Страхотна емоция, като съм в Баснко винаги ми се случват хубави неща
НАрушение си, но с и без това е машина и мачка наред
Велико. а как съм викала за Радо
Мачкай, момче
Как обичам да се говори за ски, хем ще има къде да се кара, хем ще има и какво да се гледа, нямам търпение
новото шефче почва да инспектира...
Какво по-голямо доказателство за мащабността на събитието и това, че е било супер интересно? Браво, положителна новина на фона на целия ужас с ковид 19. Добре, че купата беше преди извънредното положение и успя да се проведе. И дано до февруари догодина ковида да е изчезнал и да няма никакви проблеми.
На такива като тази им е лесно - единствената им задача е да стават от красиви - по-красиви.
Щом Шифрин е доволна, значи организаторите добре са се справили! И със сигурност американката, която си е суперзвезда, ще ни споменава с добро.
Голяма реклама направиха на Камелия....
Никой не е очаквал друго освен зелена светлина...
Момчето заслужава, въпреки че наистина е странно как призът не е за футболист на Лудогорец, при положение, че отборът е класи над другите.
Очевидно в Банско се работи както трябва щом и допълнително състезание се дава. Голямо доверие се гласува на курорта от най-високо ниво. Сто процента отново ще го оправдаят, там машината е добре смазана и работи без грешка.
Страхотно откриване беше, за пореден път. Истински празник за банскалии и за гостите на града.
Никъв шанс срещу тези съперници...
Май верно се преувеличават нещата, чак пък зверско меле...
Микаела Шифрин е супер звезда! Ще се радвам да гледам стартовете й в Банско, все пак това е все едно Роналдо за феновете на футбола.
Дано не се издънят в последния мач и да продължат в турнира и през пролетта. В Москва се бориха мъжки.
Личи си, че в Банско се работи правилно, след като толкова години вече ФИС гласува доверие на курорта.
Щом тези награди са еквивалент на "Оскар" значи са много сериозна работа. Честито на Банско, това си е голяма чест. И то за седми път. Очевидно е, че курортът е без конкуренция.
Успех, Сани! Жива и здрава да си и дано имаме още много такива като теб, защото определено такава порода амбициозни, талантливи и работливи хора са кът в България.
Хубаво е да получаваш признание за добре свършена работа. Това, че всички са доволни говори красноречиво. Браво на Банско.
Дано под вещото ръководство на Мария скоро се появи и друга като нея!
Хубаво е, че ще има таково събитие! Защото спортисти като Мария са пример и трябва да се уважават! Жалко, че приключва кариерата си, но рано или късно този момент идва. Пожелавам й успех в бъдещите занимания
Е то тва си е състезание на световно ниво, нормално да има участници от всякъде. Обаче подкрепата за българите ще е най-голяма! Алберт сега е във вихъра си, стискам му палци да ги размаже
О, Гери Никол ще пее, страхотно, ще направи шоуто. А и хубави награди за печелене има, така че - там съм!
Верно е безумна тая статуя. Направо е карикатура.
Стоичков е личност! С главна Л. От онези, които никога не те оставят безразличен. Може на моменти да те дразни, но в повечето случаи те радва и му се възхищаваш. Заради характера, голямата уста, волята и непримиримостта. Заради таланта! Заради това, че футболистите са безброй, но той е един. В България в момента няма някой, който до малкия му пръст да се доближава. Не мисля и, че скоро ще има. А това, че съдията дето го настъпил дойде на представянето на книгата, е доказателство как и тези дето ги настъпваш могат да те уважават. Евала, Ице! Уникален!
Не мисля, че тук сме дорасли за организирането на такъв форум. Дано греша, но...
Страхотно! Със сигурност си заслужава да се отиде на това събитие, ще има много положителни емоции и ще си стане шоу.
  • 1