@reddevil80 Я пак повтори ?!?
@glupavidiot Кажи с три,че поне да се доближиш до реални цифри!
@brovazogo Леко допълнение-Сери на много се измори от Цвети,а мислеше,че ще мине като на парад,но не би...Затова и отпадна от Азаренка.
@LH4life Където си прав,си прав...Гледах мача на Цвети със Сери на ,и да ти кажа честно,ако ''обьязянката'' не беше изчистила грешките,които правеше в началото,нашето момиче отиваше на полуфинал!И пак искам да натъртя,че мъжки горили в женския тенис не са нужни!
@billy_bonds ""чернилката би заслужено"" казваш...Аз мисля,че мястото на Уилямс е при мъжете,а не при жените,Самият коментатор си го каза,че такъв сервиз може дапосрещне само Ноле,така че колко е заслужено го поставям под съмнение!Едната Уилямс вече не е в играта,и когато и другата напусне тениса,тогава и само тогава ще има женски тенис,ако Щатите не изкарат пак някоя и друга горила в тениса,разбира се !Лек ден от мен!
А ако успее да върне и Матей Казийски,го признавам!
Изобщо не грешиш!
@Romanisto дори помислих,че ще са под 200,2000 са рекорд
@CTEoloAH второто
България е раждала,ражда и ще ражда таланти,но какво правим после...
@bobidobi Дисциплина липсва,докато има чалготеки,който и да бъде поставен или уволнен-все тая!
@toristo Тестостерон-многота!
@mastora А що за избор на стадион?!?Македония-ядва се,Турция-ще се преглътне някак си,Румъния-иди,дойди,ама Баку(Азербайджан)?!?Що за простотия???
@m65 Ще продължават по този начин,иначе кранчето,шалтера и тем подобно инструменти ще прекъснат захранката(най-вероятно от джуджето)!Те тогава става проблем...Иначе за сайта на УЕФА сте прави!Но явно много малко хора влизат там,за да четат и да се информират!
1 април мина!
@hikuk Със сигурност не сте гледали мача,а дали Де Хеа е най-добрият вратар,не беше ли Алисон Бекер?!?
Тоя смешник явно не е гледал мачовете на Лудогорец,защото ако беше така,щеше да знае,че колкото повече е продължението на мач с Лудогорец като противник,по-верочтно е да получиш,а не да вкараш гол!Ама простено му е,все пак не знае,че да не го узнае от горчив опит!
Ей ся му изстина мястото при мърсисайдци!Що му трябваше да се зъби?!?
Ама редно е и шведите да се извинят за паркирания автобус пред вратата им!Като знаят,че няма да отидат далече,защо изобщо се хабят?!?
Много добре знаят ингилизите,че може да има допинг в питата,майтапа на страна,но няма как да ядат от нещо,което не му знаят състава!Как мислите тичкат толкова време в Премиерлигата?!? Пак си има допинг,ама "'НЕУЛОВИМ"!
Въпреки ВСИЧКИ усилия на БФС,Локомотив спечели,много ме радват!Много взеха да му миришат гащите на микренското джудже!Локомотивци си заслужават място в елита,там си бяха,и там ще си бъдат пак!
Да не би тук побоищата да не са режисирани!И когато има добра новина поне си мълчи,ако не можеш да уважиш постъпката им,защото тук дори и режисирано,не може да стане!
От тази анкета се вижда много ясно колко хора не гледат най-силното първенство на Стария континент!