Скоро ще се стигне и до по-страшни неща....когато хората нямат защита от органите на реда, вземат нещата в свои ръце...8 патрона са в пълнителя....колко да не се разбягат другите.
Абе, много си е прав човека, ама вие май забравихте вашите дълго заровени глави до кръста при Христолчето....сега изведнъж и акъл на Отбора на Пловдив взехте да давате. Между другото , поздравления за хикса снощи, стисках ви палци, да не повярваш....Успех и на реванша.
Ама ей червенушки, така е много хубаво да не си плащате сметките, нали....Купувахте скъпоплатени бездарни футболистчета, някои си пълниха джобчетата с комисионни хвърляхте пари (заеми) наляво надясно и сега хоп...друго ЦиСиКаА...е да ама запомнете, това е ДРУГ ОТБОР. И ако не се възтанови вашия загива и истинското ЦСКА...Така както наскоро загина и една друга емблема на българския футбол-Ботев Пловдив!!! Казвам го с тъга, не с задоволство...Така че просто приемете идеята , че сте фенове на нов клуб...защото именно феновете правят клуба....пък бил той и някакво нещастно подобие, без история на вашия клуб!!!
Цялата му кариера тръгна стремглаво надолу след отказа му да играе в Националния отбор!!! Факт!!! Това заслужават родоотстъпниците и малките хора!!! Иначе безспорен талант....скоро няма да имаме такъв!!!
Барби е свободен...така де май...и в Гърция не му пасва на стила...