Тая малоумна мутра причини търсила. Най - голямата причина е той и тъпия му син и и тъпото им малоумно управление. За 6 години нищо не е направил! Стадионът е руйна и му се смее цяла Европа, постоянно сменя треньори, взимат се някакви свободни агенти без пари и се надява да ги продаде за 200-300к на следващата година. Българи няма в отбора, има двама и те са тъпи на галоши турицов и оня смешник Йомов. И причини търсел. Една жалка смешна тъпа мутра е тва е Гриша джуджето.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
След чичовото да се готви оня примат белчев
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@peliforewer най много да си продадеш припизнаваческия задник отново. Тия пари ди ги прибира джуджак и какви трансфери ви гонят ти не заеш къде се намираш бе, заблуден цървул.
А Андрейлукановото отроче, мръсното нагло микренско джудже, далавераджията на едро, свиркаджията на тиквата с колко допринесе?
Какво мрънкате само бе, палячовци оранжеви? Е заради такива наглеци и боклуци, които са в ръководството няма как да подкрепям тоя гнусен насран отбор. И заради чадт от заблудената публика , разбира се. Чиста засада на Юрич, чиста засада и при изравнителния гол в 93 мин ефин метър, чиста дузпа за Етър. Кое не ви е ясно нещастни заблудени малоумници припознали микрето? Чак пък и нагло мафия ми викат накрая, при положение, че всеки мач се свири за тях и се играе до гол. Това е истината! Айде духайте, палячовци заблудени ловешки!
Този е играл общо 1 час в лига 2 за цяла година. Поредният гениален трансфер на стрляния помияр и на тиретата. Палячовци и продажници от класа!
Абе тъпоъгълник малоумен, цяла България се гаври вече с микренския проект! Само в припознатия ти мозък са само сините. Аз съм цскар от 30 години, както и стотици хиляди други не припознахме, тъпак такъв оранжев. Вие сте срам за институцията ЦСКА, палячовци такива
Това и казах вчера, че сърбина е аут и гнома ще върне мекотелото стамен. Толкова елементарни и смешни са тия. Само се чудя тоя тоя смешник белчев няма ли малко срам и морал? Изгониха го като мръсно коте предния път, стойкас кво ли бе издума за него и тоя палячо пак се връща.
Прав си е човека! Питам аз по нормалните хора: как може да паднете толкова ниско и да ходите на мачове на тоя боклукчив фалшив отбор? Срам нямате ли бе, тъпамари, да ходите по гайдата на гнусното джудже мафиот мутра и боклук, стойкас олигофрена и лепиларите от енималс? Не дъното, вие вече сте много под него
@dreben23 Ей припок слабоумен, прави си на гнома дудуци и недей да знаеш много. И скоро сички тъпаци като тебе да ди се стягате и си замъквайте насраните гъзове към лоуеч
Л.йно катотеб нищо не може да каже. 30 години съм цскар и мв е срам от такива дебили като тебе, уж фенове на този отвратителен отбор с тартори олигофрени и наркодилъри, ръководствто съставено от дебили иигнусното джудже. Вие сте срам и позор за великия ЦСКА и кръста ще си го носите докато жалкия ви живот не приключи!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тези са срам и позор за България! Балъков е пълен клоун! Ако му е останало поне малко достойнство, да си подава оставката
Каква атака, бе, предатели малоумни! Като припознахте какво очаквахте от микренската гад? Тоя помияр си гледа неговите интереси и не му дреме за тоя умрял отбор. Сега като припознахте Литекс ще си сърбате попарата, неандерталци такива!
Страхотен Григор! Показа, че може и не трябва да бъде отписван за големия тенис, напук на хейтърите!
Трябва Уефа да се намеси с разследване и ако това се окаже вярно ( в което не се съмнявам) да изхвърлят Ганчо от с. Микре завинаги от футбола и да закрият този гнусен отбор, който е срам и позор за ЦСКА. Свети Ганчо Микревски - Всевишния за простите припознавачи. Вярват сляпо на всяка една дума на този разбойник и гнусар. Ако падне метеорит на Армията сигурно пак Домуса ще им е виновен за това.
Тези циркаджии продължават да чупят скалата на тъпомера с всеки изминал ден все повече и повече
Мръсно гадно микренско джудже! Заради тоя мафиот няма вече истински ЦСКА и много като мен се отказаха от тоя припознат помиярски отбор и тепърва ще се отказват хората от това гмо на Армията.
Не ги казвайте тия неща, че микренския гном ще почне кръв да сере от злоба и завист вече.
Противния микренски гнусар ще ми говори за ДДС върху наркотиците. Тоя престъпник, ако сме нормална държава няма да излиза от затвора заедно с цялата си гнусна рода, най-малко за милионите ДДС, които е откраднал. Като говори за наркотици защо не каже за придворните му лакеи( тарторите мутри на агитката на припознавачите) колко пари изпраха от дрога. В моя град една от тези мутри взе най-вървежното заведение в града да си пере парите от дрогата, адо преди две години е бил охрана там. Брейй много пък забогатяха изведнъж, от малоумна охрана тръгнаха дискотеки да взимат. Ама така е в тая прогнила държава с толкова боклуци и помияри нищо добро не я чака в бъдеще, а тепърва ще затъваме още. Айде, духайте го на микренската гнус, уроди жалки!!!
Ти от Марс ли падаш бе? А 4-е титли на Ловеч честно ли са спечелени от мафиотското гнусно джудже? Титлите на "грандовете" по времето на Чорни, Мултигруп, Черепа, мутренските Славия, Велбъжд Кн защо не питаш те как са спечелени? Какво очаквате в тая умряла държава бе, неандерталци такива?
А кой да стане бе, палячовци? Видяхме ви вчера на какво ниво сте смешните софийски грандове. тва ако беше футбол на националния стадион не знам. Айде духаите, най - вече ментето от микре, малоумници такива!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Кой да ти го обясни тука бе? Тук хора катерили осемхилядници няма да намериш. Разходи се в планината, изкачи някой връх в нашите планини и може и сам да си го обясниш защо са такава краста за много хора. Заради величествеността и спокойствието което излъчват тези "чукари".
По груб отбор от микренските жалкари не съм виждал скоро. И пак ги спасяват съдиите засега тия нещастници
Дано ви размажат микренски помии, гъзолизци на мутро-мафиота джудже! И тоя палячо, ако е треньор, аз съм космонавт
Абе, Ганьо, ти като какъв се изявяваш, че ще казваш какво обича и не обича България, бе, гольовец такъв! Много ви знае устата иначе, хейтъри жалки, големи сте зад клавиатурите в оплюването на успелите ни сънародници. Заради Григор ни знаят жалката държава по света, а заради пословичната българска злоба и завист ще се затрием като нация - това вече е от ясно по ясно.
  • 1