С Харп(м)ун ли ще стреляш?
И къде точно я разкриха... "причините все още не са изяснени". Почвате да ставате много смешни с тези clickbait заглавия!!!
Преди 11 часа .... "Ръководството на Юнайтед твърдо зад Оле".... Вие май само се чудите, каква поредна глупост да напишете.
Докъде го докара, да се гордееш с това, че феновете са били нападнати. Така е, като Левски не ви дава и грам повод за гордост, нито в Европа, нито по нашите терени! Все пак пожелавам това да се случи днес, въпреки залупени фенове какъвто си ти!
Фен съм на ЦСКА и коментара ми не е много по темата, но все пак -> Не е ли леко забранено пушенето на обществено място на закрито?! :)
Първо, не съм фен на Лудогорец, не че има значение. Трябва човек да е ненормален да се съгласи с такива условия. 0.5% от ВСИЧКИ продажби, това така написано ще рече и от евентуална продажба на играчи... какво общо има това с концесията на стадиона. Тия от общината са яко лакоми, спор няма. % от продажби на билети, дори от някакви рекламни права от пана по стадиона, определено да... ама от ВСИЧКИ приходи е мега нагло!
Това видео трябва да го видят от инспекция по труда... няма да Ви казвам колко нарушения на правилата по ЗБУТ и опазване на околната среда има.