@stiviboj интересно е ти чекиджио дали си виждал по-далеч от собствената си ръка. Да са живи и здрави двамата. Теб не те споменавам, троловете се давят в собсвената си жлъч
@stefstan с лека реформа въс футбола да играе на най горното ниво :D ей и срам нямате даже вече. Лекинко ще реформираме
Леле мале че и го болднали. Да си проверявате писаниците ей
@Oldy само глупак би се прекръстил на ел маестро след като родителите му са му дали друго име. Толкова и с теорията ти за скромното момче...ел маестро. Нататък няма да ти коментирам излиянията, очевидно имаш огромна нужда да докажеш кой е отбора с тирето.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
оф не им ли писна с тези декларации излагаме се вече.
Ем с тази муцунка пак добре, че са само от двама. Ако се изплюе на местопрестъпление хорейшио ще открие днк-а от поне 20 души :D Шегата настрана имала е проблеми със сливиците и е пила лечебни препарати
60% малейй рязко вдигна летвата.
Кой ми сра в гащите??? Ей това никога няма да спре да ме изумява. При толкова много хора от ръководствата през годините бутали клуба натам баш тея ще да са виновни.
А бе пъпеш вместо да се радваш на играта на своите кзл. Тази твойта печурка дето я ползваш за глава е толкова атрофирала,че си готов за плодо-зеленчуковата индустрия.
е то свободни агенти може, да не би в другите отбори да купуват за по 10-20 милиона играчи. Така че се гъз.
ей това е...при 8 срещу вратар от 40 вкарват 4 после защо не можем да бием.Пак ще газим, но май няма да е скоро за съжаление.
Гонзи да не забравя откъде тръгна. Пък колкото до терена,на герена е уж добър, пък не видях да бихме Монтана
Втасахме я, пак се обади