Последни коментари


 • Напълно е възможно Лудогорец да отстрани Копенхаген, по следните аргументи:
  1. Лудогорец са от класата на Копенхаген
  2.Лудогорец доказа, че като гост е много по опасен
  3. Лудогорец ще атакува през цялто време и нищо чудно да вкарва дори 3 - 4 гола както го направи срещу "Цървена звезда"
  "Левски" и ЦСКА са грандовете на БГ футбола и имат исторически успехи в купите на УЕФА и Европейските шампиони, но в момента са на светлинни години от организацията, финосовото и спортно-техническо състояние на Лудогорец. От друга страна ако има правила и закони еднакви за всички, то "Левски" трябваше да бъде изхвърлен от групата още тогава с ЦСКА, но явно законите не важат за всички. Още преди две години се подкарваше, че и двата отбора имат големи дългове по окло 30 милиона, но един от двата гранда беше спасен от властта, НАП и БФС и сега пак ще го спасяват.
  0 0
 • "Левски" и ЦСКА са грандовете на БГ футбола и имат исторически успехи в купите на УЕФА и Европейските шампиони, но в момента са на светлинни години от организацията, финосовото и спортно-техническо състояние на Лудогорец. От друга страна ако има правила и закони еднакви за всички, то "Левски" трябваше да бъде изхвърлен от групата още тогава с ЦСКА, но явно законите не важат за всички. Още преди две години се подкарваше, че и двата отбора имат големи дългове по окло 30 милиона, но един от двата гранда беше спасен от властта, НАП и БФС и сега пак ще го спасяват.
  0 0
 • "Левски" и ЦСКА са грандовете на БГ футбола, но в момента са на светлинни години от организацията, финосовото и спортно-техническо състояние на Лудогорец. От друга страна ако има правила и закони еднакви за всички, то "Левски" трябваше да бъде изхвърлен от групата още тогава с ЦСКА, но явно законите не важат за всички. Още преди две години се подкарваше, че и двата отбора имат големи дългове по окло 30 милиона, но един от двата гранда беше спасен от властта, НАП и БФС и сега пак ще го спасяват.
  0 0
 • "Левски" и ЦСКА са грандовете на БГ футбола, но в моента са на светлинни години от организацията, финосовото и спортно-техническо състояние на Лудогорец. От друга страна ако има правила и закони еднакви за всички, то "Левски" трябваше да бъде изхвърлен от групата още тогава с ЦСКА, но явно законите не важат за всички. Още преди две години се подкарваше, че и двата отбора имат големи дългове по окло 30 милиона, но един от двата гранда беше спасен от властта, НАП и БФС и сега пак ще го спасяват.
  0 0
 • Извинявам се за писмените грешки, те са неволни! Много е тъжно човек да види т.нар. наши "грандове" да са толкова слаби, че дори трудно побеждават последния в класирането или дори отбор от по - долни дивизи. "Левски" е слаб, а ЦСКА е трагично слаб. Що се отнася за Апостола на свободата е гордост за цялата нация и той няма нищо общо с отбора от герена, а пък а цялото му име е Васил Иванов Кунчев, а "Левски" е руско име, Апостола го е използвал само за прикритие. Затова честването по случай рождението и обесването му трябва да е дело на целия народ, а не само за един футболен отбор.
  0 1
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Много е тъжно човек да види т.нар. наши "грандове" да са толкова слаби, че дори трудно побеждават последния в класирането или отбор от по -долни дивизи.
  0 0
 • Световните медии заговориха за край на ерата "Барса". Бих ги посъветвала да не пребързат с техни заключения, това е Барса и на реванша може да отнесе ПСЖ с 5-6:0
  0 0
 • "Световните медии заговориха за край на ерата "Барса". Бих ги посъветвала да не пребързат с техни заключения, това е Барса и на реванша може да отнесе ПСЖ с 5-6:0
  0 0
 • Не мога да разбера за какъв "отбор на народа" става въпрос - 45 % фенове в София и 15 % фенове в страната, по скоро отбор на властта, София и НАП - 20 милиона дълг и няма изхърляне от групата, 25 години безвъзмездно ползване на базите, рецедив на нарушения на правлника от страна на феновете и няма наказания.
  0 0
 • Не мога да разбера за какъв "отбор на народа" става въпрос - 45 % фенове в София и 15 % фенове в страната, по скоро отбор на властта, София и НАП - 20 милиона дълг и няма изхърляне от групата, 25 години безвъзмездно ползване на базите, рецедив на нарушения на правлника от страна на феновете и няма наказания.
