Оцелиха... Гонг, сваляте нивото с всяка статия! Разбирам, че е късно, но все пак...
@anatoliy_f Кажи вие къде сте бе, умник! А, забравих, за щастие вас няма от 2016 година ! 🤣😁🤭
Нещастник, никога повече да не видиш терен. Май забрави къде е играл дядо ти, забрави къде си се научил да риташ топка и сега вече си голям футболист. Ще разбереш колко е голяма тази публика когато при първия неуспех ще пинесеш хули
Прав е бил, дедо! Ти и сега си в заблуда, че си треньор!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ако тези 29 гола и 68 мача са за миналия сезон, съм съгласен. Обаче не съм съгласен да са му в досегашната кариера, защото откакто си го спомням като играч, той си играе само и единствено в Динамо Киев! Може би има над 300 мача този играч в кариерата си?!
По-голяма глупост не бях слушал в последно време, ЦСКА има участия на два полуфинала в КЕШ, но в турнира под формата Шампионска лига няма участия в групите и това е факт, който може лесно да се провери от статистиката на УЕФА!!! Друг е въпросът, че няма и да има участия в групите на този турнир, просто защото този отбор вече НЕ СЪЩЕСТВУВА!!! Хубав ден!!! :)
Харесвам Надал още от времето, когато започна да се изявява на високо ниво, но мисля, че утре няма да му е никак лесно,най-малкото заради разликата в годините, а и Гришо играе със самочувствие, така че малко остана... Успех на нашето момче, вярваме в него!
Кристиянчо е толкова самовлюбен, че не може да си представи, че някой не го харесва примерно или че дори той самият наистина преди 5 години реши да не се "унижава" и не посети церемонията!