Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е сред гостите на двата старта от Световната купа по ски алпийски дисциплини при мъжете, които се провеждат в Банско - що не се разходиш и не се снимаш до някой басейн или на 5 градуса в някоя зала за спортна гимнастика, бе катун смръдлив? само на лъскаво и метено, а осраното кой ще правя? после защо децата емигрират....заради такива тъпогъзовци, дето само хабят пространство и въздух
Доста променен е отбора - алоу, редакторчето, спиш!
Скучно ли ви е? Пишете за тоя Равел за 3-ти път за последната седмица. ЗаЛео Меси нямате толкова изписано. Пуснете си Ван Морисън да не умрете от скука.
Пълен и кратък член отдавна съм разбрал, че не знаете и можете да ползвате. Но в/във и с/със да объркате е ново дъно. Домусчиев да ви прати на курсове по ограмотяване. ДОтогава съм забранил да ви четат.
Да, ама в Германия ще им скъсат обувките от тестове, а тука - около Коледа ще успеят да намерят някой болен...
Това, което сте написали пак не е вярно - не успяха да спечелят международните клубни турнири в Африка, Азия и Америките.
Похвално е, че имате редактори, които да сменят заглавието от 'Стоичков привика Клоп на разпит в Ливърпул ' на сегашното! Продължавайте в същия дух!
Добре де, не можахта ли да препишете някоя по-подробна статия, описваща ситуацията със залата им? Отношенията им с "Барклис Сентър" и т.н.? В NYPOST Има много готина статия от януари 2018.
@Mariana74abvbg Грешиш - Иран има два отбора - защото има достоверни данни, че иранците са наследници на траките.
От Левски знаят какво трябва да се направи! Защо не го правят? "Ако някога хората искат отново да видят Левски шампион, да се сетят за мен"
хахахаха америка е най-великата страна....за легални оргии и разврат
Как успяхте да го напишете това 8:6...в 'спортен' сайт?
В тази връзка - Гонг, да не сте го за късали с персонала? Едно време щяхте да имате поне 2 статии специално за изминалите мачове...сега за Галата няколко думи, и то защото е СЕНЗАЦИЯ!!!!!...
Поне ще спрете да ревете, че в Лудогорец нямало българи
Сутиетска играха без чужденци. Ето това се казва истински отбор. Такива с 2-3 българи в състава въобще не трябва да играят е евротурнирите.
Наистина ли сбъркахте името на Боримиров?!
да знаете, че като сте извън студиото ми харесва повече...да видим преустройството на студиото какво представлява, но излизайте от време на време :)
Надяваме се, че ще излъчват и на Божинката мачовете от втора лига
"Младият специалист вече е уведомил собственика Спас Русев" - КАКВООООО?
Фалирай!
А га Батков си отпускаше заеми, нямаше конфликт на интереси :D Няма такова блато...
И коя е уловката?
А бе вие четете ли си глупостите, които пишете?
аз като имам проблеми с храносмилателни тракт сера вода...така че не е от там
и определено спрете да се гаврите с фона.
Сложете си нещо отпред - може и да не е масивно, но нека има нещо между вас и камерата. И по-удобни и по-големи столове (или градинска пейка и шише ракия?). Ако бяхте 40 кг на токчета щеше да сте супер, но вие сте 100 кг всеки и с шкембета.
Колкото и идеята е да го правите по-просто (стил седянка пред блока по анцузи), има дреболии, които не биха я развалили и биха придали по-естетически вид на концепцията. Ще привлечете гледаемост.
Всяка втора новина е за/със снимки на полуголи жени - като е гарга, да е рошава (ако фокусирате новините върху външния вид, стилизирайте си и импровизациите).
https://www.instagram.com/p/BL9YTBNBZNc/
https://twitter.com/LiamJM10TV/status/789941038362206208
видеото не работи
"със шоуто" правописе
  • 1