  0 1
 • А бе всеки ден излиза по една лъжица истина за дълговоте на прякора"Левски",с който апостола Васил Иванов Кунчев няма нищо общо. Както е тръгнало дълговете на "герена" може да излиза, че са били повече от тези на ЦСКА. Затова справедливо е "Левски" не само да бъде изхъврлен в "Г" група, но и да бъде ликвизиран подобно на ЦСКА. Тези от герена продължават да отричат, че са заслужавали изхърляне от групата и казват, че уж феновете са сапасявал клуба със събраните няколко стотин хиляди лева, Дрън-дрън глупости ...
  0 0
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Според мен истинския ЦСКА е този, който играе в първа лиг, другият наречен 1948 е измислен от Домусчиев и " негови приятели". Що се отнася за нивото на ЦСКА в момента е трагично и силно се съмнявам с тези футболисти и този треньор, че ЦСКА може да направи нещо съществено през пролетта.
  0 0
 • Като гледам какво е нивото на Лудогорец и в контролите, стигам до извода, че "Левски" и ЦСКА в близките 10 години няма как един от тях да стане шампион r с оглед на финасовото състояние и спортно-техническото ниво на футболистите, които постоянно се привличат в двата отбора.
  1 1
 • Ако вместо ЦСКА беше играл Лудогорец резултатът щеше да е 4:0 в полза на разградчани. Не е проблем да загубиш една контрола, но проблемът е страхливата и трагичната игра. Това е истинското ниво на отбора и тренъора на ЦСКА, а предишния тренъор беше с класи над нивото на футболистите, просто това не е не отговаря на ниво най - ТИТУЛУВАН И ПОПУЛЯРЕН отбор в бг - ЦСКА.
  0 1
 • много е хубава, дори бих казала страхотна и няма никакво значение дали ще играе с Хиджаб или дълъг екип.
  0 0
 • Много е хубава, дори бих казала страхотна и няма значение с какво облекло или екип ще играе.
  0 0
 • БАРСА, Реал М, Ливърпул, Ман Ю. дължат стотици милиони евра, без наказание. Защо ФИФА и УЕФА не ги изхвърлят от футбола и да ги изпращат в 4-та дивизия?
  ЦСКА - София заради задължения само 10 милиона евро и то по вина на собственици, въпреки това целия свят, фифа и уефа дигнаха голяма олелия, изхвърлиха ЦСКА от всякакви европейски състезания и бе изхвърлен във В бг група. Това не е ли двоен аршин?
  0 0
 • Според мен неадекватните решения в ЦСКА продължават и валят като дъжд. Първото беше разпродажбата и разпад на отбора спечели купата, второто -отстраняването от отбора на най -добрия и сърцат футболист в ЦСКА, човекът под чието лидерство ЦСКА показа на цяла България, че ЦСКА е жив и спечели купата, трето - покупката на евтини футболисти, които не отговарят на класата на ЦСКА, 4 -та раздялата на клуба с много добър тренъор, какъвто е Йорданеску, направи така, че ЦСКА имаше по 5-10 голови положения на мач, но нямаше кой да ги вкарва. И 5-та глупост е назначаването на неопитен тренъор за страши тренъор и назначаването на позиция помощник тренъор на такъв по- опитен и по-добър страши тренъора.
  0 0
 • Според мен това е поредното грешно решение на ръководството на ЦСКА. Стамен може да е добър тренъор, но на ниво В или Б група, но все още не е доказал, че тренъор за ниво А гр., да не говорим да води гранд като ЦСКА.
  0 1
 • Да да да..ЦСКА с назначаването на Стамен си развя знамето! просто този тренъор не е от нивото нито на ЦСКА нито на ниво професионален футбол. Феноветет на ЦСКА допуснаха голяма грешка когато поискаха оставката на предишния тренъор. Едуард Йорданеско е много класен тренъор и щеше да изгради отбор от нивото на Лудогорец, просто имаше нужда от време /1 година/, той научи ЦСКА да играе нападателен футбол и имаше много голови положения, просто нямаше добър напдател да ги вкарва. Що се отнася за тези, които коментират, че ЦСКА вече го няма, просто умират от завист, че го има. Литекс играе във "В"гр. друг е въпросът, че ако ще и "Левски" и Лудогорец да се преименуват като се сливат в ЦСКА, то изцяло техен проблем.
  0 1