Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Жълта статийка. N-тата по тази тема.
Жалко за двамата, особено за Свиндал. Внася много колорит в белия керван.
Невероятен атлет.
Ред Бул се гърбаркат с Мерцедес на коледна картичка, а Мерцедес се гъбаркат с Ред Бул на пистата...
Боже, това трябва да е някакъв фарс! Гено Даскалов е най-некадърния коментатор за всички времена и за всички телевизии. За 90 минути избълва толкова тъпотии, колкото нормален човек не може да изговори за 100 години. Ужасно дразнещ. Когато той коментира спирам звука на телевизора и си пускам коментара по Дарик. И винаги съм се чудил как може Илиян Енев, например, да стои в студиото с гостите, а този палячо да се упражнява на гърба на зрителите...
Топчо, определено двамата с теб сме гледали различни срещи. Играта ни бе вбесяващо противна. Като си бил помощник на Петрович, не е задължително да се събудиш специалист като него, имаш още много да се учиш. Но в някой по по-посредствен отбор, Левски не е училище за треньори, затова си върви, докато не е станало твърде късно.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Интересно. Домусчиев, Лечков и сие се надпреварваха да обвиняват Пенев, че бил основен виновник за слабия национален отбор, а сега, когато играем много по-слабо от преди се оказва, че толкова са ни възможностите?!
Огромния му интелект се забелязва и от космоса ;)
Мухльо, мухльоо, много си си повярвал нещо... Говори само от свое име, кой кого следи. И срещу него да бягаш, не можеш да го стигнеш.
Е, Хайде сега, чак пък "НКП Лудогорец Разград". Достатъчно щеше да е и:
С Уважение
Иван и Хюсеин