Не виждам кой е европееца подписал писмото
Васил Иванов Кунчев на турците не се е продал , сега някакви отрепки му петнят името грозно , направо отвратително ! Как ли би го определил дядо Вазов ? " Европейско поведение " като извадено от епопея на забравените
И освен това какъв е проблема да дават жребия за назначенията преди всеки кръг по някоя телевизия ? Защо бягат от това ? Като е честно нека и ние да видим, че е честно ! Защо да не разберем с кой си говорят чернодрешковците преди мач ?
Аз доколкото знам ако обявиш за престъпление без доказателства може да си докараш дело за клевета !
със статията и най-важното от Байерн нямат вашата информация !
Като ще давате непотвърдена информация , поне напишете кой са тези германски медии ! Не цитирате никой , заглавието рязко се разминава
Последно ЦСКА ли го няма или ПФК ЦСКА АД е фалирало, нещо не разбирам ? Живо се интересувам кой буха с по 3:0 геренци от виваком арена с най хубавата козирка ?
Тирета , ГГ , Лупи бият неграмотните по 3:0 където ги хванат. Колкото и да ви боли ние сме отбора с 4 звезди, а вие евроидиот.
Тези евроидиоти , най-голямата им радост е административни наказания срещу ЦСКА . Само това може да ви топли под козирката на село.
Пифчо или тролчо ,малко глупав или не си чел статията , а само заглавието. Иначе е хубаво да тълкуваш правилник , който не си чел!
краварите да се разберат накрая мутрата ганчев ли е , инджов ли е , може би мислят , че е лупи или просто толкова загуби натрупаха подред и ги преследват кошмари
Първо да разберат кой им е собственик, после да се прекръстят на ДПС - Подуене и да се натикат в някоя джамия . Възксресиха поп кръстьо тия кравари от герена.
Говедца , видяхме ви с по 200 души на мач на герена. Разликата в дълговете е в това че ви подариха стадион , който освен че е празен и сами си разрушихте. ЦСКА плаща наем за собствинея си стадион , криминално откраднат от една шайка бивши комунисти привърженици на фк витоша .
Да хванат да му направят проверка как е придобил всички имоти , на които се помещават славия и дебелия тарбух. После ако всичко е редовно да обясни защо само ЦСКА плаща наем за собствения си стадион и тогава да смятаме колко се пада на човек да е получил от армейците!
Всички знаем кой държи правата за тези предавания! Не се излагайте , заради една екскурзия без пари с отбора от делиормана. Няма да се учудя ако видя всички такива измислени журналисти да излизате от ракетата в разград, няма страшно и поп крьсто се е продал ! Няма да сте нито първите , нито последните. Всички добре знаем колко дузпи и червени картони са дадени за този отбор и колко срещу него. И да ловеч е единствения отбор , който не е ощетяван от гела , но и затова си има причина.А като говори за приятелски срещи да си пуска мача им с марек и този с миньор .