Това спортна новина ли е?!
Най-спортната новина за изминалата седмица! "Гонг" отново е на предната линия по трепане на рибата!
Палячото Ники Михайлов няма място в национала, а те и капитан го направили?! Тоя нито с игра, нито с поведение извън терена, може да бъде пример за младите футболисти!
Лицето, написало горния текст има слаб две(!!!) по граматика и показва, че даром му е даден диплом за завършен четвърти клас?! "Гонг", четат ви деца и младежи! Журналистиката преди да бъде информация е преди всичко отговорност към читателя и уважение към личността му!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Много ми е чудно, колко души в България разбират и се интересуват от бейзбол, крикет, голф,американски футбол, та непрекъснато ни заливат с със статии и информация за тези строго специфични регионални спортове? Дори и преливащата информация за НБА не намира отклик сред по-голямата част от интересуващите се от спорт у нас. Ако целта е, да се запълни място от дежурния редактор, в страницата за деня, то по-добре да се понапъне малко и да намери интересни факти от живота на Оси Ардилес, Вим Стуй или Питър Кайзер, а защо не и нещо интересно за Вим Суурбиер? Или имената на тези спортисти не говорят нищо на дежурния редактор?!
Ами тогава - давайте, публикувайте интересни факти за тъпни като поло, скуош, може и за петанг статийка да спретнете!...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Много яко! Ама - не! Лалетата не са увехнали, а ни подцениха като за световно! На 3 септември не ми се мисли какво ще стане с нас... Още повече, че на 31 август срещаме отбор, на който сме абонати от десетилетия и той ще ни "оправи" самочувствието за следващия мач! Не вярвах, че Хубчев е мекотело, но се оказа, че е такова. Да викнеш за вратар едно посмешище, инкасирало в последния втородивизионен мач в Анадола кошница от голове, е мекотело си!!! Втора дивизия на Турция по-добра от нашата "А" група ли е?! Шуро-баджанашките изпълнения в нашия футбол продължават...