Бербатов знае ли,че техния съдия Петър Костадинов е наказан до края на сезона а след това ще им свири в Б група !
Защо се дават държавни пари за стадионите в Пловдив а за други стадиони няма пари .Във Варна чакат 20 години за нов стадион и общината и ТИМ ги излъга ! Това е вероятно трик на ГЕРБ до изборите и след това пари няма да има !
Нормално е да е ядосан Сираков! След като по разни начини даде време на Стоянович за да се подсили отбора ефекта е само една точка ! Хитрата сврака с двата крака ...? Фундамента на Левски е нечестен и идва видов ден !
Напълно заслужено послеудно място ,след измамата в мача с Черно море !Идва Видов ден !След солидното наказание за добричкия "съдия" Петър Костадинов ,психиатрите трябва да определят,той самоубиец ли е или някой го е подтикнал и на каква цена ?
Пътя на Пулев в бокса за премина ! Дано да реши да стане треньор и неговите възпитаници да сбъднат неговата мечта !
Приготвил съм 1000 лв. като коледен подарък за недоимака на Левски.Привърженик съм на "Ч.море" и ако Левски отпадне ,ще ни липсват сладките победи срещу един вече обезверен отбор ! Дълго време се работеше за да се стигне до тук !
Със загубите се свиква и след това ще ви е все едно !
Не им мина номера на истанбулския отбор и отнесоха петица ! Нагнетяването на напрежение е политика на Ердоган и вероятно скандалджията от Африка ще бъде награден !?
Ние във Варна останахме с впечатление ,че става въпрос за една грандиозна измама ,в която участваше скандалния добрички "съдия" Петър Костадинов
@DedMoroz Дедо,треньора иска да каже,че с поръчкови съдии футбол не се прави и няма резултати и ще продължаваме да пропадаме ! Ако не е ясно ще обясня отново !
Нещо съвсем нормално и мъдро решение !Ще дойде истинското ЦСКА ! За парите ще се разберат !
Права е г-жа Раева ,Левски няма аналог по неспазване на феарплея във финансовата и в спортната му част!При такива големи задължения това отборче стои във Първа лига и занимава обществеността със собствената си грандомания ! Искам да попитам КОИ крепят Левски в Първа група и защо отдавна отбора не е в А окръжна група ! По каква причина правилата които се отнасят за всички отбори не се прилагат за Левски и ДОКОГА ?
Докъде ще стигнат съдиите с непознаването на правилата на футболната игра и свободното им прилагане в зависимост кой играе!?На "Черно море вече са отнети 4 точки и докъде ще стигнем така!Илиян Илиев пак е наказан заради това,че не приема измислените отсъждания на подставени съдии!
Това развитие на нещата следва и в България!Всички грандомански отбори са си наели съдии или те безплатно се предлагат с цел бъдещи облаги!?Това угодничене ще излезе един ден от контрол и ще се счупи клона!Пример мачовете ЦСКА-Ч.Море,Ч.Море -Левски ,Левски-Етър където са прецакани "скромните" отбори от съдиите!Мачовете на Лудогорец не правят изключение!
Не,не е орисия!Играете все още наивно в защита!?
Дай Боже!Ще ми паднат сметките в Виваком!
Истински се радвам на победата на "Ч.Море"въпреки съдийските решения!Хайде да не обръщаме внимание на съдиите,тъй както правихме и преди,когато "Ч.Море беше ощетен!
Браво на "Левски",пак стигнаха до победата,благодарение на зоркото око на съдията!Дали щяха да победят,ако "Верея" играеха с 11 души?
Аз отдавна казвам,че "Левски" и "ЦСКА" трябва да бъдат закрити, като вредни за българския футбол!Защо "Левски" играе в Първа лига при толкова много дългове?
И този ЦСКА ще затъне в дългове май!Сега ще изгонят треньора,после и футболисти,после ще вземат нови!През лятото пак и пак!Гришата ще плаща като поп,но резултатите ще се бавят и усукват,както да ухажваш,хубава жена ,която си знае цената...!
Трогателен момент!Увенчаха се усилията на лекари ,близки,спортното министерство и най-вече на силния дух на Цвети!Да е жива и здрава!
Всички в Левски скоро стават кръгли нули, защото се искат много бързи успехи от тях.Гонзо в "Черно Море" е спокоен и не дава интервюта на всеки 10 минути как отбора ще стане велик!Публиката на Левски е отвратителна и комплексирана!
Не нямаше дузпа ,защото вратаря стигна пръв до топката, но съдията трябваше да си заработи обещаната премия!Значи по друга логика е имало...!
Те блъфират ,защото наистина са изтръпнали от страх пред срещата с нашата дружина...!
Съдиите много се съобразяват с ЦСКА!Защо ли!Напомня ни на Литекс!
Вашата скъпа публика, разбра да подкрепя отбора, по-упорито от преди!По време на мача с "Ч.Море"изхвърлиха повече от сто бутилки,но вече ще хвърлят повече от петстотин такива,а Гришата ще плаща глобите!Вярно ,че умишлено са намалени ,но така падението на служителите на Гришата,пардон БФС, ще стане пълно!
За сравнение преди повече от 10 години след края на мача "Ч.Море"-"Спартак"Вн за една изхвърлена малка бутилка,инсциниран инцидент от спартаковци, след края на мача,загубен от тях, глобата беше 6000лв.и шест домакински мача,почти цял полусезон!Малшанс!
Нека да угодим на г-н Ганчев ,близането не е порок!
Гонзо,че за какво те е яд, след като директивата беше, да се играе пестеливо и страхливо и да се даде инициативата на противника!"Ч.Море" не изпълни нито един ъглов удар и се случи закономерното...!
Най-достойния ще стане шампион...!
По-класния отбор победи...!
Много ми е мъчно,пак си останахме само с мерака!
Аз мисля,че трябва спокойно да израстваме и може би след няколко години пак ще участваме в Европа!
  • 1