Значи на автопилот !Много баби хилаво дете"
Кога ще бъде отнет лиценза на "Левски ",който отдавна е в несъстоятелност ?
Голям майтап сте ,търсите под вола теле защо ?Партийни похвати ли ?
Те сън не спят да играят за Левски-един посредствен отбор ,без пари !
@DUHAM0_Cqp Та кой си позволи да изстрелва ракети по футболистите ? Можеше да се получи тежко обгаряне !Много леко наказание в сравнение с това на Пирин, без да е доказана вината -37 000 лв.
Не знам защо не се показва причината за наказателния удар ! Да ние във Варна знаем, защото нямаше такъв !Мошенника Б.Цонев и "съдията " на Левски от Петрич сътвориха тази измама без стойност в този мач за измамно самочувствие ! Медиите за съжаление са СЪУЧАСТНИЦИ и в името на какво ?
Бербатов знае ли,че техния съдия Петър Костадинов е наказан до края на сезона а след това ще им свири в Б група !
Защо се дават държавни пари за стадионите в Пловдив а за други стадиони няма пари .Във Варна чакат 20 години за нов стадион и общината и ТИМ ги излъга ! Това е вероятно трик на ГЕРБ до изборите и след това пари няма да има !
Нормално е да е ядосан Сираков! След като по разни начини даде време на Стоянович за да се подсили отбора ефекта е само една точка ! Хитрата сврака с двата крака ...? Фундамента на Левски е нечестен и идва видов ден !
Напълно заслужено послеудно място ,след измамата в мача с Черно море !Идва Видов ден !След солидното наказание за добричкия "съдия" Петър Костадинов ,психиатрите трябва да определят,той самоубиец ли е или някой го е подтикнал и на каква цена ?
Пътя на Пулев в бокса за премина ! Дано да реши да стане треньор и неговите възпитаници да сбъднат неговата мечта !
Приготвил съм 1000 лв. като коледен подарък за недоимака на Левски.Привърженик съм на "Ч.море" и ако Левски отпадне ,ще ни липсват сладките победи срещу един вече обезверен отбор ! Дълго време се работеше за да се стигне до тук !
Със загубите се свиква и след това ще ви е все едно !
Не им мина номера на истанбулския отбор и отнесоха петица ! Нагнетяването на напрежение е политика на Ердоган и вероятно скандалджията от Африка ще бъде награден !?
Ние във Варна останахме с впечатление ,че става въпрос за една грандиозна измама ,в която участваше скандалния добрички "съдия" Петър Костадинов
@DedMoroz Дедо,треньора иска да каже,че с поръчкови съдии футбол не се прави и няма резултати и ще продължаваме да пропадаме ! Ако не е ясно ще обясня отново !
Нещо съвсем нормално и мъдро решение !Ще дойде истинското ЦСКА ! За парите ще се разберат !
Права е г-жа Раева ,Левски няма аналог по неспазване на феарплея във финансовата и в спортната му част!При такива големи задължения това отборче стои във Първа лига и занимава обществеността със собствената си грандомания ! Искам да попитам КОИ крепят Левски в Първа група и защо отдавна отбора не е в А окръжна група ! По каква причина правилата които се отнасят за всички отбори не се прилагат за Левски и ДОКОГА ?
Докъде ще стигнат съдиите с непознаването на правилата на футболната игра и свободното им прилагане в зависимост кой играе!?На "Черно море вече са отнети 4 точки и докъде ще стигнем така!Илиян Илиев пак е наказан заради това,че не приема измислените отсъждания на подставени съдии!
Това развитие на нещата следва и в България!Всички грандомански отбори са си наели съдии или те безплатно се предлагат с цел бъдещи облаги!?Това угодничене ще излезе един ден от контрол и ще се счупи клона!Пример мачовете ЦСКА-Ч.Море,Ч.Море -Левски ,Левски-Етър където са прецакани "скромните" отбори от съдиите!Мачовете на Лудогорец не правят изключение!
Не,не е орисия!Играете все още наивно в защита!?
Дай Боже!Ще ми паднат сметките в Виваком!
Истински се радвам на победата на "Ч.Море"въпреки съдийските решения!Хайде да не обръщаме внимание на съдиите,тъй както правихме и преди,когато "Ч.Море беше ощетен!
Браво на "Левски",пак стигнаха до победата,благодарение на зоркото око на съдията!Дали щяха да победят,ако "Верея" играеха с 11 души?
Аз отдавна казвам,че "Левски" и "ЦСКА" трябва да бъдат закрити, като вредни за българския футбол!Защо "Левски" играе в Първа лига при толкова много дългове?
И този ЦСКА ще затъне в дългове май!Сега ще изгонят треньора,после и футболисти,после ще вземат нови!През лятото пак и пак!Гришата ще плаща като поп,но резултатите ще се бавят и усукват,както да ухажваш,хубава жена ,която си знае цената...!
Трогателен момент!Увенчаха се усилията на лекари ,близки,спортното министерство и най-вече на силния дух на Цвети!Да е жива и здрава!
Всички в Левски скоро стават кръгли нули, защото се искат много бързи успехи от тях.Гонзо в "Черно Море" е спокоен и не дава интервюта на всеки 10 минути как отбора ще стане велик!Публиката на Левски е отвратителна и комплексирана!
Не нямаше дузпа ,защото вратаря стигна пръв до топката, но съдията трябваше да си заработи обещаната премия!Значи по друга логика е имало...!
Те блъфират ,защото наистина са изтръпнали от страх пред срещата с нашата дружина...!
Съдиите много се съобразяват с ЦСКА!Защо ли!Напомня ни на Литекс!
  • 1