И след полуфинала ви казах да свалите сините очила. С този отбор до тука сте. А с Наско и Тити сте обречени. Няма кинти. Не го разбрахте. А и Бойко си замина.
Браво Литекс. Той (микренския) така си действа. До първия предварителен кръг сте. И да направите една с****А на Сватбата
@Georgpetrov И в Англия се отсъждат такива нарушения. А до колко съм малък, когато ти си се родил аз вече съм бил на стадиона и пак ти казвам, свали сините очила. Не сте тези които бихте. Амин.
Успех в живота и бързо оздравяване. Дано да има повече такива сърцати футболисти като теб.
@Georgpetrov На майка ми сина е в Лондон, за разлика от тебе столичанино от село. А говедото от Факултета миризлив циганин си ти.
@Georgpetrov Погледни ръцете при отскока, че са на раменете на защитника. Навсякъде се отсъжда фал при това положение. И свали сините очила, защото сте трагични в този момент.
@aleks71 Благодари от името на майка си, че те е родила изобщо. На крива луна, орбитата и пречи
@Georgpetrov Свали си сините очила и ще видиш. Говедото си остава говедо.
@Georgpetrov Ти луд ли си или си свали сините очила. Ако съдията ти е виновен отиди и се застреляй. Ако всички са като теб, направо да ви закриват.
Крушарски го каза това преди три седмици и ти се смееше олигофен дебел, а сега откри топлата вода плондер.
Български бизнесмен в абсурдна / циганска/ държава.
Това са съвременните бизнесмени, жадни за малко слава. Сигурно не е плащал заплати и на работниците си. Май бяха 9000 или се бъркам.