Чичо Венци колко глътна на домуса????????/
Това означава ли, че не може да се съберат 5-6000 до стадиона и да подкрепят отбора си?!?!?!
Всички селяндури се напъват срещу най-великият и най-обичаният отбор в България!
При липсата на нови атакуващи играчи и да имаш договори с Нашименто, Ривалдиньо и Божинов и да не ги ползваш....... Хубчев е за събличане!
ЛИВЪРПУЛ Е и ще остане най-МЪЖКАРСКИЯТ отбор за всички времена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ФУТБОЛЪТ СЕ ИГРАЕ ОТ МЪЖЕ!!!!!!!!!!!!
Ники, до края на първенството цЕСЕКА само мач с "Лудогорец" ли има...., за един преател питам, де?????
Няма толкова продажен футболист като Г.Илиев!!!!!!!!!!!! Сам срещу вратар не иска да вкара!!!!!!!!! ПЪЛЕН СИМУЛАНТ НА ТЕРЕНА!!!!!!
Дерменджиев, не си за Левски!!! Не можеш да подредиш състава и грешиш при смените! Просто си тръгни!
П.С. Пише ти го Левскар трето поколение на 60г.!!!!!!!!
ПОрното през второто полувреме беше пълно!!!! Защитниците на Етър помагаха с всички сили на оранжевите да поведат с 2 гола! После вече беше ясно как ще завърши мача!!!!!!!
През първото полувреме Етър бе много по-добрият отбор, но второто просто подари мача на оранжевите!!!!
Как е възможно футболист, получил червен картон да е определен официално от отбора си и да дава пресконференция след мача?!?!?!?!?!? Той няма право да взема никакво отношение по срещата, заради червеният картон!!!!
@pipo9876 Задаваш реторичен въпрос - нали знаеш кой е шефа тук?!?!?!? :)
2 мача, 2 спестени дузпи срещу лудгорец, което са 4 подарени точки на разградчани!?!?!?!?!? И всичко тва само за 2 мача!?!?!?!?!?!?!??!?! А има още поне 32....., явно съдиите са решаващ фактор в нашия футбол!!!!!!!
Това е система, измислена за да се подкрепят богатите отбори независимо дали са клубни или национални! Има много примери с очевидни конфликтни ситуации на световното, които не бяха разгледани, защото можеха да спечелят "по-малките" отбори!
Системата WAR , e създадена , за да се подкрепят още повече богатите отбори - при автогола на Манджукич, Погба е в засада, след това натиска Манджукич,т.е. участва в играта, но никой от "Тъмните съдии" в "Тъмната стая" не реагира!!!!!!!
Митрев, ако наистина имаш топки и те боли за Левски, просто кажи на тренера, че нямаш уменията да си вратар на Левски! Не го ли направиш, значи не си левскар и не си мъжкар!!!!!!!! Това ти го казва ЛЕВСКАР трето поколение и поне 2 пъти по-голям от теб на години!!!!!!!
Жалка барЦелона! С нормален съдия да са с 3 гола назад!!!!!!!!
Това да наплюеш някой, без значение кой и какъв е, не е спортсменско, а е идиотия и малоумие!!!!!!!!!!!!!!
Интересно, когато има скандирания на расистка основа има наказания за отбора и така трябва да бъде, а когато има знаци за рязане на глави от страна на футболист към публиката....какво пише в правилниците на БФС?!?!?!?!??!?!?
Шпалир на пирин след 80-та мин.
Гол с ръчичка на Каранга(той горкият не усетил къде го ударила топката),спестен червен картон на Чорбаджийски, при което трябва да се посочи дузпа за Дунави спестен втори жълт картон за Каранга!!!!!
За какво говорим.......
Да скандираме ли "Българи юнаци" ?!?!?!?!?!? :) :) :)
Аааа.... и на какъв език да го скандираме?!?!?!?!? :) :) :)
Нека спечели честно цесекато, но ЕКТ.....през крив макаронннн.... :) :) :)
Кое е цесекато, А :)
Няма такова порно изиграно от депут*ата апостолов!!!!
Карангата трябваше да е вън още през първото полувреме!!!
Ако напишете и какъв е резултата, който "...лъже..." за превъзходството на "Звезда", ще е добре! Пък не е лошо да се пишат и резултатите на другите отбори, не само на лудогорец!!!!
Не е имало и не вярвам да има по-бездушен отбор с по-бездушна игра от днешният Левски!От идването на Митов отбора върви тотално надолу!!!!!
Разликата в класите между Реал и Малага е неописуема, както е неописуема и разликата в класите между ПСЖ и Каен. Но в мача помежду им в събота вечер на стадиона в Париж последните 10-15 мин. показаха, че не само Монтана трябва да бъде разследван отбор, а има и други. Но....Такова полягане от ПСЖ, за да вкарат гол Каен и да се спасят, не бях виждал никога в живота си!!!! За последните 10 мин гостите отправиха поне 15 удара към вратата, при положение, че до тогава не минаваха центъра.
Тези премии са многократно по-ниски от премиите за участниците ни на ОИ 2016!!!С какво трудът на тези хора, борещи се и със здравословни проблеми е по-маловажен от труда на всеки обикновен човек?!?!?!? Нека не забравяме, че участниците в Параолимпиадата не са "подавали молба" да станат инвалиди и въпреки проблемите си те се борят да представят и прославят България!!!! Уважаеми г-н Кралев, имате достатъчно време да промените така наречената "Инструкция", още повече, че има доста "спестени" средства от участниците ни в ОИ 2016!!!!
Тенденциозно постоянно се свири срещу Левски! Дузпа днес за Локо няма и няма как да има, по простата причина, че никой не докосва нападателя на Локото!
  • 1