че е така, започвайки с "Тимът на Барселона успя да спечели домакинството си на Хетафе с 2:0. " БАРСА бяха гости, само да кажа.
БАРСА контролираха в 95 % от мача и само грозното съдийство на Гей Мансано не им даде възможността да завършат с 11 души и контролът да бъде 100 %.
Иначе, евала на играчите на Хетафе - спечелиха наградата.... за най-добри актьори! ;)
Аз съм фен на БАРСА от 25 години и също ще провъзглася ръководството (което вече и без това е достатъчно дискредитирано) за най-големите идиоти на планетата. ПСЖ държали да си върнат парите за Неймар! Брей! А ще върнат ли парите, които са направили от маркетинга, свързан с него? А амортизация нещо (колкото и грубо да звучи) - не са взели 16-18 годишна перла и да са я развили до топ ниво; взеха готов играч и връщат "счупен" играч, с 2 години по-стар (по-близо до края на кариерата си). Само ние феновете ли виждаме ОЧЕВИДНОТО? Не. Просто във футбола вече всичко е ПАРИ - маркетинг, комисиони, далавери, пари под масата и т.н. Жалко!
Тъжната истина е, че без МЕСИ в последните години (любимата ми) БАРСА щеше да е жив зян, а пък за Аржентина няма какво да говорим - МЕСИ ги мъкне на гърба си. Ама нали знаете - Бог помага, но в кошара не вкарва!!! Едно е да си най-добрият ФУТБОЛИСТ, друго е да си най-добър ОТБОР, а съвсем различно да си посредтсвен футболист, играещ в най-добрия отбор. ТОй и Дъглас със 6 мача в БАРСА спечели 5 титли - това прави ли го най-успешния футболист на всички времена - статистически!!! НЕ! МЕСИ е най-добрият за сезона - и само съотборниците му го закопаха, относно титлите. Иначе индивидуално - няма място за сравнение с никого. ;)
Ако резака Чакър си беше свирил всички нарушения и то с картони за Ливърпул за грубата игра, резултаът нямаше да е този. Но наистина е факт, че БАРСА беше жалка, а Ливърпул много надъхан. Но тъпото е, че победи без нито една изградена атака, а само от грешки на БАРСА.
Но на финала надъхан Аякс ще им види сметката. ;)
Ще видим на реванша, брато! На много като теб им беше голяма устата, но след това големи ***** ядоха! Сещингс!?
С по едно полувреме на мач, толкова за БАРСА. Другия път ще знаят. ;)
Приятелю, живял си на друга планета! Казвам, за да знаеш! ФК Барселона никога не е бил груб отбор. НИКОГА! Относно симулациите - няма отбор в света, НЯМА такъв отбор, чийто играчи (от време на време) да не симулират. Просто НЯМА! А с грубата игра, която понасят играчите на БАРСА, понякога симулацията е единственият възможен вариант да се спасиш от още повече грубости. :)
Абе не стига, че Суперкупата трябва да я вземе директно БАРСА, защото спечели и титлата и Купата, ами тия селяци от Севиля ще ми се пънат и ще заплашват. Абе ей, смешковци! Излезте и играйте като мъже! Ама под "мъже" нямам предвид рогачи, които да ритат по кокалчетата, да дърпат и да скубят, а да играете футбол. Позьори!
Тъпите парчета, които четат само хедлайна, а не статията (защото явно толкова могат), винаги имат най-убийствено тъпите коментари! Комплексарчета!
Подобна сделка на този етап изглежда много сложна за реализиране, тъй като до този момент никога Пари Сен Жермен не е продавал играч на Барселона. Явно РОНАЛДИНЬО не е играч!!!
МЕСИ имал идеалните условия в БАРСА!?! Хахаха. МЕСИ си личи, че е уморен - цял сезон мъкна на гърба си и БАРСА и Аржентина. Докато Криско си почиваше цял сезон ( - 20 в Ла Лига ) ( Няма никой в КК ) ( и господин задна ножица и защо не поспя на финала, да си почиваш за Световното ). Ако съотборниците му спрат само да гледат какво ще направи ЛЕО, може и да направят нещо, но иначе - в най-дбория случай просто ще излязат от групата.
А ти Креспо с какво помогна на Аржентина да спечели Световната титла? Точно по твоето време Аржентина имаше деин от най-слабите отбори и всеки ви правеше смешни! ;)
Разбира се, че МЕСИ не е като Марадона!!! МЕСИ не е наркоман!
От хейтърите го очаквах, но не и от журналистите. Роберто "удари" Марсело в рамото, а не в лицето (и то след като Марсело нагло го дърпаше за фланелката), а цигането падна като покосен. Чиста симулация! При т. нар. "не дадена дузпа срещу Марсело", цигането беше тръгнал да пада още рпеди допира с Алба и само го чакаше да се случи. Чиста симулация! За картоните (не дадените, разбира се) за Рамос, Каземиро и Бейл няма да говорим, нали!? И накрая: 10 от БАРСА срещу 11 от Реал + неадекватен съдия = равенство. Не е зле! :)
С кое допринесе за титлата, Жерардчо? Че нещо не се сещам - с невероятните си пропуски или с нескопосаните си отигравания?
  • 1