Голям цирк с тези литекс . Така е, като пазаруваш от AliExpress.
Ще дойде и видов ден, когато ще осъзнаеш истината. Никога не се плуе там, където си ял. Запомни от мен, че скоро кариерата ще тръгне на долу. Ще се молиш на отбори в 3-та и 4-та дивизия да те вземат. Обещавам ти го.
С риск да бъда хулен, за мен хората, които погубиха Левски са Баждеков и Батков. Винаги съм казвал, че ако бяха влагали пари в играчи( както Лудогорец правят) след големите ни пробиви, сега щяхме редовно да играем в европейските клубни турнири. Щяхме да продаваме играчи в Европа . Но уви такъв е живота сега.
Стига сте писали глупости. Няма никаква информация в норвежките вестници. Нито на страницата на Розенборг. Тяхната цел е да играят с повече норвежци и при това от района ( Тронделаг).
@pipon Що не ходиш да си квичиш във вашата кочинка.От забравих,вие сте ловешки идиоти.Интересно ще е първият мач. Хахахаха
@tral Не се хаби,и аз им писах същото за норвежките имена.Не е Оле Гунар Солскяр,а е Уле Гюнар Сулшяр.Но на запад също бъркат нашите имена и никой не ги поправя.Иван-Айван,примерно.
Ståle Solbakken- Столе Сулбакен, това е името на треньора, който е норвежец!!!
Аз съм съгласен с Волгин.Къде бях тези всички българи,където му лижат г..а на Григор Димитров,когато падаше постоянно? Защо нямаше истерия тогава? Също на,което се дразня,колко пари изкарал Грищо,ами негови са си заслужил ги е,но ние нямаме нищо общо за неговата победа.Радвайте се да,но не спамете в социалните медии.