@CTEoloAH много знаеш ти кай какъв и къде се води , а лайногорец 2 който е в Б група да не би да е на фаланкишията
@DUHAMO_Cdb А то повече от една ли има ?
Няма да има по-големи мишки от швабите ако се върнат с вече съдран г*з.
@blue_bear Още по-силно мучи теле кухорого още по-силно , искам да търсиш майка си , ляля си , вуйна си ...
Който ляга на говедата за да не изпаднат , бой го бием до разчекване !
Бий говедата рогати бий бий бий
@go6etogong тъп , тъп та чак гербуняк
Кой го интересува какво е казало това теле кухорого ?
Френските джипсита от страх да не би пак ги обърнат и да станат за посмешище.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Най-честите подвиквания били рррр-беч-беч-беч
Тва кьоравото говедо ли бе хахйаха в УЕФА хахахха
Цял мач съдията ги подпира , а той тръгнал да мучи , че го затрили хахах пълен смешник и измекяр , каквито впрочем са повечето говеда.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@randevu Ти май се обърка с оня с нощното шкафче , смешник
@baobao то магарето един път рита
Ако бяхме тук , поне можеше да мечтаем .... Група F: Дания, Австрия, Шотландия, Израел, Фарьорски острови, Молдова
Ба тоо вирус по-страшен от луда крава. Две наргилета с подуенска зоб и ще е като теле в железница.
Как бяха съдиите ? Или ще кажете , кви съдии , кви пет лева , като те и двата отбора са на домуса.
Дано имаме късмет , поне да помечтаем , защото отбор за ЕП колкото и да ни се иска нямаме. Ако мача се завърже и пуснат Десподов , той ще вкара гола. Момчето иска да играе и затова отидете там , а това , че нашите го проспаха не го потърсиха не е негов проблем.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
''Becker_FCB Ицоооо, до 3 лесно на немски, хайде да видим до 8 можеш ли?'' - Ицо знае чужди езици повече от целия министерски съвет.
@RESPECT , приеми написаното като приятелски съвет от мен. Напълно погрешно и безсмислено е да се отговаря на подобни коментари. Такива се хранят само и единствено от очакването и надеждата някой да им даде внимание , което по друг начин не са способни да получат. Сигурен съм и дори гарантирам , че няма нормален човек на който на пътя се появи лайн* ,да не се отвращава за секунда и максимално бързо се стреми да го подмине. Започнеш ли обаче да го ръчкаш и човъркаш .... абсолютно нищо хубаво и приятно няма да се случи.
Мокрия влах през цялото време си навеждаше главата и затова получи толкова удари в тила , а при нокдауна така си въртеше главата , че до последно не се виждаше дали пада или се навежда. Да се жалва и на папата ако иска , но се видя , че веднага след като Кобрата вдигна темпото тоя го отнесе Дунава.
@UltraKritk Пишеш пълни глупости ! Румънеца игра ва банк първите 4 рунда и даде всичко от себе си. Тактиката на кобрата беше да го измори и след това да го довърши ,и въпреки тежката аркада която се получи от единствените 2 точни удара , той си изигра мача по план и резултата е повече от виден. Дину нямаше какво да губи , а и знаеше , че е по слаб затова тръгна за всичко или нищо. Кобрата обаче показа дух на шампион , удържа устрема и след това тотално го смаза. Това е разликата между големите и останалите , но ти едва ли някога ще го разбереш.
Ехти на спекулации , пълни глупости и лъжи!
Ако хората още малко еволюираме като вид , то вглеждайки се в тези две статистики , единственото което можем да изразим е че виждам е не един , а двама ... великана. Какво е това малоумие , което да противопоставя двете страни на едно цяло издигащо се над всичко останало , виждало се и съществувало до сега. Просто не можеш да споменеш едното без другото , това е ерата на двама и няма по-по-най , и не един , а двама! И сега е така и ще остане за вечни времена.
@парци Дали не съсипаха първо ШЛ , а след това родния футбол ? Или пък първо се съсипа света , а чак след това и хората. Един герБою Бистришки ни остана само , но гордо разтупва нашите гърди и чувства силни с Домуски амфети плоди.
@futbolkomentari Казаното Лингард е с признание и уважение , а лицемерие прозира само в твоя кементар!
e ти па ча па
  • 1