Няма начин с толкова слаб вратар да се продължава напред !!! Време беше защитата да се пропука и да се види че на тати хубавеца е слаб вратар. Не съм Левскар но се радвам на успехите на Бг отборите. Много се ядосах защото отбора игра добре но вратарските грешки лишиха отбора от продължаване напред в евротурнирите. Баща му беше добър вратар н това не означава че трябва да търпят синът му , недоумявам защо е капитан.
Стига простотия лумпени засрамете се!!! Когато някакъв африканец разнасяше някакъв надуваем член последствия имаше ли? Ми поздравил публиката да не ги е провокирал нещо ?
То не може само на Спортал да се ядосваме че бълват лъжи !!! Донарума по скоро би сменил Райола отколкото Милан. Не пишете за Милан и Донарума че ще станете за смях като Спортал.А колкото до финансовото състояние има една приказка която вие още не сте дочули "Вярвай на китайци, съмнявай се в Араби "
Това дето пишеш са глупости мамалигар.Аз бях на мача и гледах нещо съсвсем различно от това което пишеш че се е случило на мача. Първото полувреме имаше един период от 10 минути Лудогорец не можеше да навлезе в противниковата половина.Задържахте топката но трудно преминавахте в атака. Направихте няколко положения но...... Във футбола се отчитат като краен резултат головете а не мненията кой как е играл. FORZA MILAN
Какъвто отборът такива и феновете му. Най-наказваният отбор за непозволени неща във футбола.Когато се спомене този отбор някъде веднага хората го свързват с мафия и мръсни сделки и уредени мачове.помня преди време как Буфон извади топката от вратата и не признаха гол на Милан . Тука положението е очевадно и те оспорват . Съдията нормално и той има близки и семейство ,страх го е човекът .