А тъжната истина е, че докато се караме Лефски Цска и т.н., онези ще продължават да крадат, а ние да играем контроли с Танзания и да се молим за престижен хикс. Не става дума за клубове тук, просто от всички кандидати единствено екипите на Бербатов и евентуално Градев имат някакъв интелект, опит и възможности. Другото са нови лица зад старите маски.
И още нещо важно - от тук насетне ФК Лефски няма да бъде гонен за нищо, ако ще и 100 милиона да дължат. На хранилка поне следващите 10 години.
@skycycle Опа, обърках се - избрахме селянина осмокласник със средния пръст. До тук беше българския футбол, поне сега няма да се разкарват много - от конгреса в Маринела директно слизат долу в Мегами, Боби е запазил масите от миналия месец още...
Браво, избраха най-добрия кандидат - със солидна кариера във водещи европейски клубове, 2 пъти шампион на Англия, голмайстор на Англия, рекордьор по голове в националния отбор, уважаван от спортисти и треньори по цял свят, канен в студия на Скай Спортс, БиБиСи и къде ли още не.
Да ви имам и смешните заглавия, къде видяхте голота на тази снимка? Утре Божигол като пусне снимка от фитнеса и за нея ли ще пишете?