Последни коментари


 • Извинявам се за неволна грешка..
  И още нещо ..искам да споделя, че като критикувам ЦСКА и "Левски" , не значи, че имам нещо против тях, просто се пиша мнението за моментното състояние на отборите. Щом много хора плют по ЦСКА София, значи ги боли, че ЦСКА се върна в първа лига и си го признават за истинският ЦСКА. От друга страна "Левcки" направи добра селекция и новите футболисти се нуждаят от малко време да се адаптират и така ФК " Левски" ще е конкурент на Лудогорец за титлата тази година.
  0 1
 • И още нещо.. искам да споделя, че като критикувам ЦСКА и "Левски", не значи че имам нещо против тях, напротив пиша си мнението за моментното състояние на отборите. И според мен щом много хора плют по ЦСКА София значи ги поли, че ЦСКА се върна в първа лига и това е чисто признание, че това е истинският ЦСКА.. От друга страна "Левски" направи добра селекция и новите футболисти има трябва малко време да се сработват и така ФК "Левски" ще е сериозен конкурент на Лудогорец за титлата.
  0 1
 • Според мен, въпросът трябва да бъде ще успее ли ЦСКА днес да вземе точка от Лудогорец или ще успее ли ЦСКА да се спаси от разгром??? В ЦСКА няма добри нападатели , има един Каранга, който е контузен, други стават само за тичане, но не знаят как точно да ритат топката.
  1 0
 • Пускането в игра на контузените: Каранга, Десподов и Недялков е голям риск за тяхно здраве, все пак твърде е рано да рискува, първенството те първа започва, от друга страна и тяхно присъствие на терена няма да промени нищо, Лудогорец е по класния отбор и ще е голяма мъка и подвиг ЦСКА да стигне до точка.
  1 0
 • Пък до този момент не мога да приема, че Белчев е добър треньор, просто от време му върви, като спечели мач срещу Лудогорец много хора ще повярват в него.
  1 0
 • Чичо Митко имате да връщате, но за ваше съжаление няма да е в близките 2-3 години, просто Лудогорец ще ви помете и сега с 3 - 4 гола, това е положението, засега единствените отбори, които могат да побеждават Лудогорец са Левски и Дунав Р.
  2 0
 • Лудогорец пак ще е първи за ужас на Левски и ЦСКА само, че тази година подреждането според формата на отборите в момента ще е както следва: 1. Лудогорец, 2. "Ботев", 3. "Левски", 4. Дунав, 5. ЦСКА, 6. Ч.море
  1 5
 • Лудогорец пак ще е първи за ужас на Левски и ЦСКА сама, че тази година подреждането според формата на отборите в момента ще е в крайното класиране: 1. Лудогорец, 2. "Ботев", 3. "Левски", 4. Дунав, 5. ЦСКА, 6. Ч.море
  1 5
 • Лудогорец ще ги отнесе с 4-5 гола в Разград, след това ще отне и ЦСКА с 2 - 3 гола.
  0 0
 • Това беше игра на отбор, който ще се бори за 3-то, а не за 1-о място.
  5 1
 • Този резултат подсказва следното:
  1. ЦСКА ще има големи проблеми с отбори от чергата на Славия и ще загуби много точки
  2. ЦСКА с тази игра отново ще се бори за второ място, може и за трето
  3. Нямат достатъчно класни нападатели.
  0 0
 • Лудогорец ще отстрани, който и да е отбор по пътия си до групите на ШЛ. ФК "Левски и Ботев" имат големи шансове да влизат в групите на лига Европа.
  4 0
 • Боримиров е прав! Левски има огромни шансове да ги отстрани.
  0 1
 • Да съгласна съм напълно с това мнение, Хайдук показа, че е в криза и не е същия гранд от близкото минало. ФК "Левски" има голям шанс да стигне до групите на лига Европа, същите шансове има и Ботев Пловдив. А за Лудогорец почти съм сигурна, че няма да има никакви проблеми да отстрани съперниците си по пъти за влизане в групите на ШЛ.
  1 2
 • Не съм съгласна с някои коментари по адреса на Лудогорец и тренъора. Лудогорец е доста по класен от Жалгирис, но проблема е, че Лудогорец все още не е набирал скорост и постепенно до 4-я кръг ще е в най-добрата си форма. На реванша в Разград следващата седмица, Лудогорец ще вкарва 4 -5 гола на Жалгирис и дори само 2:0 са достататъчни на този ранен етап. Що се отнася за тренъора Дерменджиев, той е най-добрият тренъор у нас, все пак той вкара лудогорец два пъти в шампионсаката лига и стана шампион на България 3 пъти.
  3 1
 • Всеки нов футболист, който идва в фк "Левски" или ЦСКА казва : " идвам в най-големия и най -добрия или великия клуб в България", но истината че това е само комплимент, истината. Истината според мен е, че най-добрия отбор в БГ е Лудогорец, докато най-големия в София е фк "Левски", в страната е ЦСКА.
  0 1
 • Роналдо е супер футболна звезда, но според мен е към края на кариерата си и най-много още един сезон ще е във форма, затова 200 милиона са страшно много прекалена сума за футболист в пред пенсия дори той да се казва Роналдо.
