От 10 години тоя отбор е пълна развалина и всяко лято се прави едно и също. Само малоумници могат да си продадат топ голмайстора на полусезона. Дори след това като станахме една идея по-стабилни, веднага продадохме Прохазка. Разград карат с един отбор от 5-6 години и си ценят звездите , а не ги гонят като кучета.
Същите дето преди години ги изгонихте заради знайни и незнайни чужденци.
Сега ще видите че резултатът ще е същият, максимум трето място и пак европоход до 2-ри кръг.
Като искаш кредит, има банка. Държавата не е длъжна да плаща за отбор, който като отиде в Европа преоткрива трактористи, банкери и т.н. В това число влизат и Ловеч, ама ние сме в пъти по-нагли от тях. Тоя отбор трябва да е като Славия, с юноши и 1-2 ма чужденци, а тия лагери дето ги правят два пъти годишно се доказа ,че са безмислени с оглед на резултатите.
ебати безгръбначните и ние очакваме нещо от тях. Негативизмът идва като те бият където те хванат не от друго. Така като гледам и за тоя не е приоритет националния. Аз се махам заради тоя заради оня аз не знам такъв национален отбор някой да се маха заради ръководител.
ебати олигофрена. За толкова треньори дето се изредиха тоя просто впечатлява с безкрайната си неадекватност.
ние проблемите добре ги знаем от години са си едни и същи. Решения дайте. Откакто гледам футбол от 7-8 годишен едно и също се говори а всяка година сме все по-слаби и по-некадърни като изключим Разград, които показват реално как се прави. Ние въртиме Стойчовци Люпковци Гонзьовци Перуки и си мислим ,че правим нещо докато не дойде гранда Вадуц, Ларнака, Мура и останалите.
@De_na_Ce_1914 голяма си мишка проклета твоя отбор докъде го докара тая година? до под краварника и победи с бистрица?
не знам как ги избират днешните журналисти ама да се присмиваш на боксьор нокаутирал Джошуа е меко казано жалко.
Втора лига беше трета дивизия и далеч не е най-ниското ниво. Поне да пише някой който се интересува от английски футбол.
и какво ще прави по-точно отбора на футболното игрище в елита ? Някой виждал ли е изобщо фен на ФК Футболно Игрище или са само роднини и приятели?
Добър бизнес правят лудогорец и Литекс Ловеч тия 750хиляди евро дето изкараха Берое са просто смешни
гонзиту го продадохме за повече от стоичков а като цяло ловеч винаги са си продавали
футболистите добре ( Манолев, Миланов, Славчев по два три милиона за човек). Но е факт че
поне не се говори как най-добрия ви футболист и голмайстор в а група ще го дадат за половин милион на турски дюнерджии :////
Фактът че голмайстора на перука лийг отива в акшехир незнамкъвспор за 500 хиляди евро говори на какво ниво есменово е
Вече 10 години едни и същи. Само в България има тая толкова важна позиция на спортния директор .смениха се десетки треньори футболисти пропиляха се юноши с некадърни продажби .. докато Разград си хванаха едно ядро и в момента са най стойностния отбор на балканите а тука даже не ни броят за живи.
направо да пускат бистрица оферта и да се приключва
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
значи какво беше държавната субсидия ни е виновна , Бербатов и че ЦСКА е във В група. А това ,че вчера никой не се затича и че излизаме затворени срещу толкова дърварски отбор какво е ? Материал нямаме? Ми гърците със 11 посредственика станаха шампиони само с колектив . Коста Рика какъв материал имаха ? Казахстан? Ами Исландия? Ами Австралия на световното 2006 кой имаха ?
какво се правят тия на интересни като продадоха ФА Къп на Емиратс за 100 години
ЦСКА и Левски колко такива са откраднали , но не виждам статии.
значи проблем със световното в САЩ не е имало , въпреки че не са виждали топка по онова време но проблем с Русия има, за Катар няма коментар просто.
Не е расизъм да не можеш да си обуеш обувките.Как няма да ти търсят сметка феновете като не знаеш къде се намираш
изкуствено създаден "проблем" в който много хора са "отвратени" .Расизъм се води абсолютно всичко което кажеш ,че даже и към религиите .Това е една простотия която се надявам да не застигне Източна Европа.