  0 0
 • ЦСКА София или ЦСКА АД, все едно пак и пак да питаме кой се роди пръв кокошката или яйцето..едно е ясно, че Литекс продаде лиценза си на Ч. Етрополе и от тук нататък започнаха формалностите - Ч. Етрополе се прекръсти, премести и т.н. ... важното е че ЦСКА се върна в първа лига използвайки юридически начини и нищо лошо в това и накрая купиха и активите и пасивите на сатарото дружество и от сега натататък, всеки има право да задава въпроса за яйцето и кокошката ако ще и милион пъти. ЦСКА не е ново дружество, а е правоприемник на Ч. Етрополе /стар член на БФС/ с лиценза на Литекс и от догодина ще кандидаства за лиценз като правоприемник само на ЦСКА АД официално след като разбира се плати 8-те милиона.
  1 1
 • Не е прав Б.Михаилов като каза, че ЦСКА е правовоприемник на Литекс, тъй като Литекс продаде лиценза си на Ч.Етрополе и последния се обедини с фалиралия ПФК ЦСКА АД. След като продаде лиценза си Литекс автоматично по закон отпадна във В група. Според мен ЦСКА София вече е и на теория истинският ЦСКА след като изкупи активите на ПФК ЦСКА АД.
  1 3
 • ЦСКА можаха да си платят 8-те милиона още миналата година и щеше без проблемно и НАП и БФС да ги допускат още тогава до европа.
  Вчера споменах, че УЕФА няма да допусне ЦСКА до жребия, не защото съм врачка, а просто техните правила са такива и върнаха ЦСКА временно, защото юриситете осъзнаха допусната грешка в начина по който да наказват ЦСКА, тоест първо трябваше да бъде включен в списъка за жребия защото има лиценз и чак тогава юридически могат да претендират за пропуски в лицензирането. Друг е въпросът, че феновете на ЦСКА могат да претендират за двоен стандарт, тъй като ФК "Левски" не е изряден финансово от няколко години насам и феновете му нарушаваха правилата на играта многократно, но БФС правят им компромиси.
  0 0
 • ЦСКА можаха да си платят 8-те милиона още миналата година и щеше без проблемно и НАП и БФС да ги допускат още тогава до европа.
  Вчера споменах, че УЕФА няма да допусне ЦСКА до жребия, не защото съм врачка, а просто техните правила са такива и върнаха ЦСКА временно, защото юриситете осъзнаха допусната грешка в начина по който да наказват ЦСКА, тоест първо трябваше да бъде включен в списъка за жребия защото има лиценз и чак тогава юридически могат да претендират за пропуски в лицензирането. Друг е въпросът, че феновете на ЦСКА могат да претендират за двоен стандарт, тъй като ФК "Левски" не е изряден финансово от няколко години насам и феновете му нарушаваха правилата на играта многократно, но БФС правят им компромиси.
  4 2
 • Пак казвам, че нямам нищо против ЦСКА и "Левски", но според юристи в понеделник УЕФА ще спре ЦСКА от участието в турнирите. Що се отнася за ФК "Левски" по информация на познат от БФС всъщност от няколко години не покрива на 100% критериите за лицензиране, но се правят компромиси!
  0 0
 • Пак казвам, че нямам нищо против ЦСКА и "Левски", но правилата трябва да се спазват. Според мен в понеделник УЕФА ще спре ЦСКА от участието в турнирите. Що се отнася за ФК "Левски" по информация на познат от БФС всъщност от няколко години не покрива на 100% критериите за лицензиране, но се правят компромиси!
  1 1
 • Не ме разбирайте грешно, аз нямам нищо против ЦСКА и "Левски", просто си пиша моето мнение, всеки има право на мнение, нали!
  И "Левски" участва в евро турнирите през последните години благодарение на БФС компромисите, иначе отдавна ФК "Левски" не покрива критериите на лицензирането.
  1 2
 • ЦСКА няма да получи лиценз и напразно се надяват на чудо! ще трябва да чакат още две години.
  3 2
 • Той беше един от добрите в ЦСКА! Що се отнася за евро турнирите ЦСКА няма да получи лиценз и напразно се надяват на чудо! ще трябва да чакат още две години.
  0 0
 • Шансът това да се случи е 0, може би след 2 -3 години да, а "Левски" има шанс да стане шампион след 1- 2 години.
  0 0
 • Наистина това е добър трансферен удар!
  0 1
 • По-добре за фк" Левски" е да въведе план Б, който да включва отказ от първа лига и изпадане във В група за изчистване на дълговете, намаляване на разходите и финансово - стабилизиране на клуба и след една година да се върне в първа лига. Но това е само мое мнение, последната дума имат собствениците на клуба и феновете.
  1 0
 • По мое мнение, казуза е много сложен, тъй като ЦСКА има пълното право да обжалва и комисиите на УЕФА и БФС са длъжни да чакат резултата от жалбата, Дунав и Верея също имат право да играят в Европа ако единният печели бараж, а другият се класира по право. От друга страна ФК " Левски" има пълното право да си търси правата по законен начин, а не чрез декларации, медиен натиска / по специално чрез феновете на отбора в Дарик радио /, а чрез официална жалба до спортно - техническа и лицензионната комисия и ако се наложи и до УЕФА.
  0 2